26 wyników w czasie 89 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

"Raport gęgaczy" (początek wątku)

: studioopinii.pl/krzysztof-lozns-raport-gegaczy-reaktywacja/ Spis treści: www.scriptorium.net.pl/?sekcja=produkty&opcja=produkt&id=192 " Przedmowa z 7 marca 2016 r. Wstęp Rozdział 1. Kłamczoholizm i kłamstwo jako główna metoda

"W Urzędzie Stanu Cywilnego nie chcę brać ślubu...

? m.wyborcza.pl/wyborcza/1,105226,11226258,Powiat_klodzki_walczy_o_odszkodowanie_za_zamek_oddany.html - Furtkę komisji otworzył protokół ustaleń komisji wspólnej rządu i Konferencji Episkopatu z marca 2006 r. podpisany przez wicepremiera i szefa MSWiA Ludwika Dorna oraz biskupa płockiego Stanisława Wielgusa, wsparty pismem ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry - podkreśla Baldy. Protokół

Koncert ALL MY LIFE (początek wątku)

DATA: 20.04.2012 godz. 20.00 MIEJSCE: Folwark Stara Winiarnia, Mszana Dolna, ul. Ogrodowa 2 OPIS: SUPER SENSACYJNA REAKTYWACJA - ALL MY LIFE – POWER TRIO POWRACA po 5 latach XVI-wieczny KASZTEL - CHATEAU Folwark Stara Winiarnia Mszana Dolna ul. Ogrodowa 2

dlaczego nam się tak dziwnie forum wyświetla?? (początek wątku)

na naszym forum rówieśniczym marzec2006 reaktywacja - wyświetla się najpierw bardzo duże puste pole a z lewej strony są wąskie linki, trzeba dużo przesuwać, żeby dojść do treści forum. dlaczego tak się dzieje?? to są linki z edziecko -- kreska mama Agi i Kornelka

Reaktywacji przedwojennej autonomii

województwa śląskiego, które z mocy konstytucji miało własny parlament, rząd i skarb. Warszawa miała zarezerwowane sprawy zagraniczne i wojskowe. gat45 napisała: -- "Przyjrzyjcie się mi, bo patrzycie na Łukaszenkę" - Jarosław Kaczyński, konwencja PiS, marzec 2006

Kto ma za to zapłacić, znowu budżet?

NIE -- "Przyjrzyjcie się mi, bo patrzycie na Łukaszenkę" - Jarosław Kaczyński konwencja PiS, marzec 2006

Co dalej z linią Łapy - Śniadowo? (początek wątku)

ruch pociągów na odcinku Łapy - Sokoły - Śniadowo. Jak nam wszystkim wiadomo kolej jest najtańszym środkiem transportu publicznego. Uważałem, że poważnym wyzwaniem dla samorządu i społeczeństwa jest reaktywacja transportu kolejowego. Wspólnie z samorządem gminy w roku 2006 podjąłem działania

Arriva zdobywa Pomorze

Toruń pojechał w ostatnim dniu obowiązywania rozkładu jazdy 2006/2007, czyli 8.12.2007r. Czy na podstawie takiej daty można mówić użyć sformułowania "od wielu lat"? 4. "Obniżenie kosztów otworzyłoby drogę do reaktywacji kolejnych linii na Pomorzu - np. ze Szlachty do Skórcza". Marzenia

Apel: Chcemy pociągów BRZEG - GRODKÓW - NYSA! (początek wątku)

Nasz Apel CHCEMY POCIĄGÓW BRZEG - GRODKÓW - NYSA! Pojawia się kolejna szansa potrzebnej społecznie reaktywacji przewozów pasażerskich na linii kolejowej Brzeg – Grodków - Nysa (zamkniętej po raz drugi przez PKP w grudniu 2006 roku, na co zgodę wydał zarząd Urzędu Marszałkowskiego

Zapomniany „Park Fantasia” – reaktywacja hura !!!! (początek wątku)

marcu 2006 roku podpisano porozumienie o współpracy z Grupą Kapitałową NORBLIN. Jeśli tym razem ambitne plany zostaną zrealizowane, w Przybiernowie powstanie pierwszy w Polsce park rozrywki z prawdziwego zdarzenia, który istotnie wzbogaci letnią ofertę dla turystów i mieszkańców regionu. Miejmy

1 2 3