dyplomem

(10 wyników)
  • Witam! Mam pytanie w sprawie nostryfikacji dyplomu polskiej uczelni (Politechnika Śląska) do pracy w Niemczech. Czy wie ktoś na czym to polega, gdzie konkretnie się to robi, ile czasu średnio to zajmuje, itd.? Wszelkie informacje na ten temat bardzo mnie ucieszą. Dzięki.
  • Mam pytanko ktoś zna żródło, z którego można sie dowiedzic jakie dyplomy są uznawane w Wielkiej Brytani i czy wyjeżdzjąc tam warto tłumaczyć na ang np dyplom poświadczający znajomość j.niemieckiego lub francuskiego, czy oni potrzebują tam wogole ludzi ze znajomością innych języków bo przecież wiadomo, ze każdy prawie mówi po angielsku. jeseteś zorientowany w temacie to napisz co myślisz . pozdrawiam
  • Wybieram się wkrótce szukać pracy do Anglii. W związku z tym mam pytanie czy dyplom polskiej uczelni (oczywiście przetłumaczony) coś pomoże w znalezieniu pracy w Anglii? Czy pomagają jakieś referencje z Polski?
  • Czy ktoś orientuje się, jakie insytucje w UK zajmują się uznawaniem polskich dyplomów?
  • Jade z poczatkiem stycznia do angli,mam zaltwione lokum a pracy bede szukał na miejscu.Znam angielski w stopniu srednio zaawansowanym.Opłaca sie zabrac ze soba np.dyplom ukonczenia studiów szkoly sredniej,CV po angielsku itp.bo nie wiem czy zabierac ksera.I jak teraz wygląda sytuacja z praca w Londynie bo mowia ze jak sie szuka i nie czeka na nic to sie cos znajdzie na bank. A z praca nie bede wybrzydzal byle miec na chate i cos odłożyc.
  • Chciałbym przed wyjazdem do Anglii przetłumaczyć dyplom, zaswiadczenia itp. Gdzie najlepiej to zrobić??
  • Pracujecie w UK jako pielegniarki czy jako asystentki pielegniarek ? Z tego co sie slyszy, trzeba cudu zeby dostac prace w szpitalu - pomimo honorowania dyplomu i dobrej znajomosci jezyka. Jakie sa Wasze doswiadczenia ?
  • Mam pytanie, czy po resocjalizacji ukończonej w Polsce można znaleźć dobrą pracę w Wielkiej Brytanii, czy też trzeba nostryfikować dyplom? Pozdrawiam wszystkich
  • Czy ktos moze sie wypowiedziec jakie dokumenty trzeba wziac ze soba na rozmowe kwalifikacyjna w sprawie tej pracy w tesco. Niewiem czy mi nic nie umknelo... dzieki!!!
  • zamiast narzekac i nosami krecic wezcie sie w koncu do roboty nikt wam niczego za darmo nie da ani w Polsce, ani w EU, ani w Ameryce pochowajcie te swoje bezuzyteczne dyplomy do szafy podkasajcie rekawy i za robote sie bierzcie za kazda ktora sie trafia przebierac i wybierac bedziecie mogli jak warunki na to pozwola
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna