_Hutan Oyotte Pani.mikolajovva Patrycja38_2_easy Pendula Piotr-55 Poranna_Kawa Poranna_Smerfetka Pyskata1 Ravenheart11 Rena-ta49 Rudka.a Rybka.11 Samanta1 Sequndantex Skuter44 Solidaruch777 vel Czarek Staruszeczka vel Kocinamber Stefcia41 Suczka78 Sumitra Super.Halusia Tamaryszek44
...Nasza Szkapa... założyciel: gazeta_mi_placi Re: Nie kochaslem prezydenta... Autor: m.maska ☺ 30.08.11, 21:32 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Czarek... fakty sa jakie sa... a potem zostales wywalony jako solidaruch777... a po to zeby moc pisac - musiales poprosic
solidaruch777 napisał: > w Wawie na Polach Mokotowskich na browarze w krzakach W pubie przy stoliku pod parasolem w "Lolku" nie smakuje, lepiej się upodlić w krzakach? -- "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy
Forum Nasza Szkapa zostało opuszczone. Przez nieodżałowana przez wiele osób gazeta_mi_placi. A na forum - dantejskie sceny ;))) To, że 3 nicki (czarek_777, ptasiek_777, solidaruch) to jeszcze nic. Wyzywanie - też nic (petak, sku...syn latają co chwilkę). Na jednym forum zbanowano gościa
solidaruch777 napisał: > Widać że głupi jesteś a głupi bo młody, > Chcesz mnie obrazić Jedzosław, pokazać jaki to z Ciebie mędrzec itd. Głupi jest > eś jak but a wiesz czemu ? bo nie słuchasz starszych od siebie. Ja ,co by nie p > owiedzieć, wypiję i owszem., ale ja baranie
solidaruch777 napisał: > Przepraszam za tego barana ale musiałem :-) strasznie mnie wkurzyłeś Jedzosław. > Ale głupi nie jesteś nie powiem, tylko bardzo naiwny jesteś Jedzosław. Pzdr. C > z. A Ty mnie wkurzasz. Robisz to od ponad pół roku. Może i jestem naiwny- za to Ty jesteś
solidaruch777 napisał: > Udajesz głuptaka czy jesteś nim ? głuptaku :-) przepraszam ale......sam się pro > sisz. Czy czasem nie wydaje ci się, że pozjadałeś wszystkie rozumy i gdy ktoś pokazuje, że wcale tak nie jest to zamiast merytorycznie dyskutować i dzielić się też swoim
solidaruch777 napisał: > Udajesz inteligenta a koziołek matołek jesteś - =rzez małe litery :-) > > Przede wszystkim poprosiłem o gwarancję towaru ośle o gwarancję towaru !!!!! ku > ma osioł ? :-) dopiero podłączałem i inne pierdoły posrane macie krawacie :-) s > ory
zorro-bis 30.12.11, 18:14 Odpowiedz -- www.youtube.com/watch?v=H7haiWeUNYY H, ha, ha.....nareszcie!!! 1zorro-bis 01.01.12, 08:37 Odpowiedz S@lon Odrzuconych Re: Prośba Autor: czarek_777 31.12.11, 20:28 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Nie chcę bluzgać ale
dzien.....menela?:D S@lon Odrzuconych Re: Prośba Autor: czarek_777 ☺ 31.12.11, 21:10 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz PODWÓRKO Poleć znajomemu A A Dodaj do ulubionych Sortuj: drzewko Witajcie smile czarek_777 31.12.11, 18:48 Odpowiedz Nie składacie sobie życzeń
PODWÓRKO Poleć znajomemu A A Dodaj do ulubionych Sortuj: drzewko Witajcie :-) czarek_777 31.12.11, 18:48 Odpowiedz Nie składacie sobie życzeń noworocznych ? jeśli przeoczyłem bardzo przepraszam serdeczne życzenia noworoczne wszelkiej pomyślności podwórkowiczom. Qrczę trzymacie się Czarek
, bo tutaj nie jesteś anonimowy - > wiedz to. Nie jesteś solidaruchem czy innym Czarkiem_777. Jesteś tak łatwy do > odnalezienia, że spadłyby Ci kapcie z wrażenia i nawet za Janeczkę nie zdążyłby > ś się schować. Nie takie numery historia tego portalu zna. Bujaj się Sibeliuss ,sam
spokojne forum, a jatki to można urządzać sobie na privie - tyle, że to już jest mało efektowne. Jak ktoś ma ubogie życie realne, to szuka podniet w cyberprzestrzeni, żal mi takich ludzi. A Tobie powtórzę - szanuj się w sieci, bo tutaj nie jesteś anonimowy - wiedz to. Nie jesteś solidaruchem czy innym