8 wyników w czasie 88 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Buty trekkingowe

extereso napisała: > Potrzebuję na jeden wyjazd butów trekkingowych. Raczej nie będę ich używać, do > lasu noszę sneakersy a potem wsuwane futrzaki. Po górach nie chodzę. Najlepiej > zatem żeby kosztowały do 350 zł. Macie jakieś podpowiedzi? Za 350 zł, kupisz normalne buty

Buty trekkingowe (początek wątku)

Potrzebuję na jeden wyjazd butów trekkingowych. Raczej nie będę ich używać, do lasu noszę sneakersy a potem wsuwane futrzaki. Po górach nie chodzę. Najlepiej zatem żeby kosztowały do 350 zł. Macie jakieś podpowiedzi?

Re: rozmiar 152 cm w sieciówkach - pytanie do mam

Spodnie z regułą ja w pasie ma reserved do rozmiaru 176 i c&a do 180, i chyba smyk do 176. Mój teZ nosi buty r. 42 i nie mam żadnego problemu z kupnem. Kupowałam miesiąc temu wybór był. Ostatecznie z 3 par kupionych 2 odeslalam wysokie Geoxy z limango za 160 i 180zl, zostawiam trekkingowe wysokie

Re: Reklmacja buty

informację, że reklamacja została uznana za bezpodstawną (?!), czekam na dokładne wyjaśnienie ze strony producenta, ale na pewno będę się odwoływał. Buty są, jak sama nazwa wskazuje, trekkingowe, znaczy do chodzenia, i nie stać mnie aby co 2 m-ce wywalać 350 zł na nową parę... Jak widzisz, sam nie kleiłem a

Re: gdzie szukać przecen na buty trekkingowe wyso

Kefasów w ogóle nie znam. Tą markę Active faktycznie widuję czasami w makro. Kiedyś nawet przyglądałam się jakimś butom - moim zdaniem tandeta. Chyba nic do 300zł Ci nie doradzę. Dobre buty trekkingowe to 350zł - absolutne minimum i to jak na fajną okazję trafisz. Ja szukałabym na allegro - Aku

Re: Buty trekkingowe? poradźcie proszę:)

Ja mam firmy Lafuma. Bardzo są zgrabne w porownaniu do tych co pokazujesz, ale coś nie mogę ich namierzyć. Moze dlatego, ze 2 lata temu kupowałam, a wyglądają jak nowe..mogę zdjęcie robić. Warto oczywiście czaic sie na przeceny, ale Ty jestes w tym dobra :) Moje kosztowały na wyprzedaży 350

Maszeruje z Chrystuem (początek wątku)

Kasperem, a jeśli się uda, to i z samym Papieżem. A po powrocie do Tasmanii? Napisze książkę i będzie bardzo, bardzo długo spał. Ale jeszcze troszeczkę poczeka. Maszeruje właśnie po szosach Małopolski. Do hiszpańskiego sanktuarium zdąży zmówić jeszcze tysiące Różańców. I zedrzeć swoje buty na łyso.

Re: Buty trekkingowe do 200 zł ??

No tak... coz, moze rzeczywiscie rozwaze jeszcze przeznaczenie na ten cel jakiejs wiekszej kaski. W koncu takich butow nie kupuje sie na raz, i w sumei jak wydam wiecej=kupie lepsze, to i posluza mi dluzej... No dobra, to moze jakies propozycje do 350 zl ;)