farby

(3 wyniki)
  • W nowym mieszkaniu w którym mieszkam od 2 lat wystąpiły w trzech pomieszczeniach na ścianie tłuste plamy/smugi/, zgłosiłam ten fakt do spółdzielni, która wraz z wykonawcą obejrzala usterkę. Postanowili ją usunąć, ale pan zapytał mnie od razu czy mam jeszcze swoją farbę, abym mogła nią pomalować ślady po naprawie/błedzie wykonawcy/.Ja nie mam już tej farby, bo cala wykorzystałam przy pierwszym malowaniu. Stąd moje pytanie, kto ma ponieść koszty ponownego malowania 2 pokoi i przedp...
  • Proszę o pilną poradę. Tydzień temy firma ocieplająca dach bloku, w którym mieszkam uszkodziła rurę pionu z zimną wodą, w efekcie zalało nam 3 mieszkania w tym moje :( Niestety nie miałam ubezpieczonego (tak się złożyło. Ta firma ma pokryc nam koszty remontu ale sami mamy sobie wycenic straty. Boję się, że w momencie gdy nie miałam ubezpieczenia to taką szarą myszkę wykolegują :( Co mam zrobic? Czy napisac pismo do tej firmy i podac ewentualny mój kosztorys (znajomy mi wycenił t...
  • Witam forumowiczów Rok temu kupiłam mieszkanie na rynku pierwotnym. W trakcie jego wykańczania po obfitych opadach deszczu na ścianie pojawił się zaciek, o czym powiadomiłam dewelopera. Otrzymałam odpowiedź, że dach został uszczelniony. Następnie ściana została pomalowana farbą i po jakimś czasie pojawił sie w tym samym miejscu drugi zaciek, w wyniku czego farba (lateksowa) spuchła i odeszła od ściany, tworząc duży (ok. 60 cm długosci), nieestetyczny "bąbel". Deweloper ponownie uszczel...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się