686 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

os.Dywizjonu 303 (początek wątku)

Chcę otworzyć jakiś biznes na osiedlu Dywizjonu 303.Mam prośbę do mieszkańców tego osiedla o napisanie co byłoby potrzebne na tym osiedlu.Z góry dziękuje

Re: os.Dywizjonu 303

całe Czyżyny są w Śródmieściu w US

os. Dywizjonu 303

Pyszne lody są na Dywizjonu 303, rejon pasa startowego. Z całego serca polecam!

Dywizjonu 303

Ja mieszkam na osiedlu Dywizjonu 303 i bardzo czesto przechodze przez pas startowy.Chcialem poinformowac,ze jest on podzielony na dwie czesci(przecina go ulica Stella-Sawickiego) ,ale powroce do tematu.Chcialbym,aby zrobiono stadion miejski na tej "pierwszej czesci" a nie "drugiej

przedszkole blisko os Dywizjonu 303 (początek wątku)

poszukuję przedszkola w okolicach os Dywizjonu 303. możecie jakieś polecić? interesują mnie i samorządowe i niepubliczne...

Re: przedszkole blisko os Dywizjonu 303

Przedszkole Słoneczne Wzgórze oś. Kazimierzowskie 30

dojazd na Osiedle Dywizjonu 303 (początek wątku)

Witam serdecznie! Bardzo proszę o napisanie mi, jakimi liniami autobusowymi dojadę na osiedle Dywizjonu 303 z miasta Skawina Dziękuje i pozdrawiam

Re: dojazd na Osiedle Dywizjonu 303

jedziesz pociągiem do dworca głównego, stamtąd autobusem 129, wysiadasz na ulicy S Sawickiego w pobliżu akademików PK

"Słoneczko" os. Dywizjonu 303 Kraków? (początek wątku)

Proszę o opinie o tym przedszkolu; zwł. czy dzieci dobrze sie tam czują? Dziękuję. Nilka

Osiedle Eskadra Dywizjonu 303 Profbud (początek wątku)

Witam! Postanowiłem założyć ten watek ponieważ w sieci nie ma niemalże żadnych informacji "z pierwszej ręki" na temat tej inwestycji. Jest oczywiście strona dewelopera informująca o postępie realizacji ale jak wiadomo - z takiej strony nie dowiemy się rzetelnych informacji, a tylko cukierkowy o

Re: Osiedle Eskadra Dywizjonu 303 Profbud

Jak widzę Sąsiedzi jest nas coraz więcej, proponuje przeniesienie sie w dyskusjach na: osiedle-eskadra.warszawa.pl/Dzial-FORUM-Inwestycja-Profbud-Bemowo myslę, że jak "ożywimy

skojarzenia z os.dywizjonu 303

jottka napisała: > a do biblioteki na dywizjonu czysta czy chodziłaś? bo własnie musze książki oddać > ale sie wyniosłam z tej miłej okolicy, no ale nie za daleko:) Hmmm. Jakby to powiedzieć... Na dywizjonu 303 to ja przeszłam kiedyśtam ze stanu lelijkowatości w stan kobiety

Re: skojarzenia z os.dywizjonu 303

beatanu napisała: > Hmmm. Jakby to powiedzieć... Na dywizjonu 303 to ja przeszłam kiedyśtam ze > stanu lelijkowatości w stan kobiety upadłej, co to pred ślubem (a fuj!), z nie > przyszłym mężem (brrr!) płciowo (bójsiębogini!) obcuje. No tak mi się to > osiedle kojarzy i o

Osiedle Odlotowe Dywizjonu 303 Plano (początek wątku)

Witam, myślę nad zakupem mieszkania w tej inwestycji. Czy ktoś już kupił? Jakieś opinie? :) Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Re: Osiedle Odlotowe Dywizjonu 303 Plano

Witam Sąsiadów :) Mam pytanie - czy kupiliście garaże w naszej inwestycji? Z tego co słyszałem dużo osób nie kupiło - może część przerobią na komórki lokatorskie. Ja sam się zastanawiam - jeszcze nie kupiłem bo wydać jednorazowo 30000 zł plus do tego czynsz meisięczny pewnie ok 100 zł - nei wie

"Słoneczko" os. Dywizjonu 303 Kraków?

Bardzo proszę o opinie na temat tego przedszkola. Dziękuję. Nilka

Re: "Słoneczko" os. Dywizjonu 303 Kraków?

Poszukuje porady odnosnie dobrego przedszkola w Krakowie, głównie w okolicach Śródmieścia lub Podgórza. Przeczytałam dotychczasowe linki nt temat, ale nie ma tego wiele. Bardzo proszę o wszelkie rady nt temat, gdyż praktycznie w tym momencie rozpoczynają się zapisy do przedszkoli. Osobiście je

1 2 3 4 5 6