125 wyników w czasie 13 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Witamina b12

Dokładnie tak jak piszesz. Dobry wynik to powyżej 400, ale tak na prawdę powinno być powyżej 600. Mnie jeszcze trochę do tych 600 brakuje, ostatnio mialam prawie 500, ale ja biorę wit B12 w zastrzykach raz w miesiącu, może w końcu dobije do tych sześciuset.

Re: Upały mają swoje dobre strony

mazala2 napisał: > opa34 napisał(a): > > > "Wungla "mamy na 500 lat > > To prawda. /.../ Do tej prawdy warto by dodać opłacalność wydobycia wungla i porównanie z kosztami innych źródeł energii. Chyba, że utrzymanie nierentownych kopalni to wartość sama w

Re: Upały mają swoje dobre strony

taziuta napisał: > mazala2 napisał: > > > opa34 napisał(a): > > > > > "Wungla "mamy na 500 lat > > > > To prawda. /.../ > > Do tej prawdy warto by dodać opłacalność wydobycia wungla i porównanie z koszta > mi

Re: Dumam nad Floplicowem...

Takie znalazłam, ale łba na pniu nie położę czy prawda: "Zgodnie z Regulaminem ROD powierzchnia ogródka działkowego nie może przekraczać 500 mkw". -- Kocynder - w gwarze śląskiej słowo określa sytuację ciężką do ogarnięcia, którą ciężko unieść - a wszyscy myślą, ze to coś od "kotka"... 😈

Re: A propos cen za sprzątanie - House Manager

porządkowanie i sprzątanie. Moim zdaniem, to nie jest odpowiednio wysoka kwota za taki zakres obowiązków i, to chyba nawet bardziej, taką dyspozycyjność. W wątku o problemach ze znalezieniem sprzątaczki niektóre ematki twierdziły, że 500-600 zł za sprzątanie małego mieszkania to spoko kwota. Skoro tak, to

Re: A propos cen za sprzątanie - House Manager

, nietypowych zmieniających się godzin pracy i ogarniania kilkudziesięciu zdań miesięcznie, wbrew temu co próbujesz przedstawić. Jak dla mnie praca nudna i bez specjalnych wyzwań, ale na pewno są osoby które uważają że taki technik to szczyt osunięć zawodowych. Wiem jak pracują firmy od oświetlenia bo

Re: Ukraina przegrywa w powietrzu cd.

Na razie nie widziano 34 na froncie. prawdą jest że kilkanaście lat temu Rosja dostała trochę takich maszyn z afganistanu. Niestety ukraina straciła f16. Atak był prowadzony przez prawie 500 szahidów

Re: Ukraina przegrywa w powietrzu cd.

stasi1 napisał: > Na razie nie widziano 34 na froncie. prawdą jest że kilkanaście lat temu Rosja > dostała trochę takich maszyn z afganistanu. > Niestety ukraina straciła f16. Atak był prowadzony przez prawie 500 szahidów

Re: "Konsument umarł. Fatalne dane ze sprzeda

No bez przesady z tym czasem. Dwa bochenki po ok. 500 g (wystarczają naszej rodzinie na jakieś 3 dni) zajmują mi pracy na jakieś 5 minut łącznie. W czasie gdy ciasto rośnie, a potem się piecze robię inne rzeczy w kuchni, sprzątanie, pranie albo czytanie. I prawda - taki chleb bez polepszaczy

Re: Pytanie o cenę zabiegu

Jeszcze raz: nie uzyskałam ani jednej odpowiedzi na pytanie o cenę pierwszej wizyty- konsultacji. A to się chyba da wycenić wcześniej, prawda? W jednym przypadku nie uzyskałam informacji nawet o widełkach. W dwóch innych - cena od 500 do 1500. I tak, uważam że to lekko dziwne. Mam wrażenie

Parownica do ubrań- jesteście zadowolone? (początek wątku)

Nie lubię prasować, jestem w tym beznadziejna, wieszam po praniu tak, aby jak najmniej zagnieceń było. Macie jakiś sprawdzony model parownicy? Po pojedynczych sztuk, do odświeżenia po leżeniu w szafie. Patrzę na tefala (przykładowo) - od 150 do prawie 500 i się zdecydować nie mogę. Macie takie z

Re: Moje dziecko

kontynuacji... Po prostu my nie mamy tyle kasy, by to wszystko ogarniać prywatnie. Dziś wizyta i 2 zdjęcia to 500 zł. Taka niestety prawda.

Re: Suvy zabijają.

Ludzie kupuja SUV-y bo te ZASUWAJĄ ! Taka moda-tyle , że faktycznie to kupa żelastwa-tak 200-300 kg wiecej od normalnych i kupa trucizny-czyli poziom emisji CO2 i NO2 znacznie wyzszy niz w kompaktach czy kombiakach. Oczywiscie mowa o spalinowych SUV-ach. A jak kupisz elektryka to tak ca 400---500

1 2 3 4 5 6