lubawka

(5 wyników)
  • Kilkadziesiąt osób znajdzie pracę w dwóch nowych firmach, które rozpoczynają swoje inwestycje na terenie kamiennogórskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej Małej Przedsiębiorczości. Jedna z nich to przedsiębiorstwo CM3, które podejmie produkcję w Nowogrodżcu, a druga to Poliplastik, inwestująca w lubańskiej części strefy. Info: "Nasz Region"
  • Powiem tak, przydał by się highway łączący te dwa piękne miasta. Pozdrawiam, Majcher.
  • Rusza remont krajowej "trójki"? Tomasz Ziemba, Majka Majewska 22-11-2004 , ostatnia aktualizacja 22-11-2004 21:29 Jeśli znajdą się pieniądze, za rok ruszy budowa drogi ekspresowej S-3 z Lubawki na Pomorze. Dzięki niej kilka dolnośląskich miast zyska obwodnice O planach przebudowy drogi poinformował wiceminister infrastruktury Jan Ryszard Kurylczyk. Droga ekspresowa - obok autostrady A1 - to najpilniejsze inwestycje, jakie powinien przeprowadzić w najbliższym czas...
  • Wreszcie powstanie droga ekspresowa S-3 Michał Kokot 10-03-2005 , ostatnia aktualizacja 10-03-2005 19:44 To już pewne - wreszcie ruszy budowa planowanej od lat drogi ekspresowej S-3 od Szczecina do Lubawki. Jej sfinansowaniem są zainteresowani Japończycy. Dolnośląscy politycy cieszą się: - Czeka nas boom inwestycyjny Początkowo S-3, która zaczyna się w Szczecinie, miała kończyć się przy autostradzie A4 w okolicach Legnicy - tak zakładał projekt Narodowego Planu Rozwoju n...
  • Sorry, it's me again! :-) Wybaczcie ze czesto "postuje" ale ten Forum czesto daje dla mnie lepsza informacje jak "oficjalne" media/urzedy. Oto moje pytanie - pare dni temu oglosili plany budowania autostrad w Polsce 2005/2006. Ja latam kilka razy w miesiacu z Pragi bo (jak wszyscy wiemy!!!) Wroclaw airport jest zupelnie do d@py. Wiec bylem "disappointed" ze nie ma planow na autostrade Wroclaw-Kudowa (tzn. w kierunku Pragi). Wedlug mnie, autostrada Wroc-Praga jest NIEZBEDNA (i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się