277 wyników w czasie 160 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

ceny we Włoszech

Przyklad : www.auchan.it/Volantini/Documents/Volantini/Index.aspx?source=N_002_2012_VAR4

Re: Wakacje 2012 - ceny

Pośrodku niczego. -- Postuluję życie, jakby korony nie było. Z tego, co wiem, we Włoszech się nic strasznego nie działo - by andaba

Re: Wakacje 2012 - ceny

Mazury ładniejsze niż ten domek w UK. -- Postuluję życie, jakby korony nie było. Z tego, co wiem, we Włoszech się nic strasznego nie działo - by andaba

Re: Caorle, Włochy 09.2012

ceny nie powinno to dziwić.

Re: Caorle, Włochy 09.2012

Napiszcie czy byliście z własnymi namiotami lub przyczepami czy może korzystaliście z ofert touroperatorów? Jeżeli z tych drugich, to podzielcie się informacjami o stanie domków lub namiotów, o tegorocznej obsłudze, ewentualnie aktualnych cenach na kempingu (jedzenia, dodatkowych rozrywek

Euro2012: ITA-IRL (Włochy-Irlandia)

Odstąpię 1 bilet w II kategorii w cenie nominalnej + koszty dostarczenia: WŁOCHY - IRLANDIA , Kategoria 2, 18 czerwca, Poznań cena 700 zł lub 165 EUR Preferowany odbiór osobisty w Warszawie. Oferty na e-mail: arekpaczesny@gmail.com

Re: Euro2012: ITA-IRL (Włochy-Irlandia)

MAM 2 OSTATNIE SZTUKI WŁOCHY IRLANDIA CAT 1 GREEN GATE 27 BLOCK G4 ROW 34 CENA: 800/SZTUKA ODBIÓR W WARSZAWIE

Bilet Euro 2012 - ćwierćfinał Anglia-Włochy! (początek wątku)

Witam. Niestety nie dam rady się wybrać :/ Mecz 24.06, 20:45, Kijów Kategoria I RED cena nominalna lub nawet niższa - szkoda by się zmarnowało. Odbiór osobisty we Wrocławiu (lotnisko, dworzec lub dowolne inne miejsce). Cena na bilecie: 150€ (600zł).

Wspaniałe wakacje we Włoszech!!!czerwiec 2012! (początek wątku)

Witam Odstąpię dwu tygodniowe wczasy we Włoszech w terminie od 16-30.06.2012,w rewelacyjnie niskiej cenie!!!!Bonelli/Barricata Riwiera Adriatycka,Firma prowadząca to Vacansoleil. Pobyt na przepięknym campingu,baseny,jacuzi,zjeżdżalnie wodne,animacje,200metrów do plaży... Zakwaterowanie w namioto

Re: Ceny w Toskanii - lato 2012.

Bardzo wszystkim dziękuję! O takie właśnie informacje mi chodziło. Jadę z córkami, będziemy zwiedzać a w wolnym czasie chciałybyśmy od czasu do czasu przysiąść w miłej trattorii czy barze. Wszystkim, którzy jadą do Włoch życzę wspaniałego urlopu :) Pozdrawiam, Maja P.S. Elby sobie nie darowuj

Re: Włochy Klasyczne z Rainbow Tours 2012

Witaj! Wielkie dzięki za info. Mamy nadzieje że też wrócimy zadowoleni, chociaż ostatnie trzęsienia ziemi nas przeraziły... Jakie są aktualne ceny "na mieście" : woda mineralna, lody, pizza i co polecasz spróbować ? ;-) Jak wygląda okolica zakwaterowania? - czy w pobliżu są jakieś sklepu, knajpki

Re: Włochy Klasyczne z Rainbow Tours 2012

darmowy. Tak, wiem doskonale, ze często grupowe wejścia są tańsze, w naszym kraju też. Nasza pilotka miała cała listę ze spisem cen biletów i zniżek i każdemu, któremu zniżki przysługiwały, obliczała kwoty dopłat indywidualnie. W naszym przypadku było to po 185€ od osoby (ja i mąż) i 13-letni syn

Re: Włochy

supermarkecie). I http://vodkaskull.blogspot.fr/2012/12/scoperte-capelli-iper-mega-low-cost.html inne w podobnie "zawrotnej" cenie. -- A friend is like a good bra: hard to find, supportive

Bilecik Włochy-Irlandia (początek wątku)

Do sprzedania po rzeczywistej cenie nominalnej 1 bilet na spotkanie WŁOCHY - IRLANDIA które zostanie rozegrane 18.06.2012 w Poznaniu. Bilet został wygrany w konkursie jednego ze sponsorów ME2012. Kategoria 1, Gate 27, Block K3, Row 4, Seat 9 info: marwi75@gazeta.pl

1 2 3 4 5 6