ozimek

(5 wyników)
  • szukam namiarow, bardzo prosze o pomoc. Gdzie pan dr przyjmuje? z gory dziekuje K.
  • Witam i mam ogromną prośbę. Potrzebuję linków do opracowań nt.pasożytów w języku angielskim. Wbrew pozorom nie tak łatwo wyguglować to o co tam chodzi - od dłuższego czasu próbuję i docieram tylko do standardowych opisów lamblizy jako choroby przywleczonej z egzotycznych krajów. A o lamblie mi chodzi najbardziej (owsiki i glista też). Mieszkam w Anglii, od pół roku staram się pomóc mojej 18 miesięcznej córeczce, która drapie się krwi, słabo przybiera na wadze i ma sińce pod oczami. Przez Wasz...
  • czy ktos zna i leczy sie u tego lekarza?macie jakies namiary?co on glownie leczy?
  • Napiszcie mi proszę gdzie dr przyjmuje i ile kosztuje u niego wizyta? Z góry dzięki :)
  • Witam,wiem ,że na ten temat bylo już baaardzo dużo,do wielu rad z tego forum się stosowalam,leczę glistę u 4,5letniej córki już 2 lata-bezskutecznie. Córka co 2,5 mies.ma duszący kaszel,cienie pod oczami,jest blada,malo je,zgrzyta zębami,często boli ją brzuszek.Podawalam już wszystkie możliwe leki,ziola,balsam kapucyński,sok z kapusty,pestki z dyni... Córka jest alergiczką,ma astmę,na stale przyjmuje leki wziewne,ale ja jestem niemal pewna,że wszystkie te objawy są spowodowane obecnośc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się