autom

(6 wyników)
  • Hej, Czy ktoś może kupował i ubezpieczał auto w Wielkiej Brytanii? Jakich kosztów można się spodziewać? Wiemy, że auta są dość tanie, ale co z rejestracją i ubezpieczaniem?
  • Wybieram się do Anglii w celu poszukiwania pracy i zastanawiam się czym jechać. Samolot chyba za drogi, na autokar trzeba czekać ze 2 tygodnie. Może autem? Czy samochód bedzie przydatny w Anglii czy będzie dużym obciążeniem? Dlaczego nikt nie jeździ koleją? Beata
  • Jak sądzicie? Chcę wynając ale nie wiem jakie tam auta mają. W ofercie napisane np. Volkswagen Fox or similar czyli podobny. Jakie mają podobne do foxa? Wynajmował ktoś? A może macie namiar na jakieś inne tansze wypożyczalnie w Berlinie?
  • Czytałem, że całkiem sprawnego grata w UK można kupić już za 200-300Ł. Byłoby miło (bo się wybieram), ale mam pytanko jak jest z ubezpieczeniem. Ile trzeba policzyć za kilkunatoletnie auto z małym przebiegiem? Czy trzeba wykupować ubezpieczenie na cały rok, czy można na krótszy okres? Będę dźwięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
  • Czesc, czy ktos powie mi ile kosztuje prom do Dover? Jak to jest liczone? (od glowy, czy moze od auta??) Z tego co wiem prom plywa z: a) Ostend (Belgia) b) Calais (Francja) A moze jakis inny? "tanszy" prom?? Najwazniejsza jest dla mnie cena, dzieki, pozdrawiam! :)) Piotrek
  • Siemka! Mam pytanie jak w UK wyglada sprawa z samochodami. Jakie autko mozna sobie kupic na poczatek powiedzmy za 500Ł. Ciekawi mnie tez jakimi samochodami wy jezdzicie :) Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się