1 275 wyników w czasie 301 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Olej do frytek

, bardziej rygorystyczne, niż gdzie indziej. A we Włoszech to mieli skanalizowane toalety, jak nasze protoszczury nadal łaziły w praknieję z liściem łopianu w dłoni, więc nie ma o czym dyskutować ;) -- Fiesta '84, Almera '95, BMW E36 '98, Astra F '94, Astra G '00, Laguna '96, BMW E53 '01, VW Golf

Re: Olej do frytek

. > Nawet blacha jest gorsza, że o jakości podzespo > łów nie wspomnę. Tak, wszyscy wiemy, że 20 lat temu KIA słynęła z najlepszych zabezpieczeń antykorozyjnych! Niet analoga w mirie! > I pamietajcie- że olej do frytek na Wasze benzyny i hybrydy je > st na pestycydach-czyli na truciżnie

Re: Mówią że tylko Polak potrafi....

wislok1 napisał: > Bez jaj > > USA chcialy zaakceptowac rzady braci Castro, ale oni wybrali wojne przeciwko US > A > > Takie sa fakty Nie, takie są twoje wyobrażenia. USA olały Castro, a jak zechciał wszechobecne amerykańskie korporacje trochę ucywilizować

Re: Chuck Norris umarł

Wybitny sportowiec i propagator sportu. Aktor - niezbyt wybitny, ale dzięki temu miał możliwość propagowania swojego stylu życia i wartości, "trafienia pod strzechy". Prywatnie "typowy prawicowiec z dzieckiem na boku", więc nudny jak flaki z olejem - po prostu norma w tym środowisku, więc nie ma

Re: Jak wykasować komunikat ?

, jak wymieniłem olej i filtry, dlatego tylko, że warsztat stwierdził, że "nie skasował, bo się jeszcze diody paliły na desce, a oni nie mieli końcówki, którą musieliby od kogoś pożyczyć (w E36 nie było OBD jeszcze, tylko jakaś DIN-owska wtyczka, którą nie każdy warsztat wtedy miał). Przy następnej

Re: Qqbek zbierasz chętnych do klubu?

galtomone napisał: > Pytam, bo pamietam, ze jak starzy i sasiedzi mieli Passaty i potem znajomi to s > ilnikowo TD a potem TDI (az do czasow plastikowych czesci przy pompie oleju) by > y zajebiste tak w zawieszeniu co chwile cos trzeba bylo robic... > > A (przyszly

Re: Kupilibyście elektryka?

galtomone napisał: > Ja teraz na szybko duzy przeglad u mojego mechanika robie (juz nie w ASO) - plu > n chlodzacym hamulcowy, olej (0W-16 z normami dla hybrdy wcale nie jest taki la > twy do znalezienia - tzn. nie wiele firm ma je w ofercie), swiece zaplnowe, fil > try... i

Re: OT brawo Dania - koniec poczty

podparte matematyką (nie wiem jak u ciebie, ale u nas statystyka to był przedmiot na 3 semestry) i logiką. Jak to miało być przygotowanie pod pracę urzędnika w MOPS, to rzeczywiście marnotrawienie zasobów. Ale do pracy w zmieniającym się środowisku, w różnych otoczeniach, w ciekawych okolicznościach

Re: OT/fotowoltaika przymusowa

założyłem, bo się w 4 lata zwróciło (a jest na lata, więc od kilku miesięcy właściwie już tylko na siebie zarabia)? Jakie koszty energii? Za licznik płacę, a nie za energię. > Cos mi sie wydaaje ze powinines sobie zrobic wymiane oleju w mysliniku? Ale dlaczego? Bo dałem 13 netto za panele

Re: OT- wesołych świąt!

większość tego, co próbowałem "na zastępstwo". No i do tego robi to im jakaś firma z Czech (sprawdzałem, żeby nie było, że uciekając od Nestle trafiam znów na Nestle), więc nie wspomagam przy tym naszych wsiowych cierpów, głosujących jak wiadomo i robiących nomen-omen wiochę w Brukseli. -- Fiesta '84

Re: Czy w innych krajach ludziom tez odjebuje na

urządzić w sobotę) i zajrzałem do sklepu. No stoi na półce, cały fajny, ale za 2400 (już ze zniżką "BF"). Wziąłem sobie sympatyczną dziewuchę z obsługi, zaprowadziłem pod ekspres i pytam, czy mi zrobi cenę internetową, jak zaraz kupię? Dziewczę sprawdziło w systemie i "ni wuja" nie zejdzie poniżej 2350

1 2 3 4 5 6