Witam, Może ktoś mógłby udzielić praktycznych informacji na temat tej szkoły. Pozdrawiam, Izka
Witam Juz drugi syn chodzi do tej szkoly. Starszy po podstawowej dostał się z 4 lokata do jednego z najlepszych gimnazjum w Warszawie a obecnie chodzi do najlepszego liceum w Warszawie Władysława IV BEZ KOREPETYCJI!!!. Poziom nauki w szkole podstawowej 312 jest na bardzo wysokim poziomie
Witam! Syn zaczął edukację zerówkową w tej szkole. Przystosowanie dla sześciolatków bardzo dobre. Osobne wejście dla nich, szatnia jedynie podzielona bo dużo klas 0. W salach są stoliczki sześciokątne dostosowane do wysokości maluchów. Na środku sali ogromy dywan do relaksu i zabaw. W salach jest
Polecam goraco Silvera ul. Modlińska310/312 na Białołece a szczególnie instruktora Krzyśka Kamińskiego:)) Nie pożałujecie!
Ja za dobra szkole uznaje Wyższą Szkołę Jazdy i instruktora Eryka Gosa (694 985 312, nie jezdzilam z innymi instruktorami a tylko z tym, wiec nie wiem jak ucza tamci. Eryk zas to Fantastyczny nauczyciel, pod jego skrzydlami zdalam od razu :) dlatego goraco polecam innym
oo, mówisz, że w sp 312 jest etyka..a od ktorej klasy?
Moja córka chodzi do SP312 na Gocławiu i ma etykę. Zajęcia są w grupie łączonej z różnych klas.
i na luzie, ale rzecz jasna wszystko odbywa się pod czujnym okiem instruktora. Cenię sobie jego rady, które zarówno na egzaminie jak i w życiu bardzo się przydają. ERYKA znajdziecie pod nr tel. 694-985-312 (nr jest ujawniony za zgodą właściciela) :) Gorąco POLECAM, Pozdrawiam i życzę
Właśnie wróciłam ze spotkania w tej szkole, decyzja na TAK. Nie wiem co Ci się nie podobało w warunkach lokalowych, no chyba że wolisz wielką płytę to polecam 312 na ZWM ;-) Co do ceny - wcale nie jest duża - jest dokładnie w cenie większości szkół prywatnych na Ursynowie (za większy pakiet
Najlepsza Szk.Podst.w Warszawie nr312 ul. Umińskiego 12 (Gocław)
....... Szkoła Wyższa Warszawska Adres: 01-460 Warszawa, ul. Górczewska 212/226 Telefon,faks: tel: (0-22) 312-22-22, tel/fax: (0-22) 312-22-13 E-mail: sww@sww.edu.pl WWW: www.sww.edu.pl Rektor: Grzegorz Górski Rodzaj
Język rosyjski w Centrum Językowym Together: - prowadzimy zajęcia w kameralnych grupach - szkolimy w firmach i w siedzibie szkoły (sprawdź nasze referencje together-school.pl/?page_id=312) - jesteśmy kameralną
jazdę samochodem i po zakończonej lekcji już nie mogłam doczekać się następnej. Dziękuję również za wsparcie i za to , że wierzył Pan we mnie bardziej niż ja sama :) Pozdrawiam Michalina :) Bardzo wszystkim polecam szkołę SILVER !!!! Fort Piątek ul. Modlińska 310/ 312 Warszawa tel. 697640022 :)