Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      pijany kierowca

pijany kierowca

(5 wyników)
    • Ponad 1000 pijanych kierowców na drogach. Tych złapanych przez policję. 44 zabitych i 408 rannych w 301 wypadkach Ciekawa jestem co sobie myśli kobieta wsiadająca do samochodu z mężem, który jest na gazie. Pomijam fakt że w 90 przypadkach na 100 w samochodzie są dzieci. Zdarzyło się wam wsiąść do samochodu z mężem na gazie lub mężem wczorajszym? Ja jestem również posiadaczem prawa jazdy więc w razie potrzeby zastępuję męża gdy jest w niedyspozycji ale nie każda emama też jest kierowcą.
    • Pewnie skończy się na etapie pobożnych życzeń, ale ja jestem za. A wy?
    • Znam człowieka, który jeździ po alkoholu. Sęk w tym, że to były policjant, któremu policja nawet nie każe dmuchać, mówią, żeby jechał ostrożnie, machają na pożegnanie i tyle. Nie dzwonię na policję, bo nie widzę sensu. Problem jeszcze w tym, że jestem jakoś tam w pracy od tego człowieka zależna, a jak zadzwonię, to nie tylko nic mu nie zrobią, ale jeszcze pewnie będzie wiedział, kto dzwonił. Rozmawiałam z nim, mówiłam, że ma małego wnuka, jak by się czuł, gdyby wjechał w wózek z dzieckiem tak...
    • krew burzy sie w żyłach, gdy czyta się takie wieści pijani kierowcy, to zjawisko powoli staje się polską plagą wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5204655.html
    • W piątek został śmiertelnie potrącony kuzyn mojej dobrej koleżanki. Został zabity przez pijanego kierowcę. Obok przystanku autobusowego. I o tym cisza, żadnej wzmianki nigdzie nie ma, a ja uważam, że każdy kierowca pijany, który spowoduje wypadek powinien być napiętnowany przez media, powinni wszyscy znać jego nazwisko, a kara dla takiego gogusia to 25 lat – niech gnije w więzieniu – jak dla mnie to zwykły zabójca, bo skoro siada za kierownicą po pijanemu to musi zdaw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się