Forum Dom Klub Bab Budowniczych
ZMIEŃ
      farby

farby

(2 wyniki)
    • Podzielcie sie dobre kobiety. Ktora malowala i co sadzicie? Czy jest duza roznica mieszy satyna flutex 10 a matem flutex 5? Ja dzis wzielam probke koloru na flutexie 5 i wyszedl calkiem inny niz u kolezanki na flutex 10. I nie wiem czy to kwestia farby czy pan mi zle kolor wymieszal. Zobacze jeszcze jutro jak dobrze wyschnie, ale jesli nie to chyba bede musiala malowac Duluxem. Cenowo i wydajnosciowo Dulux zdecydowanie wygrywa, dlatego chcialabym jeszcze sie dowiedziec czy Flugger je...
    • Witam - podczytuję Was i podziwiam za rozwiązania techniczne i świetne rezultaty pracy. Ja niestety taka zdolna nie jestem a mam w mieszkaniu coś, co mnie doprowadza do pasji i chciałabym to "naprawić". Jest to kaloryfer drabinkowy w łazience. Moje mieszkanko całe jest mini więc i łazienka w wersji mini. Także kaloryfer wisi tuż obok ubikacji, tak bliziutko, że jak sie człowiek wygodnie rozsiądzie to tylną częścia ciała dotyka kaloryfera. W zimie przyjemni ebo ciepły gorzej w pozostałych mies...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się