-
Witam, pracuję jakiś czas w nowym programie partnerskim w dodatku na co miesięcznej subskrypcji, w ten sposób buduję sobie dochód pasywny. Program jest nowy w Polsce dlatego jest "pole do popisu", a na zachodzie ludzie już zarabiają po kilkanaście tysięcy miesięcznie w przeliczeniu na złotówki, ja mam na razie 33 osoby co daje mi ok 2300zł miesięcznie, a za granicą mają ponad 70 osób to już w ogóle głowa boli, na początku w uczestnictwo programu wpłaciłem 25$ (jest to najtańszy pakiet produkt...
-
Pracuję jakiś czas w nowym programie partnerskim w dodatku na co miesięcznej subskrypcji, w ten sposób buduję sobie dochód pasywny. Jest to obecnie najbardziej dochodowy system na świecie ze 100% prowizją z każdego partnera. Program jest nowy w Polsce dlatego jest "pole do popisu", a na zachodzie ludzie już zarabiają po kilkanaście tysięcy miesięcznie w przeliczeniu na złotówki, nie obiecuję Ci od razu kokosów bo nie ma takiego systemu jak tu inni piszą że zarobisz parę tys w tydzień, jednak ...
-
Witam, pracuję jakiś czas w nowym programie partnerskim w dodatku na co miesięcznej subskrypcji, w ten sposób buduję sobie stały dochód pasywny. Jest to obecnie najbardziej dochodowy system na świecie ze 100% prowizją z każdego partnera (w żadnym innym systemie nie ma tak wysokiej prowizji). Program jest nowy w Polsce dlatego jest "pole do popisu", a na zachodzie ludzie już zarabiają po kilkanaście tysięcy miesięcznie w przeliczeniu na złotówki, nie obiecuję Ci od razu kokosów bo nie ma takie...
-
Witaj
Chcesz poznać szczegóły zostaw swój e-mail
pozdrawiam