średnio młoda mamusią, czyli na tamte rady, w tamtych czasach ,było ciut za późno - to zgadzałam się z Panią od A do Z. Teraz będąc babcią i pidczytujac odnośnie wnuków i dziecka będącego mamusia - często gęsto bym powiedziała "tak, ale". Życia prywatnego i prywatnych wypowiedzi Pani Niani nie znam
Nie wiem czy pomogę, bo sama nie wiem czy dobrze zrobiliśmy... mój syn, styczniowy, poszedł starym systemem. Czyli jako 6ścio latek do zerówki (realnie było to 6,5l). Radził sobie z wiedza super, ale był bardzo niedojrzały emocjonalnie... zresztą teraz też jest raczej niesmiały, spokojny, stoi z
>Wiem, że z synem już tak łatwo nie będzie, więc zrobię wszystko, aby poszedł do szkoły dopie > ro jaki 7-latek Chcesz odraczać? Bo wiesz że rocznik 2009 nie ma wyboru i musi iść do szkoły w wieku 6 lat? W sumie Twój styczniowy to we wrześniu będzie miał przeszło 6 lat i 7 m-cy czyli
Witam, Jestem mamą niespełna 7 letniej dziewczynki. Dziecka które urodziło się o czasie, donoszone z 10 punktami. Zdrowy piękny noworodek, który bez problemu po urodzeniu przeszedł przesiewowe badania słuchu. Od prawie 6 lat borykamy się z problemami usznymi. Zaczęło się to kiedy córeczka
sala Londyn C 10.00-10.50 Lekcje Literatury: Powstanie Styczniowe - niekonwencjonalnie. W jaki sposób atrakcyjnie uczyć o Powstaniu Styczniowym – zaprasza redakcja magazynu historycznego „Mówią wieki” sala Paryż A 10.00-11.00 Psoty z Tuwimem Serdecznie zapraszamy dzieci
To ja może w czynie społecznym wkleję repertuar atrakcji przygotowanych dla dzieci i młodzieży: 10.00-10.45 Zarządzanie projektami – lekcja dla licealistów Prowadzi dr Paweł Wyrozębski Szkoła Główna Handlowa – zapraszają Warszawskie Targi Książki sala Warszawa 10
A ja nie powiem, jak inni, że głupie pytanie, tylko powiem szczerze, że możliwe jest, że bym odsapnęła na chwilę ze staraniami. Nie dlatego, że grudzień i zima, ale dlatego, że dziecko zawsze najmłodsze i w wieku niecałych 6 lat poszłoby mi już do szkoły, a jednak między dzieckiem styczniowym, a
i Pepe. A na pierwszej stronie był David. I nagłówki: "Homoseksualiści chcą zrekrutować milion niewinnych dzieci do końca 2012", "Powiesić ich". W to styczniowe świąteczne popołudnie Kasha kilka razy próbowała dodzwonić się do Davida, ale telefon był wyłączony. W końcu z Pepe i innymi znajomymi
testowanie marcowe nalezało do mnie!!!Albo żeby przesunął mi się jakoś ten cykl styczniowy,albo w lewo albo w prawo i żebyśmy mogli się postarać o bejbusia ;)buziaki dla Was :) -- Cyprian Maciej ur.09.08.2009r.
Zależy od dziecka, ale też od firmy. Dla córki (styczniowej) kupiłam za radą innych 68 i się w nim topiła i na pierwszym spacerze zaszłyśmy do sklepu po kombinezon w rozmiarze 56, który nosiła do końca zimy. Dla syna (także styczniowego) kupiłam w rozmiarze 56 i jak wychodziliśmy ze szpitala, to
przewodniczącym jury był Przemek Truściński (maj’2009). Później również z tego, co pamiętam odbywały się kolejne edycje, ale już nie tak głośne i nie z tak „głośnym” jury. Z resztą z samego 2009 roku pamiętam spotkanie z Przemkiem po wręczeniu nagród, na którym oprócz dzieci biorących udział w