Forum Praca Praca za granicą Praca - Europa
ZMIEŃ
      budownictwom

budownictwom

(4 wyniki)
    • Witam, poszukuję ludzi do pracy w budownictwie. Kontakt: stanislaw_m@wp.pl Pozdrawiam
    • Więcej na ten temat na: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=15511246&a=15511246 "W związku z tym, że wielu osobom sprawia trudność nauka słówek, tym bardziej specjalistycznych, spróbowałem zrobić narzędzie do nauki. Nauka wyrażeń, zwrotów dla danej dziedziny będzie przebiegać następująco: 1. poznawanie nazw przedmiotów z obrazków łącznie z "osłuchaniem się" i tłumaczeniem tak jak na stronie: pryczkowski.topcities.com/multi.html#budowa 2. następnie testy słówek z tych samych...
    • Witam. Jestem Krzysiek lat 35. Chcę wyjechać do Norwegii lub Danii, nie znam języka więc szukam osób wyjeżdżających z którumi mógł bym się zabrać..
    • witam mam takie oto pytanko jakbym zalozyl dzialalnosc gospodarcza i bym mial kogos kto by mnie zatrudnil w niemczech (podwykonawca)to co musze zrobic-czy tylko podpisac jakas umowe z nim czy co bo niewiem jak do tego sie zabrac-jak wyglada taka droga czy ktos przechodzil przez takie cos??co musze zalatwic w polsce a co w niemczech--potrzebuje pomocy w tej sprawie bo bede rozmawial w tej sprawie z czlowiekiem zainteresowanym zatrudnieniem mnie ale musi byc to legalne!!!- dzieki ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się