50 wyników w czasie 82 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Gravistat 125 (początek wątku)

objawow tj. przybierania na wadze? Wprawdzie w Gravistacie gestagenu jest mniej (0,125 mg) niz w Cilescie (0,250 mg), co chyba jest korzystniejsze, ale moze to przestarzaly gestagen?Ale najbardziej niepokoi mnie to, ze Gravistat zawiera wieksza dawke etinylestadiolu (0,050 mg). To chyba duzo w

Gravistat 125 (początek wątku)

Witam ,jestem tu po raz pierwszy, ponieważ dopiero teraz zdecydowałam sie na tabletki antykocepcyjne.Poszłam do ginekologa i on zapisał mi właśnie gravistat 125, bo przyjmuje jeszcze leki przeciwpadaczkowe.No i poczytałam sobie troche o tym leku w internecie i nic dobrego nie wyczytałam

Re: Gravistat 125 na Yasmin

Trochę mnie dziwi taka zmiana. Gravistat to bardzo duża ilość hormonów i jak widać bardzo Ci służy, a tu nagle Yasmin. Po co zmieniać, skoro są dobrze dobrane?

Czy mogę brać Gravistat 125???Do Pani Dr. (początek wątku)

Dzień dobry Pani Dr! Mam pytanie:choruję na epilepsję,zazywam Clonazepam 0,5 mg 2 X dziennie po 2 tabl.Mam bardzo bolesne miesiączki-1 dzień-(wymioty-nie zawsze,biegunka,ból brzucha i nóg),okres co 26-32 dni. Wiem juz,ze tabletką antykoncepcyjną,którą moge stosować jest Gravistat. Ale czy

Re: Czy mogę brać Gravistat 125???Do Pani Dr.

Droga Neti87! Oczywiście,ze mogę (wkrótce sie zresztą wybieram),ale boję sie,ze trafie na jakiegoś niefrasobliwego lekarza,który zapisze mi co bądż. Jak bylam kiedyś to pani ginekog (nawet dwie!)bez żadnego "ale" mówiły o tabl.Wtedy jeszcze ja nie byłam tym zaineresowana. Chciałabym wiedzieć

Gravistat- od kiedy pewność? (początek wątku)

Witam i od razu zaznaczam, że moje pytanie może wydać się Wam naiwne...ale cóż, myślę sobie kto pyta nie błądzi a gdzie najlepiej się zwrócić? Przeczytałam tu tyle kompetentnych odpowiedzi... Zaczęłam brać Gravistat 125 nie tyle w celach antykoncepcyjnych co leczniczych. W ulotce napisali

Gravistat 250.Proszę o opinię! (początek wątku)

Droga Pani Dr! 1)Bardzo proszę o opinię na temat Gravistatu 250.Czy jest on bardziej szkodliwy niz inne pigułki??Czy nie mam sie czego obawiac?Choruję na epilepsję.Czy Gravistat 125 nie wystarczy?O ile zażywanie leków przeciwkopadaczkowych obniża skuteczność pigułek? 2)Co poradzilaby mi

Re: Czy któraś z was używa Gravistat??

przekonywałam się, że to nie Gravistat był przyczyną złego samopoczucia. Mnie bardzo pomógł na bolesne miesiączki i zespół napięcia przedmiesiączkowego. Już nie mam problemu z nabrzmiałymi piersiami i przed okresem nie "nabieram" tyle wody. Stosuję Gravistat 125 prawie 1,5 roku i nie przytyłam, choć nie

Re: WSZYSTKO O GRAVISTAT - pytajcie i radzcie

Witaj! Ja biorę juz ponad rok.Toleruję bardzo dobrze. Tylko jak idę do ginekologa to się dziwi,czemu te tabletki mi ktoś przepisał. Choruję na epilepsję,zazywam leki(jeden).Myślałam,że mogę brać tylko ten Gravistat 125.Okazuje się,że mogę brać każde pigułki.Ale nie zmnieniam tych,bo dobrze

Re: pilne-co mam zrobić????

szukałyśmy leków, które byłyby dla mnie odpowiednie. Na następnej wizycie zapytam jednak o ten Gravistat 125 i o coś co mogłoby go skutecznie zastąpić.

Nie mam ochoty na sex (początek wątku)

Biore od dłuższego czasu Gravistat 125, nie mam żadnych skutków ubocznych oprócz jednego i chyba najważniejszego nie mam ochoty na sex, nic mnie nie podnieca, jestem "sucha" i nie wiem co mam zrobić! Czy mogę tak poprostu przestac je brać i zmienić od razu na inne??Pleaska dziewuszki

1 2 3 4 5