janusz366 29.07.09, 18:13 nic nie inwestujesz prócz chwili przy kompie,polecasz innym,klikasz w reklamy a kasa sama wchodzi co widzisz natychmiast,spróbuj i ty centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 15.08.09, 22:38 janusz366 napisał: > nic nie inwestujesz prócz chwili przy kompie,polecasz innym,klikasz w reklamy > a kasa sama wchodzi co widzisz natychmiast,spróbuj i ty > centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr dziennie. Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu cieszy ;D) Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 20.08.09, 10:10 Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr dziennie. Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu cieszy ;D) Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 27 dolarów za rejestracje 20.08.09, 10:12 a to druga firma tyle,ze angielska,na start dostajesz od nich 27 dolarów amerykanskich www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=janusz366 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 21.08.09, 09:59 janusz366 napisał: > .nic nie inwestujesz prócz chwili przy kompie,polecasz innym,klikasz w reklamy > a kasa sama wchodzi co widzisz natychmiast,spróbuj i ty > centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 22.08.09, 16:07 Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr dziennie. Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu cieszy ;D) Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 25.08.09, 16:46 Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr dziennie. Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu cieszy ;D) Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 28.08.09, 12:09 janusz366 napisał: Najlepszą, najpewniejszą, najdłużej działającą, a zarazem największą polską > firmą reklamową do zarabiania w internecie jest firma POLSKIE CENTRUM > REKLAMY(wiem bo miałem konta prawie w każdej polskiej firmie), > gdzie każdy klik i każdy mail wart jest minimum 1 gr > Dziennie możemy dostać nawet do 20 reklam i około 5 maili co daje nam 25 gr > dziennie. > Możemy również polecać tę stronę za co dostajemy % od zarobków poleconych. Co > sprawi, że jeszcze szybciej uzbieramy minimum -30zł. Dużym plusem tej firmy > jest to, że realizują wypłaty w ciągu 3 dni.Mój dzienny zarobek z tej firmy to > ponad 2 zł (w sumie nic nie robię a wiadomo, że 60 zł po każdym miesiącu > cieszy ;D) > Tutaj zamieszczam link abyście mogli się zarejestrować w tej firmie: > centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 31.08.09, 11:38 janusz366 napisał: > nic nie inwestujesz prócz chwili przy kompie,polecasz innym,klikasz w reklamy > a kasa sama wchodzi co widzisz natychmiast,spróbuj i ty > centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link
janusz366 Re: REALNA KASA,ZA REJESTRACJE 1.50 01.09.09, 19:34 janusz366 napisał: .janusz366 napisał: > > > nic nie inwestujesz prócz chwili przy kompie,polecasz innym,klikasz w rek > lamy > > a kasa sama wchodzi co widzisz natychmiast,spróbuj i ty > > centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=ja9957 Odpowiedz Link