31.12.11, 20:02
Niech nikt nie próbuje mnie szufladkować i ograniczać. Ja nie z tych. W dobrej woli wszedłem do Was /o P mówię/ i w dobrej wychodzę. Arewua . I po co to - poproś o wejście. Nie poproszę. Ja tylko kobiety proszę ale nigdy o wejście. Do skarbca najwyżej smile przykre. Baj, więcej nie wdepnę Cześć. To do podwórka nie Odrzuconych.
Obserwuj wątek
    • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 20:16
      Jeszcze raz mówię, nigdy nikogo o nic nie poproszę. Nigdy nikogo o nic nie prosiłem i nie poproszę. Nie znam słowa proszę odkąd odszedłem z Kalejdoskopu / o necie mówię/. Przepraszam Jurku ale nie i jeszcze raz nie. Nie poproszę. Albo mnie akceptujecie takim jakim jestem albo nie. Dla mnie wolność to wszystko. Mnie nikt nie zniewoli. Nawet zmartchywstały Hitler smile
      • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 20:28
        Nie chcę bluzgać ale........smile

Kalejdoskop...

KOMUNIKAT FORUM
        Nie możesz pisać na tym forum - jego założyciel to uniemożliwił

sram na to i ciepły mocz dokładam smile poczekaj jeszcze bestio, jeszcze to
        PODWÓRKO

KOMUNIKAT FORUM
        Forum PODWÓRKOnależy do użytkownika: ulisses-achaj

Aby móc na nim pisać musisz zostać wpisany na listę uczestników.

Czy Was popierdoliło po kokardkę ?!!! przecież ja na to leję itd.
        No to jak Jerzy, wszedłem za Twoją zgodą pogadałem a teraz won, proś jak pies o wejście ? spierdalajcie. Wolę Piotrka z Odrzuconych. Opierdoli i osra ale błotem nie obrzuci. Wysłucha i dopiero. Skatuje smile ech podwórko podwórko. zapodwórko.
        • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 20:47
          Tu gdzie nie trzeba się meldować. Na razie.
          www.youtube.com/watch?v=jjYLnf1cewA
          Wy też tak......... na ulicy się wychowaliście smile ja tak. Wpuścili mnie tu i tam /na chwil e by sprawdzić/ czy nie śmierdzę/ a teraz nie chcą, blokada - mam prosić/ miłego. Spierdalam z takiego czegoś. Z gównianego dziadostwa. Pa wredne podwórko smile
          • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 21:01
            Re: Witajcie smile
            kicho_nor 31.12.11, 20:08 Odpowiedz
            Kurna, ujawniają się, kto jest kim.
            To je też powiem o sobie: jestem dekadenckim dekownikiem i tyle.

Ale wszystkim co tu piszą: Dorego Nowego Roku

To powiedz mi Ulisses - czy ja jaką kurwa dla Ciebie jestem czy kimś innym. A może to z Ciebie jest kawał mendy i psa smile czego pozwoliłeś mi pisać a teraz nie no czemu.

Wszysćiście psy i szmaty a jak nie to wytłumaczcie. Ulisses czekam na odpowiedź, czemu ja pies. Bez prawa głosu na podwórku. Psim podwórku smile
            • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 21:10
              PODWÓRKO Poleć znajomemu
              A A Dodaj do ulubionych
              Sortuj: drzewko
              Witajcie smile
              czarek_777 31.12.11, 18:48 Odpowiedz
              Nie składacie sobie życzeń noworocznych ? jeśli przeoczyłem bardzo przepraszam serdeczne życzenia noworoczne wszelkiej pomyślności podwórkowiczom. Qrczę trzymacie się Czarek prosi jeszce nie tak dawno myślałem że daliście ciała i padliście na glebę ale nie - to retrospekcja tylko, sory trzymacie się ,podziwiać tylko. Moje uwagi, może nie uwagi ale to co myślę. Karen jest pierwszą Damą Podwórka, bardzo kulturalna i wyważona osoba a przy tym bardzo inteligentna, ma dużą wiedzę /czuję się głupcem przy Niej / Hardy - mędrzec. W przeciwieństwie do Bolka Hardego uważam za mędrca, ma wielką wszech wiedzę, naprawdę tak uważam i chylę czoła przed hardym Hardym i Jego dużą wiedzą i inteligencją Ulisses. Dumny gość, uważający się za alfa i omegę niewątpliwie, Jerzy to bardzo mądry i inteligentny człowiek. Opozycjonista, chylę czoła za walkę z komunę, przed każdym schylę kto walczył. Jerzy bardzo szanuję i zawsze będę ,za to właśnie, za tamto ,za opozycję dobrze że w końcu Cię docenili a Maska zazdrości medalu Jurkowi, Zorro zazdrości - ja kapuś i esbek cieszę się kochani, rozgadałem się . Szczęśliwego Nowego Roku Podwórko. Solidaruch. Waryński W-12 gdyby szukano mojego donosicielstwa
      • dwa-filary Re: Prośba 31.12.11, 21:50
        wink Dla mnie wolność to wszystko. Mnie nikt nie zniewoli.
        Oj,oj, chyba już jesteś zniewolony objęciami Bachusa wink
        • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 21:55
          Nie bój żaby nikt Cie nie zniewoli najwyżej te patafiany. Mnie to niewolą. Złodzieje smile na razie.
          .
        • czarek_777 Re: Prośba 31.12.11, 22:03
          dwa-filary napisała:
          Fajnie to napisałaś smile cześć. Nie jestem z niewolony. Nigdy.
          > wink Dla mnie wolność to wszystko. Mnie nikt nie zniewoli.
          > Oj,oj, chyba już jesteś zniewolony objęciami Bachusa wink
          • dunajec1 Re: Prośba 31.12.11, 23:28
            Czarek, mam to samo, tez nie moge pisac tam.
            • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 07:47
              Dodam jeszcze i zapytam. Jak 'zaszufladkować' ludzi tak postępujących. Bo ja stawiam takich po tej stronie gdzie stało zomo. Bo można mieć na piersiach garść medali i odznaczeń /niby za walkę o demokracje/ ale jak się jest homosovietikusem to się nim jest i zawsze się mim będzie tak czyniąc a więc blokując dostęp do swobodnej wypowiedzi. Mając gębę pełną frazesów o demokracji i swobodzie wypowiedzi a z drugiej strony czynami pokazujący że jest dokladnie na odwrót - że ta osoba jest homosovietikusem smile w życiu gdybym założył wątek nie upokarzał bym tak ludzi, najsampierw pozwalając Im pisać na nim a późnie żądając by o dalszą możliwość pisania grzecznie poprosili. A więc puenta na zakończenie i moje spostrzeżenie. Ulisses i Maska w jednym stali domu i choć skłóceni są to jedno i drugie to homosvietikus bo mają ciągoty /może tp zakododowane, zaszczepione ?/ do cenzurowania. I każdy kto tak czyni , będzie czynił to również - jest homosovieyikusem. Chyba wyczerpałem temat smile wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Homosovietikusom /także tym odznaczonym przez namiestnika/ również wszystkiego dobrego.
        • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 08:44
          pieeeeekne!big_grinbig_grinbig_grin
          dwa-filary napisała:

> wink Dla mnie wolność to wszystko. Mnie nikt nie zniewoli.
          > Oj,oj, chyba już jesteś zniewolony objęciami Bachusa wink
          • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 08:55
            Jestem po śniadanku smile prawdę napisała dwa folary smile byłem zniewolony /alkoholem/ ale ciałem, umysłem nie. To co napisałem o Was i o Tamtych w całej rozciągłości podtrzymuję - że Wy wszyscy jesteście homosovietukisami smile nawet wieloletni pobyt na emigracji tego nie zmienił. Bo charakteru człowieka się nie nie zmieni i przepraszam bardzo ale jeśli jest się kurwą to się nią jest i zawsze się nią będzie smile
            • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 09:55
              Zorro !! zapomniał wół jak cielęciem 'bół' ? nadal jest smile
              • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 10:44
                forum.gazeta.pl/forum/s,92813,131975494,131975577.html?rep=2
                Niestety ale nie mogę J. może wytłumacz wpierw, czemu tak zrobiłeś/ście. Może zrozumiem może nie. Ale spróbuj chociaż. Wszak jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem smile próbuj próbuj brachu bo piłeczka po Twojej stronie smile wszystkiego dobrego w Nowym. Nikt mnie nie zmusi do błagania o cokolwiek prócz mojej, Ją zawsze będę błagał bo wiem że nigdy mnie nie poniży bo nigdy mnie nie poniżyła. Nikogo więcej o nic nie będę prosił. Ani Ciebie Ulisses ani Maski. Szczęśliwego Nowego Wam. Szacunku dla pluralizmu też życzę i dla bliźniego swego. Nawet gdy gada nie po Twojej myśli. A to wielka sztuka by zaakceptować inną wizję czegokolwiek. By takim być, ja takim jestem. Dołączcie do mnie smile wszystkiego dobrego w Nowym.
            • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 10:37
              "kurwa" - to cos szlachetnego - w porownaniu z takim osobnikiem jak Ty, ktory w Nowym roku takie brednie o wszystkich z samego rana wypisuje.smirk
              • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 11:12
                Za to byle kurwa w porównaniu z twoją osobą to coś nadzwyczaj szlachetnego smile jesteś moralnym dnem dna zorro smile po prostu kutas jesteś. Kloszard że przypomnę smile
                • beata_z_rudy Re: Prośba 01.01.12, 11:15
                  czarek_777 napisał:

> Za to byle kurwa w porównaniu z twoją osobą to coś nadzwyczaj szlachetnego smile
                  > jesteś moralnym dnem dna zorro smile po prostu kutas jesteś. Kloszard że przypomn
                  > ę smile

To jest po prostu obrzydliwe, polecam ochlapanie twarzy bardzo zimną wodą, wyjście na dwór, 15 głębokich wdechów i chyba przymusowy odwyk od netu. Bo coś nie halo jest...
                  • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 11:18
                    u niego to jest "stan ciagly"....smirk
                    Niestety.cool
                    beata_z_rudy napisała:

> czarek_777 napisał:
                    >
                    > > Za to byle kurwa w porównaniu z twoją osobą to coś nadzwyczaj szlachetneg
                    > o smile
                    > > jesteś moralnym dnem dna zorro smile po prostu kutas jesteś. Kloszard że pr
                    > zypomn
                    > > ę smile
                    >
                    > To jest po prostu obrzydliwe, polecam ochlapanie twarzy bardzo zimną wodą, wyjś
                    > cie na dwór, 15 głębokich wdechów i chyba przymusowy odwyk od netu. Bo coś nie
                    > halo jest...
                  • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 11:20
                    beata_z_rudy napisała:

To niech się bydle nie czepia.

> czarek_777 napisał:
                    >
                    > > Za to byle kurwa w porównaniu z twoją osobą to coś nadzwyczaj szlachetneg
                    > o smile
                    > > jesteś moralnym dnem dna zorro smile po prostu kutas jesteś. Kloszard że pr
                    > zypomn
                    > > ę smile
                    >
                    > To jest po prostu obrzydliwe, polecam ochlapanie twarzy bardzo zimną wodą, wyjś
                    > cie na dwór, 15 głębokich wdechów i chyba przymusowy odwyk od netu. Bo coś nie
                    > halo jest...
                    • beata_z_rudy Re: Prośba 01.01.12, 11:26
                      czarek_777 napisał:

> beata_z_rudy napisała:
                      >
                      > To niech się bydle nie czepia.

Nie chcę się wypowiadać, to się czepia, a kto szuka dziury w całym, jest Nowy Rok, jestem w dobrym nastroju i zajrzałam tutaj, aby zobaczyć, co u Was słychać.

Swoją klasę można pokazać również dzięki reakcji na czepianie się kogokolwiek. Nie ma takiej sytuacji, która w tak prosty sposób tłumaczy obrażanie ludzi.
                      Jeśli nawet uważasz, że ktoś się czepia, polecam:

'Nie podnoś kamienia, którym cię uderzono. Nie bierz go w rękę. Bo się zarazisz nienawiścią. Ona błyskawicznie rozprzestrzeni się w tobie, opęta cię, stoczy jak robak. Staniesz się w krótkim czasie podobny do swoich wrogów. To nie oni ciebie zabiją, ty sam siebie zabijesz.
                      Nie schylaj się po kamień, którym cię uderzono. Idź dalej.'

• czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 11:35
                        Przepraszam Beato za Twoje negatywne odczucia smile wszystkiego dobrego w Nowym Roku ,dużo zdrowia i pomyślności Ci życzę.
                      • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 11:39
                        a ja sie zastanawiam....smirk
                        Ktos kto zwie sie chrzescijaninem i zarliwym Katolikiem potrafi w tak ochydny sposob pluc i obrazac ludzi, z ktorymi jeszcze dwa dni temu bayl zaprzyjazniony...cool
                        Nie to zebym stawal tutaj w obronie Ulissessa i Podworka, ale to jest ......szok!smirk
                        • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 11:44
                          1zorro-bis napisał:

Nie zrozumiesz tego bo jesteś na to za głupi. Twoja choroba alkoholowa /jak u większości wyjechanych/to spowodowała. Tak myślę. Pozdrawiam Cię kloszardzie, zdrowia Ci życzę i obfitości w śmietnikach ale po Świętach to zapewnione prawda ? smile miłego dnia.

> a ja sie zastanawiam....smirk
                          > Ktos kto zwie sie chrzescijaninem i zarliwym Katolikiem potrafi w tak ochydny s
                          > posob pluc i obrazac ludzi, z ktorymi jeszcze dwa dni temu bayl zaprzyjazniony.
                          > ..cool
                          > Nie to zebym stawal tutaj w obronie Ulissessa i Podworka, ale to jest ......szo
                          > k!smirk
                          • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 12:03
                            cool No komments......smirk
                            czarek_777 napisał:

> 1zorro-bis napisał:
                            >
                            > Nie zrozumiesz tego bo jesteś na to za głupi. Twoja choroba alkoholowa /jak u w
                            > iększości wyjechanych/to spowodowała. Tak myślę. Pozdrawiam Cię kloszardzie, zd
                            > rowia Ci życzę i obfitości w śmietnikach ale po Świętach to zapewnione prawda ?
                            > smile miłego dnia.
                            >
                            > > a ja sie zastanawiam....smirk
                            > > Ktos kto zwie sie chrzescijaninem i zarliwym Katolikiem potrafi w tak och
                            > ydny s
                            > > posob pluc i obrazac ludzi, z ktorymi jeszcze dwa dni temu bayl zaprzyjaz
                            > niony.
                            > > ..cool
                            > > Nie to zebym stawal tutaj w obronie Ulissessa i Podworka, ale to jest ...
                            > ...szo
                            > > k!smirk
                            >
                            >
                • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 11:16
                  widze, ze "KAC Roku 2011" nie wyparowal....
                  Ten slownik, ta erudycja, ta szlachetnosc....big_grin
                  Jestem pelen podziwu....smirkczarek_777 napisał:

> Za to byle kurwa w porównaniu z twoją osobą to coś nadzwyczaj szlachetnego smile
                  > jesteś moralnym dnem dna zorro smile po prostu kutas jesteś. Kloszard że przypomn
                  > ę smile
                  >
                  • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 11:49
                    Kalejdoskop...
                    "Blagania" bluzniercy....
                    Autor: 1zorro-bis 01.01.12, 11:12
                    Dodaj do ulubionych
                    Odpowiedz cytując Odpowiedz
                    no, fajnie niektorzy ton nowy Rok zaczynaja....
                    S@lon Odrzuconych [O!]
                    Re: Prośba
                    Autor: czarek_777  01.01.12, 10:44
                    Dodaj do ulubionych
                    forum.gazeta.pl/forum/s,92813,131975494,131975577.html?rep=2
                    Niestety ale nie mogę J. może wytłumacz wpierw, czemu tak zrobiłeś/ście. Może zrozumiem może nie. Ale spróbuj chociaż. Wszak jesteś mistrzem w odwracaniu kota ogonem smile próbuj próbuj brachu bo piłeczka po Twojej stronie smile wszystkiego dobrego w Nowym. Nikt mnie nie zmusi do błagania o cokolwiek prócz mojej, Ją zawsze będę błagał bo wiem że nigdy mnie nie poniży bo nigdy mnie nie poniżyła. Nikogo więcej o nic nie będę prosił. Ani Ciebie Ulisses ani Maski. Szczęśliwego Nowego Wam. Szacunku dla pluralizmu też życzę i dla bliźniego swego. Nawet gdy gada nie po Twojej myśli. A to wielka sztuka by zaakceptować inną wizję czegokolwiek. By takim być, ja takim jestem. Dołączcie do mnie smile wszystkiego dobrego w Nowym.

Śmieciu z wychodka co ciebie obchodzi co ja do kogo piszę ????? wisz dalej na gwoździu i czekaj na swoją kolejkę smile a ode mnie się odpieprz.
                    • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 13:17
                      Kalejdoskop...
                      Re: Dno...!!
                      Autor: al-szamanka  01.01.12, 12:10
                      Dodaj do ulubionych
                      Przeczytałam wszystkie tu Twoje wklejki - nic nowego.
                      Hmm, my też daliśmy mu szansę, chociaż wiedzieliśmy jaki jest, ale niczego niestety się nie nauczył. Inni, jeżeli tak chcą, niech sobie go tolerują, ich sprawa.

Wy mi daliście szansę ? dobre sobie. AL nie żartuj. Od samego początku wiadomo było dla Was w jakim celu dajecie zgodę bym u Was pisał. Daliście tą szansę smile buhahaha na co daliście no powiedz na co mi ją daliście - na klepanie waszych paciorków ? tak Masko bym klepał tak AL macie rację modlę się do Was i zawsze będę a moje zdanie to g...o dla Was i ja to akceptuje itd smile AL wszystkiego dobrego w Nowym ale proszę, nie schodź poniżej pewnego poziomu bo się zdeklasujesz oki ? póki co masz klasę. Tak uważam i pozdrawiam.
                      • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 14:37
                        do pewnych facetow NIC nie dociera....smirk
                        • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 15:25
                          Nie poniżaj się. AL Cię przysłała, jak pieska aportuje ? człowieku gdzie Twoja godność smile
                          • czarek_777 Re: Prośba 01.01.12, 18:20
                            Widziałeś jak Niemce pijaki leżą po krzakach ? więc co, zobacz to.
                            www.youtube.com/watch?v=Za9IA0W7BOs
                            Jaki głupek. Posrany głupi szwab smile
                            • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 18:23
                              No komments....smirk
                              czarek_777 napisał:

> Widziałeś jak Niemce pijaki leżą po krzakach ? więc co, zobacz to.
                              > www.youtube.com/watch?v=Za9IA0W7BOs
                              > Jaki głupek. Posrany głupi szwab smile
                              >
                              >
                          • 1zorro-bis Re: Prośba 01.01.12, 18:22
                            No komments.....smirk
                            czarek_777 napisał:

> Nie poniżaj się. AL Cię przysłała, jak pieska aportuje ? człowieku gdzie Twoja
                            > godność smile
                            >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka