41 wyników w czasie 94 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Wysoka kobieta

Dla mnie wszystkie kobiety powyżej 170 cmwysokie ale ja mam metr sześćdziesiąt w kapeluszu 😉 Faceci - powyżej 185 cm. Mój mąż 188 cm I uważam go za wysokiego.

Re: Wysoki wzrost kobiety to jak niski wzrost męż

Ja mam koleżankę 188cm i szczerze to nie jest fajne. Ciągłe docinki, że duża, że wysoka, że kawał baby wiem, że przez lata jej to przeszkadzało. Znalazła faceta jeszcze wyższego od siebie, mają dwie córy i chyba przegonią wzrostowo mamę, przynajmniej na to się zapowiada.

Mamy wysokich i szczupłych nastolatków - pomocy! (początek wątku)

Witam, Szukam dżinsów dla szczupłego i wysokiego nastolatka (188 cm) - obwód w pasie 67 i długość wewn. nogawki - 88-cm. Dżinsy, w których chodzi (wrangler) mają rozmiar 28/34 (długość nogawki - 85 cm). Dłuższych nie ma - tak mi powiedzieli w sklepie. W większości sieciówek rozmiarówka (w pasie

Re: Kobieta 40+ szuka przygody warszawa

hej jesli nadal szukasz miłej znajomości czekam na info O mnie zonanty mieszkam w Poznaniu ale pracuje w Warszawie wiec mam duzo wolnego czasu 188 cm 100 kg ciemny blond wyższe w tym roku skończ 40 lat Jeśli też szukasz prosze o kontakt pozdrawiam Piotr

Re: Dojrzała kobieta chce się dobrze zabawić.

Czesc pisz na ; kier1231@o2.pl Jestem z opolskiego kierowca - aktualne jeszcze? Mam49l wysoki188cm szczuply :-)

Re: Co na pobudzenie wzrostu dziecka?

rodzice 165 i 188... nie ma reguły, też mi się wydawało, że córka będzie wysoka, bo rosła i rosła, i taka raczej w sobie była, a w pewnym momencie stanęła, schudła, stopa jej się zmniejszyła o numer i tak jej zostało... może jeszcze w liceum kilka cm urośnie ale wysoka to nie będzie...

Szukam chętnej kobiety 35+ Wawa (początek wątku)

Cześć, Jestem młodym wysokim ( 188 cm ) mocno wysportowanym facetem, średnio trenuję po 15-20 godzin tygodniowo, wykształcony, pracujący, z poczuciem humoru, prowadzę sportowy tryb życia, posiadam o wiele zainteresowań. Szukam kulturalnej i otwartej kobiety na nową znajomość opartą na

Re: poznam samotną mamę

Witaj sam mam dwójke dzieci kobieta mnie dla innego zostawila po 5latach Frajer byl wazniejszy niz rodzina:(bardzo chętnie poznam samotna mame w celu założenia stałej ciepłej kochającej sie rodziny. Jestem wysokim 188cm Brunetem wysportowany zadbany niebieskie oczy to mòj numer 536499457

przystojny student, szuka kobiety do romansu (początek wątku)

Od zawsze pociągała mnie charyzma, doświadczenie i seksualność starszych kobiet. Z uwagi na to chciałbym odnaleźć starszą ode mnie kobietę, z podobnym do mojego temperamentem seksualnym. Mam 23 lata, jestem relatywnie wysokim (188cm) szczupłym (75kg) i przystojnym studentem 5 roku. Poszukuje

przystojny student, szuka kobiety do romansu (początek wątku)

Od zawsze pociągała mnie charyzma, doświadczenie i seksualność starszych kobiet. Z uwagi na to chciałbym odnaleźć starszą ode mnie kobietę, z podobnym do mojego temperamentem seksualnym. Mam 23 lata, jestem relatywnie wysokim (188cm) szczupłym (75kg) i przystojnym studentem 5 roku. Poszukuje

1 2 3 4