Dla mnie wszystkie kobiety powyżej 170 cm są wysokie ale ja mam metr sześćdziesiąt w kapeluszu 😉 Faceci - powyżej 185 cm. Mój mąż 188 cm I uważam go za wysokiego.
Ja mam koleżankę 188cm i szczerze to nie jest fajne. Ciągłe docinki, że duża, że wysoka, że kawał baby wiem, że przez lata jej to przeszkadzało. Znalazła faceta jeszcze wyższego od siebie, mają dwie córy i chyba przegonią wzrostowo mamę, przynajmniej na to się zapowiada.
Witam, Szukam dżinsów dla szczupłego i wysokiego nastolatka (188 cm) - obwód w pasie 67 i długość wewn. nogawki - 88-cm. Dżinsy, w których chodzi (wrangler) mają rozmiar 28/34 (długość nogawki - 85 cm). Dłuższych nie ma - tak mi powiedzieli w sklepie. W większości sieciówek rozmiarówka (w pasie
hej jesli nadal szukasz miłej znajomości czekam na info O mnie zonanty mieszkam w Poznaniu ale pracuje w Warszawie wiec mam duzo wolnego czasu 188 cm 100 kg ciemny blond wyższe w tym roku skończ 40 lat Jeśli też szukasz prosze o kontakt pozdrawiam Piotr
Czesc pisz na ; kier1231@o2.pl Jestem z opolskiego kierowca - aktualne jeszcze? Mam49l wysoki188cm szczuply :-)
rodzice 165 i 188... nie ma reguły, też mi się wydawało, że córka będzie wysoka, bo rosła i rosła, i taka raczej w sobie była, a w pewnym momencie stanęła, schudła, stopa jej się zmniejszyła o numer i tak jej zostało... może jeszcze w liceum kilka cm urośnie ale wysoka to nie będzie...
Cześć, Jestem młodym wysokim ( 188 cm ) mocno wysportowanym facetem, średnio trenuję po 15-20 godzin tygodniowo, wykształcony, pracujący, z poczuciem humoru, prowadzę sportowy tryb życia, posiadam o wiele zainteresowań. Szukam kulturalnej i otwartej kobiety na nową znajomość opartą na
Witaj sam mam dwójke dzieci kobieta mnie dla innego zostawila po 5latach Frajer byl wazniejszy niz rodzina:(bardzo chętnie poznam samotna mame w celu założenia stałej ciepłej kochającej sie rodziny. Jestem wysokim 188cm Brunetem wysportowany zadbany niebieskie oczy to mòj numer 536499457
Od zawsze pociągała mnie charyzma, doświadczenie i seksualność starszych kobiet. Z uwagi na to chciałbym odnaleźć starszą ode mnie kobietę, z podobnym do mojego temperamentem seksualnym. Mam 23 lata, jestem relatywnie wysokim (188cm) szczupłym (75kg) i przystojnym studentem 5 roku. Poszukuje
Od zawsze pociągała mnie charyzma, doświadczenie i seksualność starszych kobiet. Z uwagi na to chciałbym odnaleźć starszą ode mnie kobietę, z podobnym do mojego temperamentem seksualnym. Mam 23 lata, jestem relatywnie wysokim (188cm) szczupłym (75kg) i przystojnym studentem 5 roku. Poszukuje