154 wyników w czasie 113 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Styczniowo czytamy

średnio młoda mamusią, czyli na tamte rady, w tamtych czasach ,było ciut za późno - to zgadzałam się z Panią od A do Z. Teraz będąc babcią i pidczytujac odnośnie wnuków i dziecka będącego mamusia - często gęsto bym powiedziała "tak, ale". Życia prywatnego i prywatnych wypowiedzi Pani Niani nie znam

Re: prosze o ocene sytuacji-szkola

Nie wiem czy pomogę, bo sama nie wiem czy dobrze zrobiliśmy... mój syn, styczniowy, poszedł starym systemem. Czyli jako 6ścio latek do zerówki (realnie było to 6,5l). Radził sobie z wiedza super, ale był bardzo niedojrzały emocjonalnie... zresztą teraz też jest raczej niesmiały, spokojny, stoi z

Re: Nie uczcie dzieci alfabetu..:))

>Wiem, że z synem już tak łatwo nie będzie, więc zrobię wszystko, aby poszedł do szkoły dopie > ro jaki 7-latek Chcesz odraczać? Bo wiesz że rocznik 2009 nie ma wyboru i musi iść do szkoły w wieku 6 lat? W sumie Twój styczniowy to we wrześniu będzie miał przeszło 6 lat i 7 m-cy czyli

Witam - moja historia (początek wątku)

Witam, Jestem mamą niespełna 7 letniej dziewczynki. Dziecka które urodziło się o czasie, donoszone z 10 punktami. Zdrowy piękny noworodek, który bez problemu po urodzeniu przeszedł przesiewowe badania słuchu. Od prawie 6 lat borykamy się z problemami usznymi. Zaczęło się to kiedy córeczka

Piątek, 17 maja 2013

sala Londyn C 10.00-10.50 Lekcje Literatury: Powstanie Styczniowe - niekonwencjonalnie. W jaki sposób atrakcyjnie uczyć o Powstaniu Styczniowym – zaprasza redakcja magazynu historycznego „Mówią wieki” sala Paryż A 10.00-11.00 Psoty z Tuwimem Serdecznie zapraszamy dzieci

czwartek 16 maja 2013

To ja może w czynie społecznym wkleję repertuar atrakcji przygotowanych dla dzieci i młodzieży: 10.00-10.45 Zarządzanie projektami – lekcja dla licealistów Prowadzi dr Paweł Wyrozębski Szkoła Główna Handlowa – zapraszają Warszawskie Targi Książki sala Warszawa 10

Re: grudzień czy to dobry miesiąc na urodzenie ?

A ja nie powiem, jak inni, że głupie pytanie, tylko powiem szczerze, że możliwe jest, że bym odsapnęła na chwilę ze staraniami. Nie dlatego, że grudzień i zima, ale dlatego, że dziecko zawsze najmłodsze i w wieku niecałych 6 lat poszłoby mi już do szkoły, a jednak między dzieckiem styczniowym, a

Zabić geja (początek wątku)

i Pepe. A na pierwszej stronie był David. I nagłówki: "Homoseksualiści chcą zrekrutować milion niewinnych dzieci do końca 2012", "Powiesić ich". W to styczniowe świąteczne popołudnie Kasha kilka razy próbowała dodzwonić się do Davida, ale telefon był wyłączony. W końcu z Pepe i innymi znajomymi

Re: Twitti

testowanie marcowe nalezało do mnie!!!Albo żeby przesunął mi się jakoś ten cykl styczniowy,albo w lewo albo w prawo i żebyśmy mogli się postarać o bejbusia ;)buziaki dla Was :) -- Cyprian Maciej ur.09.08.2009r.

Re: Jaki rozmiar kombinezonu dla zimowego noworod

Zależy od dziecka, ale też od firmy. Dla córki (styczniowej) kupiłam za radą innych 68 i się w nim topiła i na pierwszym spacerze zaszłyśmy do sklepu po kombinezon w rozmiarze 56, który nosiła do końca zimy. Dla syna (także styczniowego) kupiłam w rozmiarze 56 i jak wychodziliśmy ze szpitala, to

Komiks a sprawa Siedlecka (początek wątku)

przewodniczącym jury był Przemek Truściński (maj’2009). Później również z tego, co pamiętam odbywały się kolejne edycje, ale już nie tak głośne i nie z tak „głośnym” jury. Z resztą z samego 2009 roku pamiętam spotkanie z Przemkiem po wręczeniu nagród, na którym oprócz dzieci biorących udział w

1 2 3 4 5 6