Forum Komputery grafika komputerowa
ZMIEŃ
      karty graficzne

karty graficzne

(3 wyniki)
    • Posiadam od niedawna laptopa Samsung NP-R509-XA06PL. Zauważyłem że grafika na moim ekranie wygląda trochę inaczej niż u innych (normalnych monitorach przy PC). Mianowicie: u mnie wszystko jest jaśniejsze i mniej nasycone. Problem polega na tym że gdy obrabiam np. zdjecia u mnie są OK, ale u innych są przesycone. Próbowałem pogrzebać ustawieniach, ale nie ma nic o nasyceniu itp. Jedyne co znalazłem (co mogło by pomóc)do kontrast. Zastanawiałem się czy to wina tego że mój ekran jest nowsz...
    • witam.namawiam, aby moja bezrobotna przyjaciolka, bardzo zdolny grafik zalozyla mala firme graficzna.czy mozecie poradzic jaki zestaw na start?
    • Witam serdecznie chciala bym poradzic sie od osob zorjetowanych jakiej kart graficznej poszukiwac w laptopie przy pracy architekta dostepnej obecnie na rynku? Pracuje na programach auto cad archi cad photoshop 3d max Bardzo prosze o rady jaka najlepiej sprawdzila by sie przy renderingach i na co zwracac uwage przy wybieraniu laptopa do tego typu pracy.? Temat bardzo pilny i wazny prosze o szczegolowe rady:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się