-
witam!
jestem z dziewczyna prawie rok, regularnie uprawiamy seks. Do tej pory wszystko bylo cudownie az do teraz... Od miesiaca moja partnerka nie ma orgazmu, a zeby bylo gorsze nic nie czuje jak sie kochamy. Wyglada to tak jakbym kochal sie z "gumowa lalka" (przepraszam za okreslenie). Czy jest jakis sposob zeby powrocic do "normalnosci" takiej ktora byla przed miesiacem...?
-
Wczoraj pierwszy raz udawałam orgazm. Już od dłuższego czasu go nie mam, chyba że podczas masturbacji. Mój chłopak nie daje mi wystarczająco dużo czasu, choć szczerze mówiąc potrzebuję go rzeczywiście dużo. Wczoraj on doszedł, potem ja chciałam żeby mnie jeszcze popieścił. Zaczął mnie pieścić, po chwili miał znów erekcję. I znów chciał żebym pieściła jego. Więc pieściłam i jego i siebie samą. Nie wiem, co się stało i dlaczego, ale udawałam że kończę. W ramach jakiegoś głupiego eksperymentu?...
-
Witam!Mam ogromny problem- nie jestem w stanie sama doprowadzić się do orgazmu. Będąc z mężczyzną także muszę dodatkowo pobudzać łechtaczkę- za to potrafię przeżyć wielokrotne orgazmy.Teraz od jakiegoś czasu jestem sama, i brak możliwości zaspokojenia się chociaż w ten sposób zaczyna mnie frustrować. Jako dzieciak i nastolatka nie miałam z tym problemu. Problem zaczął się od rozpoczęcia współżycia z mężczyzną. Nie mam żadnych traumatycznych wspomnień związanych ze strefą sexu. Proszę o pomoc.
-
to, że jest możliwy, wiem. ale dlaczego? jakim cudem facet doprowadza mnie do wytrysku a do orgazmu już nie?