założyciel: 1szylider

MLM, biznes po godzinach...

(3493)

Moje motto: "Nie narzekaj,że masz pod górę gdy idziesz na szczyt" MBW

To forum założyłem aby zintegrować ludzi przedsiębiorczych, zajmujących biznesem nie tylko "po godzinach", którzy już znaleźli tu swoje miejsce, sposób na życie, jak również tych co dopiero zastanawiają się wzdychając:
pieniądze, ach pieniądze, jak zarobić, jak dorobić...
Może dzięki dyskusjom na tym forum również inni odnajdą swoje miejsce, tak jak ja już od 12 lat mam swoje, zresztą przyjmuję do niego każdego chętnego...

I choć sam od tych lat zajmuję się biznesem z Oriflame, to myślę, że nie zabraknie tu przedstawicieli innych sieci, agentów ubezpieczeniowych, przedstawicieli handlowych, konsultantek...

Zapraszam na to forum każdego, kto interesuje się MLM, bo kazdy może czytać, zaś pisać po zalogowaniu się do konta i na forum na portalu gazeta.pl

Tu znajdziesz liste firm godnych zaufania:
POLSKIE STOWARZYSZENIE SPRZEDAŻY BEZPOŚREDNIEJ

A tu wiarogodne osoby, które Cię wprowadzą do MLM

Dyskusja programowa o f. MLM, biznes...     NETYKIETA      Linki do firm MLM

Współpracujemy z zaprzyjaźnionymi forami marketingowymi:
     Oriflame, a konkurencja

oraz kosmetycznymi: Salonik kosmetyczny z Oriflame

KOBIETY

A tu poznasz surowce: Zioła

K O D E K S     S P R Z E D A Ż Y    B E Z P O Ś R E D N I E J

K O D E K S     FORUM     MLM, biznes po godzinach...

Szukam konsultantki, szukam sponsora...

Zobacz ile zarobisz wspolpracujac z ORIFLAME
Zapraszam na moja strone domową ORIFLAME

Wstap do Klubu online TERAZ

SKASUJ TEN POST

UWAGA!!! Wszystkie opinie zawarte w postach są opiniami wyłącznie autorów postów lub zamieszczonych cytatów i nie mają związku z pogladmi jakiekolwiek firmy, istytucji ani również założyciela ani Adminów forum "MLM, biznes po godzinach...", którzy również są osobami prywatnymi i reprezentuja swoje osobiste poglady.

• w treści
  • w temacie
  • autor
  • nazwy
  • liczby wypowiedzi
  • daty założenia
  • daty ost. listu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka