Dodaj do ulubionych

Odnośnie dr O.

20.09.10, 23:20
Napiszcie mi proszę gdzie dr przyjmuje i ile kosztuje u niego wizyta? Z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • mammajowa Re: Odnośnie dr O. 20.09.10, 23:28
      przyjmuje na wilanowskiej, w styczniu płaciłam 200. nr telefonu mogę podać na priv.
      • kasia5030 Re: Odnośnie dr O. 21.09.10, 09:23
        nr tel już mam. A czy można zamówić u niego wizytę domową? I jaki jest jej koszt?
        • mammajowa Re: Odnośnie dr O. 21.09.10, 12:27
          wizytę domowa w warszawie i okolicach zamówić można było, kosztu dokładnego nie znam, ale był z grubsza podobny. te 200 to koszt pierwszej wizyty. później ponoć mniej ale tego nie wiem na 100%
          • oliwkawawa Re: Odnośnie dr O. 24.09.10, 08:35
            www.ozimek.orangemail.pl/
            przyjmuje obecnie tylko w gabinecie, do domu przyjeżdża w sytuacjach nagłych
            za wizytę płaciłam kilka dni temu 150 zł
            • w_loterstein Re: Odnośnie dr O. 04.11.10, 12:42
              Drobny update. Dr O. czyli Dr Wojciech Ozimek nie jeździ już na wizyty domowe. Przyjmuje tylko i wyłącznie w gabinecie przy Al. Wilanowskiej w Warszawie od poniedziałku do soboty od rana do ..."ostatniego klienta" acz rezerwacje wizyt na stronie ozimek.orangemail.pl (bez www) są możliwe od 10 do 21.30. Wcześniejsze lub późniejsze terminy można negocjować telefonicznie acz robi to niechętnie ponieważ od 8 do 10, od 14 do 14.30 i od 21.30 do 21.50 udziela konsultacji telefonicznych i umawia terminy konsultacji . W razie potrzeby ( acz jak sam mawia niechętnie ) konsultuje pacjentów w gabinecie także w niedzielę - termin można umówić tylko telefonicznie. Koszt konsultacji "zwykłej" to 150zł , kontrolnej 100zł. Słyszałam, że podobno od listopada ma zamiar podnieść koszt konsultacji niedzielnych i świątecznych do 200zł.
              • gabi_zimmerman Re: Odnośnie dr O. 03.12.10, 16:52
                Nowa informacja. Wraz z nastaniem sezonu zimowego - Dr Ozimek przyjmuje także w niedzielę - można rejestrować się przez stronę - niedziela jest "odblokowana" . Cen konsultacji "świątecznych" na razie nie podniósł tj. obowiązuje stary cennik jak w dni powszednie. I jeszcze jedno - to nie jest tak, że Ozimek nie jeździ na wizyty domowe. Jeśli ma czas i pacjent jest bardzo chory to można negocjować przyjazd na wizytę, ale jak sam mówi nie pojedzie w zamieć śnieżną do np. Kampinosu, żeby leczyć przysłowiowy katarek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka