...w 2016 to grał słabo - strzelił jedną bramkę - od takiej klasy zawodnika oczekuję więcej niż jednej bramki na mecz w 2012 na euro w PL też grał słabo Dlatego mam największy żal do Lewego - że nie potrafi on pociągnąć drużyny do sukcesu tak jak Ronaldo, który nawet ze złamaną nogą w finale
Ja dziś Włochom, a na Youtube przed i po każdym.meczu odsłuchuje teledysk oceanny z euro 2012. Dziś jestem w samolocie do Afryki, jak się uda na finał zdążę, oby tylko w hotelu gdzieś puszczali, na miasto sama chętnie nie wyjdę. I nie będę miała netu, buuu.....do wtorku. Dziki ląd...
Piesek pochwaliło się budową inwestycji przez włoską spółkę SAIPEM. I nic w tym dziwnego skoro: Saipemie zrobiło się też głośno w 2012 roku, kiedy to włoska prokuratura oskarżyła spółkę o wręczanie łapówek. Miały one pomóc zdobyć kontrakt wart 580 mln euro w Algierii. Wówczas do dymisji podał się
Mundial 2018. Finał mistrzostw świata w Rosji. Stadion w Moskwie zapełniony po brzegi, tylko jedno miejsce jest wolne. Po meczu jeden z kibiców pyta faceta, siedzącego obok tego wolnego miejsca: - Czy to wolne miejsce należało do pana? - Tak, miałem iść z żoną na ten mecz, ale niestety zmarła
Janas do piłkarzy: - "Przegrajmy mecze grupowe, to zaskoczymy wszystkich w finale" -- :serce:
A czytać potrafisz? 2x już nt wspomniałam a jedna z drugą dalej swoje. A potem zdziwienie, że księżna panna młoda ma pustą salę bo nie wygrała z mundialem. Ojeju jeju. Polska: finał MŚ2014 zdobyło największą polską publiczność od 2012 roku, gdy było Euro 2012 i wtedy grali Polacy: 10.56 mln
). Inne występy naszych piłkarzy (Euro 2008 z Benhakerem, Euro 2012 ze Smudą i Mundial 2002 z Engelem zakończyły się fiaskiem.
żony Bogdana klicha. ? Agencja reklamowa Lowe GGK należąca do koncernu, z którym do początku lutego związany był poseł PO Andrzej Halicki, wygrała przetarg na przeprowadzenie kampanii reklamowej dla rządowej agencji. ? ?Chłopcy Drzewieckiego? ze spółki PL.2012 dali sobie premię, 110 tysięcy 846
boiskach Austrii i Szwajcarii w fazie grupowej zdobyliśmy zaledwie jeden punkt i strzelilismy rywalom dwie bramki. Wybrzedziły nas reprezentacje Niemiec, Chorwacji, Austrii. W eliminacjach do Euro 2012 Polska udziału nie brała, bo wespół z Ukrainą była gospodarzem. I podobnie jak cztery lata wczesnie
kilkanaście miliardów złotych wydanych z Państwowej Kasy wydanych na Euro 2012. Puste stadiony niszczeją, generując koszty na ich utrzymanie. Jest interes do zrobienia kilka miliardów złotych rocznie. Dowodem, że można są kibole w Poznaniu, ale to wszystko jest nieprofesjonalnie zorganizowane. Korzystają
przeciwnik stawiał twardy opór, to mu ulegali – jak w półfinale MŚ 2010 z Hiszpanią (0:1), w półfinale MŚ 2006 (0:2 z Włochami po dogrywce), w półfinale Euro 2012 (1:2 z Włochami) oraz finale Euro 2008 (0:1 z Hiszpanią). Również dlatego stawali się reprezentacją bardziej przyjazną bezstronnym fanom