php

(11 wyników)
  • POLECAM: płacą za klikanie w reklamy pulsreklamy.pl/pages/ptp.php?refid=slimacek777
  • Załóż własny partnerski sklep internetowy z www.escpartners.pl/?p=3925 lub zarabiaj na "poleceniach" do sklepów. W programie można polecać sklepy: www.odmieniec.pl/index.php?p=3925 www.mentis.pl/index.php?p=3925 www.Aragon.pl/index.php?p=3925 www.Kokanie.pl/index.php?p=3925 www.Komputerowiec.pl/index.php?p=3925 lub założyć własny partnerski np: upominki.maxistrefa.pl/ ksiegarnia.maxistrefa.pl/
  • bez oszustw i polskich "bux-ów", same sprawdzone firmy. Forum dla wytrwałych. To nowa stronka dopiero startuje!
  • nic nie inwestujesz prócz chwili przy kompie,polecasz innym,klikasz w reklamy a kasa sama wchodzi co widzisz natychmiast,spróbuj i ty centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957
  • Witam, polecam wszystkim kilka w 100% wypłacalnych stron, dzięki którym w prosty sposób bez żadnego zaangażowania finansowego, można zarobić $. pl.20dollars2surf.com/?ref=203698 pieniądze zarabiasz surfując w internecie, wystarczy, że masz włączony komputer a punkty same się gromadzą, 1-go dnia miesiąca punkty wymieniane są na $, min. do wypłaty - 20$ ponadto jeśli masz szczęście możesz wygrać sporą kasę w grach losowych, punkty zdobywasz też klikając w reklamy:) drugi...
  • Witam! Mam do zaoferowania stronę gdzie można łatwo zdobyć jakieś pieniądze:) Polega to na tym, że codziennie otrzymujesz linki do stron, jeśli w nie klikniesz to dostajesz za to pieniądze :) Moim zdaniem się bardzo opłaca :) Im więcej klikasz tym coraz więcej masz reklam i w ten sposób więcej kasy :) Oto link do strony: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=karol1109 Serdecznie zapraszam i Pozdrawiam :)
  • Przedstawiam listę najlepszych, a co najważniejsze wypłacalnych buxów. Wszystkie wypłaciły mi pieniądze natychmiastowo. Klikając solo bez poleconych w jednym buxie miesięcznie uzbierasz minimum do wypłaty, ale jeżeli zwerbujesz kolegów zarobki będą dużo większe :-) LISTA: www.neobux.com/?r=wojtekgala www.palmbux.com/register.php?r=wojtekgala devbux.com/register.php?r=wojtekgala ironbux.com/register.php/wojtekgala.html www.jpbux.com/register.php?r=wojtekgala www.ivbux.com/?...
  • zarabiaj w buxach,niskie minimum do wyplaty olebux.com/register.php/caat1982.html www.neobux.com/?r=caat1982 devbux.com/register.php?r=caat1982 chromybux.com/index.php?ref=caat1982 ironbux.com/register.php/caat1982.html www.palmbux.com/register.php?r=caat1982 bonusbux.info/index.php?ref=caat1982 www.omnibux.com/?r=caat1982 warpbux.com/index.php?ref=caat1982 www.ahbux.com/?ref=caat1982 wejdz i zobacz sam!!!!!!!!!!!!!
  • Jeżeli zarejestrujesz się we wszystkich serwisach pomnożysz swoje zarobki. Ja w nich jestem zapisany od kilku miesięcy, poświęcam na odwiedzeni wszystkich serwisów 20-30 minut, zależy ile jest nowych reklam. Średnio miesięcznie łącznie na moje konto wpływa 80zł, więc jest to dobry dodatkowy zarobek do kieszonkowego. Jestem zarejestrowany na stronach polskich jak i zagranicznych (buxach). Oto reflinki dla was: BUXY: www.upbux.com/?rh=8520562604B45E0F1AF575 www.neobux.com/?rh=776F...
  • BEZ WKŁADÓW FINANSOWYCH,SMS- ÓW ITP., PROSTY PROGRAMIK,KTÓRY DZIAŁA W TLE WYSWIETLAJĄC REKLAMY,ZA KAZDĄ MINUTE OTRZYMUJESZ PUNKTY,KTÓRE POD KONIEC MIESIĄCA WYMIENIASZ NA PIENIĄDZE,WSZYSTKO PO POLSKU,WYSTARCZY NACISNAC NA FLAGE POLSKI,OTO LINK: pl.20dollars2surf.com/?ref=85642 DODATKOWO WYPEŁNIAJ PŁATNE REKLAMY KONSUMPCYJNE OK 15 MINUTOWE,ZA KAZDA OTRZYMUJESZ WYNAGRODZENIE OD 5 DO 25PLN: wyslij pustego maila,odesle zaproszenie: rekis@interia.eu DODATKOWO KLIKANIE W REKLAM...
  • centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=kucielk Wejdź, zarejestruj się i dorób sobie poświęcając jedyne 5 min dziennie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się