Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      publikacja

publikacja

(7 wyników)
    • ...na foto forum widze, ze mam takowe, ale.... od czego zalezy?:) Pauli -- "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielki przebieg. Na chodzie. Sprzedam."
    • Co to znaczy "Masz prawa do automatycznej publikacji zdjęć."? Taki napis mam jak kliknę na "moje forum".
    • czy moge prosic o lopatologiczne wyjasnienie? ;) dzieki
    • To znaczy konkretnie co? Że grzecznie spytam:) Że na forach typu galeria nie muszę czekać na zaakceptowanie zdjęcia przez admina, czy coś w tym stylu?
    • "Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: $1. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl. publikacja cudzych zdjęć bez zgody autora" I znów blokada, wszystkie zdjecia sama robię i znowu się mnie czepiacie? Proszę o zniesienie blokady!
    • No właśnie dlaczego nie ma możliwości publikowania zdjęć na prywatnym forum . Pisałam w tej sprawie do operatora, ale jakoś nie odpisał...Czy można to zmienić? W jaki sposób? Dla jasności - chodzi mi o to, by można było publikować zdjęcia w takiej formie jak to się np. odbywa na forum OGRÓD ( OGRÓD - FOTOGRAFIE ).
    • Pozwalam sobie przekleić jeden z wątków z Forum Katowice pod którym się w pełni podpisuję: • DO ADMINA IP: *.chello.pl Gość: korn 21.04.2004 00:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując Raczej niezbyt czesto zwracam sie na forach bezposrednio do adminow, ale tym razem czuje sie zobowiazany okolicznosciami. W ciagu ostatnich kilku dni atmosfera na forum Katowice nieco sie uspokoila. Pojawilo sie sporo tematow o miescie i regionie. Niestety najwyrazniej niektore os...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się