antygeny

(6 wyników)
  • witam, moja siostra ma 18 lat jest w ciazy i wyszlo jej, ze obecnosc antygenu HBs wykryto.Czy ktos z was sie orientuje jak to sie leczy itp?w necie czytamy i moja mama coraz bardziej zalamana, moze ktos z was sie orientuje cos wiecej?lekarza mamy dopiero w piatek:(
  • Witam. Dostałam od lekarza skierowanie na badanie antygenu tocznia. Niestety w przychodni tego badania nie robią. Czy któraś z Was wie, gdzie w Warszawie można wykonać to badanie (odpłatnie)? pozdrawiam.
  • wlasnie odebralam wyniki badan krwi . okazalo sie ze tsh mam w pozadku . ale bardzo podwyzszony poziom tajemniczych antygenow TPO (tu mam ponad 500 podczas gdy max norma to 35) i TG (dwa razy wiecej niz normalnie). nie wiem zupelnie o czym to moze swiadczyc. czy ktos moze sie z tym zetknal? z gory dziekuje za wszelka inf na ten temat
  • Mój partner chorował na żółtaczkę i jest nosicielem HCV.Obecnie ma rozpocząć leczenie, ale niestety, nie daje ono 100% gwarancji wyleczenia. Gdyby - odpukać - się nie udało, to czy mamy szanse na nasze biologiczne potomstwo i jak to zrobić, żeby nie zakazić mnie i ewentualnego dzieciaczka?
  • Odebrałam wyniki toxo. IgG 105.0 dodatni, IgM ujemny. Co to oznacza? Czy poziom 105.0 to bardzo dużo? Może ktos orientuje sie w tym. Pozdrawiam
  • Pani Doktor Mam za sobą 3 poronienia (7, 8, 13 tydzień)i chyba komplet badań. Choroby odzwierzęce Toxo, różyczka, listeroza, bruceloza, CMV; hormony tarczy, badania hormonalne, zespół antyfosfolipidowy - p-ciała antykardiolipinowe i LA, mąż - badania nasienia; - WSZYSTKO JEST W PORZĄDKU. Oboje z mężem wykonaliśmy też badania genetyczne - kariotypy prawidłowe. Zrobiłam również hsg, które wykazało, że mam macicę dwurożną, jednak mój lekarz, po konsultacjach, stwierdził, że ta wada ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się