no i kto zbierał a kto sie obijał ?
--
Co ta mama ze mną robi zobaczcie:
Kochana Żabka
Stronka o Kochanej Żabce
czw., 05-01-2006
Forum:
Nasze dzieci
Wątek:
wrzesien 2005
Piękne zbiory Kacperku, bo u nas kiepsko było z grzybami. buziaczki
1. lobuzow dwoch
2. rowerzystka
3. Erwin siedzi sam
Masz słodkie dzieciaczki. Na pewno są dumą dla Rodziców. pozdrawiam. Magda -- Najlepszym darem jaki ojciec może dać swojemu dziecku, jest miłość do jego matki. (Ken R. Canfield) Nowe zdjęcia Dominisi
-- mamy pochwalcie swoimi synkami fotoforum.gazeta.pl/u/ola9922.html
community.webshots.com/user/anuulka_k Galeria zawiera zdjecia z hotelu Sultan Beach w Hurghadzie, wycieczek do Luksoru i jeepem do Wioski beduinskiej oraz z 3 wycieczek na wyspe Giftun.
Egipt community.webshots.com/user/przem__ Egipt i takie tam inne... community.webshots.com/user/radioaktywny -- *Jeśli w prawdziwym niebie nie
Tam bedzie wiecej miejsca dla nas :-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25239
przed godzina sie dowiedziałam prawdopodobnie termin z moich obliczeń 1 wrzesien pozdrawiam
hihihi no ale znajomi tesciow beda gadac ale co ich to powiem ze budowa najwazniejsza choc teraz jak bylam na mazurach siostra moja powiedziala ze tak sie staramy i nic nie wychodzi mialam jej ochote cos powiedziec i moj maz zobaczyl i powiedzial zeby sama sie starala skoro taka madra ok
ktat, jakie pytania? niech się wszyscy zajma soba na wszystko przyjdzie czas. Dobezre mi mówić u mnie trwa zmowa milczenia na "ten" temat, a poza tym to mojemu bratu m-c temu urodziła się dzidzia więc oni terza są "na ustach rodziny...
Zapraszam wszystkich do startu w Maratonie Warszawskim: www.maratonwarszawski.com - na stronie internetowej NOWA TRASA MARATONU Kazdy jest w stanie pokonac trase 42km, poniewaz limit czasu 6 godzin pozwala pokonac trase szybkim chodem lub marszobiegiem. Na stronie internetowej mozna dowi
www.maratonwarszawski.com
Ostatnio udalo mi sie uzbierac troche kasy i chetnie wybralabym sie gdzies w dalsza podroz (najlepiej kierunek Chiny, Indie, lub Ameryka Poludniowa), chetnie wybralabym sie gdzies z innymi studentami, ale moich znajomych niestety na takie dalekie wojaze nie stac :(( Jakby ktos sie przypadkie
dobra moj nowy pomysl to na 3 miesiace do chile albo peru (pazdziernik - grudzien). to jako opcja B, jakby ktos sie wybieral tez moze dac znac (jak nie to pojade sama a co mi tam) :)))
Z najnowszego sondażu TNS OBOP przeprowadzonego dla telewizyjnych Wiadomości wynika, że 38,7 proc. badanych chciałoby głosować na Platformę Obywatelską. 45 proc. pytanych zadeklarowało także, że w wyborach prezydenckich zagłosuje na kandydata PO na prezydenta - Donalda Tuska Sondaż PBS dla
Jest ktos zainteresowany powrotem droga ladowa z Indii w okolicach wrzesnia 2005r? Trasa: Pakistan-Iran-Turcja. Budzet jakies $300. Powinno to zajac 3 tyg.