-
szukam sukienek itp damskich szmatek czy naprawdę nie ma nikogo kto może zaoferować ładny towar ?
-
Z tego co widzę i słyszę ta zima pod wzgledem handlu bedzie jedną z ciezszych od dawna . Wszędzie gdzie sie nie pójdzie słychać od ludzi z naszego biznesu ze jest fatalnie.....że dawno tak nie było. W hurtowniach do których jedzimy to samo...nastroje kiepskie, mówią ze nawet najlepsi klienci mocno narzekają i ich zakupy spadły conajmniej o połowę. My coprawda do ineteresu nie dokładamy ale jest słabiej....siła nabywcza klientów słabnie....I tak sie zastanawiam jak bardzo ta sytuacja przeczysc...
-
Od kilku miesięcy obserwuję to forum , z prostego powodu .... otworzyłem sklep z odzieżą używaną i outletową . Nadmienię że nie jest to moloch , ale nie malusieńki .
Szukałem tutaj odzieży . Rzeczywiście kilka razy wtopa , jak " czapa ". Zwątpiłem . Ale znalazłem . Pani prowadzi niewielką firmę , sama sprowadza towar z Anglii . Dla mnie i kilku innych klientów starcza . Ubranka czysciutkie , ładnie zapakowane , nawet praktycznie prasować nie trzeba . Ale nie o tym . W czym rzecz ... Rozmawi...
-
W ostatnim czasie trudno trafić na oryginalny niesort.Wręcz jest to graniczące z cudem.Powodem tego jest to że wy - zbieracze z wytartym czołem przegrzebujecie kazdy jeden towar i zostawiacie w oryginale tylko reklamówki z babką albo domówką .Natomiast kazda torba z modnymi ciuchami jest przekopana bądź zabrana całkiem.Na porządku dziennym są worki zsypowe w których mamy zmieszaną babkę z niemowlakiem i gdzieniegdzie wrzucona modna rzecz.Myślicie ze skoro udaje sie to pchnąc do Polski po czes...
-
FERUJĘ NAJWYŻSZEJ JAKOŚĆI CREAM PREMIUM POCHODZĄCY Z HISZPANII.
KAŻDY CIUSZEK JEST MARKOWY!
SĄ TO TAKIE FIRMY JAK: ZARA.MANGO,VERO MODA,BERSHKA,MASSIMO DUTTI,PULL&BEAR,STRADIVARIUS,BENETTON,RALPH LAUREN,PROMOD,ARMANI, i inne
CZĘSTO JEST TO ODZIEŻ ZUPELNIE NOWA POCHODZĄCA BEZPOŚREDNIO ZE SKLEPÓW FIRMOWYCH WYŻEJ WYMIENIONYCH FIRM!
TOWAR PERFEKCYJNY,SĄDZĘ,ŻE NIE MA SOBIE RÓWNYCH W KATEGORII "CREAM"-u.
PRZEPROWADZAMY NIEZWYKLE WNIKLIWĄ SELEKCJĘ!
JEŚLI KTOŚ TWIERDZI,ŻE "CREAM" Z WYSP BRY...
-
Witam! Mam do zaoferowania bardzo dobrej jakosci cream damski, oraz inne asortymenty prosto z Anglii. Odziez jest modna, kolorowa i w roznych rozmiarach. Cennik, asortymenty oraz więcej niezbędnych informacji pod adresem mailowym: creamanglia@gmail.com