androlog

(5 wyników)
  • Może ktoś wie do jakiego lekarza powinno się zgłosić z infekcją (chyba bakteryjną) męskich narządów płciowych? Słyszałam, że takimi problemami zajmuje się androlog, ale nie jestem pewna.
  • wiem, ze to forum dla pan, ale mam problem, a nie wiem, gdzie szukac; ja wlasnie dzisiaj mialam wymrazanie nadzerki, mam HPV, oprocz tego w gardle / przy innej okazji/ odkryto u mnie gronkowca zlocistego, a moj cjllopak od jakiegos czas chodzi i sie ciagle drapie plus ma jakies dziwne naloty na siusiaku :) chce go wyslac do lekarza, ale nie wiem do jakiego? jaki jest odpowiednik ginekologa u panow? czy na jakiejs stronie znajde informacje o badaniach u panow i mozliwych chorobach...
  • Mojemu mężowi na członku zrobiła się malutka ranka. Za każdym razem w czasie wzwodu jakby znowu "pęka", nie może się zagoić. Odczuwa przy stosunku silne pieczenie, co daje dyskomfort. U mnie się nic nie dzieje, więc pewnie to nie grzybica. Trudno go wysłać do lekarza, nawet nie wiem do jakiego. Czy ewentualnie można tu samemu jakoś pomóc?
  • Witajcie! Pytanie jak w tytule- do kogo powinien skierować sie mąz , jeśli ma jakieś dolegliwości natury intymnej- urolog od spraw moczowych odpada. Kiedyś gdzies czytałam, jak nazywa się męski ginekolog, ale za Chiny nie moge sobie przypomnieć nazwy pozdrawaim- Aurelia
  • Proszę powiedzcie mi, do jakiego lekarza powinien się udać mężczyzna, żeby się zbadać, czy nie ma grzybicy w miejscach intymnych? Pozdrawiam.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się