gniezno

(6 wyników)
  • Witam wszystkich i pozdrawiam z pierwszej stolicy Polski.Sam mieszkam w gnieznie i uważam ze miasto jest wartne zwiedzania jest jeszcze wiele innych ciekawych miejsc ktorych niema w tym artykule.Bardzo sie ucieszyłem jak zobaczyłem ten artykuł w dzisiaejszej gazecie przecierz to pierwsza stolica i powinno byc głosno o niej w czasie gdzu wstepujemy do UE moze by tak przypomniec ze to własnie tu zaczeła sie jednoczyc Eurapa przed wiekami.Gnieznoi juz wtedy mysilało o przyszłości Pol...
  • kraków-gniezno Czy jest pociąg bezpośredni? Jak w ogole tam sie dostac z krakowa
  • Poszukuje noclegu w okolicach Biskupina - Gniezna , najchętniej niedrogiego . Wybieram się w te okolice w sierpniu . Czy możecie mi coś polecić ? Co jest ciekawego do zobaczenia oprócz osady i samego Gniezna
  • Witam! Wybieram się z moja klasą wiosną 2010 do Poznania i na Szlak Piastowski. czy ktoś mógłby pomóc mi znaleźć linki i inne informacje o tych miejscach? Z góry dziękuję-Krystyna
  • Wybieram się na weekend w te okolice, poszukuję fajnego miejsca noclegowego, może być pensjonat, agrokwatera lub hotel w cenie do 80 zł za pokój dla dwóch osób, jeśli możecie polecić coś sprawdzonego to będę wdzięczna.
  • Chciałabym pojechać z dwójką dzieci - 5 i 6 lat. Czy możecie polecić jakieś atrakcyjne i przystępne cenowo gospodarstwo w woj. wielkopolskim? Takie, żeby w razie niepogody też były jakieś atrakcje. Liczę na Was, bo to mój pierwszy wyjazd z dziećmi od pięciu lat. A tamten, to była kompletna klapa:( Pozdrawiam, A.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się