ganglion

(4 wyniki)
  • ganglion (11)

po pierwsze prosze o to zeby nie wywalac tego watku na zdrowie - nie chodzi mi o aspekty zdrowotne. chodzi mi o upierdliwosc tego zjawiska. boli. wraca. znika. boli. nie ma dlugo. znow wraca. potem znika. mozna wyciac. ponoc wroci. mozna nic nie robic. i tak wroci. grrrrr.....
  • mozecie mi napisac czy ta gula sie chowala czy nie? mi okresowo pojawia sie taka gula, ale bardziej przypomina kosc niz cos z plynem w srodku (nawet gestym), no i jak mam prosto reke to tej guli nie widac. dopiero jak zegne nadgarstek. boli jak cholera i wcale nie ulatwia mi zycia :(
  • Od ponad roku mam na prawej ręce narośl, która wcześniej chowała sie i wtedy bolała teraz już sie nie chowa i nie boli ale generalnie nieestetycznie wygląda:( Lekarz stwierdził, że to GANGLION i że należy go usunąć:(Przeczytałam już mnóstwo informacji na ten temat, ale może któraś z was miała usuwany już ganglion...i może opisać na czym ten zabieg dokładnie polegał, jakie było zastosowane znieczulenie i jak szybko po zabiegu ręka była w pełni funkcjonalna i czy duża zostaje po zabiegu b...
  • mam to od 2 lat lekarz powiedzial ze to "nic takiego" od czasu do czasu troche pobolewalo ale na ogol nie przeszkadzalo. dzis rano wstalm i tragedia. boli tak ze nie moge reka ruszyc i spuchlo wkolo... baaaaardzo prosze o rade. pojde do lekarza po poludniu a chirurg pewnie za pare dni. moze ktos mial cos podobnego? ktos mial cos podobnego? prosze o rade
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się