php

(18 wyników)
  • Witam, Czy ktos z was jest na miejscu w UK? Zna moze jakies ciekawe linki o pracy dla emigrantow? Prosze umiescie je tutaj! Jakiekolwiek info i www o pracy i polakach w UK będą pomocne!! Dzieki!
  • Bardzo chciałbym dowiedzieć się jak żyje się ludziom którzy wyjechali do Norwegii - ich doświadczenia związane z pracą - jej szukaniem no i oczywiście cash - czy to się naprawdę opłaca ... Zastanawiam się nad wyjazdem na miesiąc w okresie wakacji (przynajmniej raz w roku mam urlop ;) i nie wiem ... pozdr @dams ---------------------- rozmówki norweskie allegro.pl/show_item.php?item=40069397
  • Jest może forum o pracy w Irlandii?
  • Czy w Anglii są jakieś inne gniazdka do prądu? np. jezeli chciałbym naładować komurkę , to czy musze mieć jakąś przejściówkę?
  • słyszałem że 4,73E/h ale w ogłoszeniach widzę też niższe stawki. chcę dzwonić do tych co oferują wyzszą płacę i mówić że zgadzam się na najniższą; może wtedy uda mi się wyjechać jeszcze w te wakacje........ a co to takiego "400E Basis"? jak to rozumieć?
  • CZESC. POSLUCHAJCIE. MOZE KTOS POMOZE. WE WRZESNIU CHCE JECHAC DO ANGLII DO PRACY. ALE NIE MAM O TYM ZIELONEGO POJECIA: GDZIE SZUKAC, GDZIE MIESZKAC ETC. WIEM, ZE JEST EURES I JOBCENTREPLUS, ALE CO Z TEGO? - CZY POWINIENEM TAM REGULARNIE DZWONIC Z POLSKI I APLIKOWAC NA KOLEJNE STANOWISKA? CZY MIESZKANIA W ANGLII POWINIENEM POSZUKAC JUZ W POLSCE, A JESLI TAK, TO W JAKI SPOSOB? JAKIE MIASTA SA LEPSZE JESLI CHODZI O PRACE - DUZE CZY RACZEJ TE MNIEJSZE. PROSZE O WSKAZOWKI. BEDE WDZIECZNY
  • interesuja mnie linie lotnicze , lub autobus ,prosze o informacje.
  • i zacznie sie dobra robota
  • Znacie jakieś dobre i sprawdzone w poludniowej Anglii? Wybieramy sie we wrześniu do Bournemouth i chciałabym wcześniej wynająć jakieś mieszkanko.
  • czy matura w cv /ang. to secondary school certificate?
  • moge jechać, bedzie gdzie spać za nic, chce jechać pracke znaleźć, mogę pracowac w barze, hotelu itd. pytam o to czy tam sie da i ile oczekiwać zapłaty i czego sie nie bać Piotrek
  • BUPA
  • Kto wie jak sie zalapac jeszcze teraz na wolontariat do Aten lub Igrzyska Paraolimpijskie tez do Aten lub jakas tam prace w tym okresie.Jezeli ktos ma jakies namiary i moze mi udzielic jakichs informacji to bardzo prosze.Mój mail:eurostudent@wp.pl.Pozdrawiam.
  • witam:) jezdzi ktos na szparagi?wiem,ze to ciezka praca i sezonowa,ale ponoc zarobic mozna?czy ktos cos napisze?z gory dzieki,pozdrawiam Iwona
  • jak i co muszę załatwić? mam pracodawcę i chcę teraz w wakacje pojechać do tej pracy. nie wiem, co wszytsko muszę załatwić, zeby było to legalnie.pomóżcie...
  • Skończyłam studia zaoczne,legitymację mam do października czy przysługuje mi zniżka na paszport?I czy jechał ktoś z Was do Niemiec na dowodzie?Proszę o odpowiedzi
  • Witam czy jest ktos (najlepiej z rejonu Gornego Slaska) kto wyjezdza badz planuje wyjazd na zbiory lub wogole gdzies w ciemno na jakis czas albo na stale ... czekam na wszelakich desperatow ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się