suche oko

(4 wyniki)
  • dziewczyny proszę o poradę, zaczęły już latać jakieś pyłki. alergię mam od dawna, teraz dołączył mi się zespół "suchego oka'. nie noszę już soczewek od pewnego czasu, ale muszę stosować krople żelowe. teraz przy alergii szukam kropli, które będą działały zarówno na zespół suchego oka jak też na alergię wiosenną, pomóżcie, może któraś z was ma podobny problem?
  • Witam od jakiegoś czasu mam dziwne objawy. W nocy jak wstaję mam takie dziwne poczucie dyskomfortu w oczach. Uczucie występuje tylko rano lub w nocy przy przebudzeniu. Mija po 5 lub 10 minutach. W dzień nie mma żadnych takich atrakcji. Uczucie to jest przykre i tak się zastanawiam co to jest? I jak się tego pozbyć:( Kiedyś nosiłam soczewki kontaktowe i nic mi nie było, a teraz co noc od 2 miesięcy to samo. Ratunku....
  • noszę soczewki i mam suche oczy (klimatyzacja w pracy). Jakie polecacie krople? W tej chwili używam "filmabak". A może są jakieś lepszejsze?
  • Hej Mam taki problem, że przy noszeniu soczewek czuję wiecznie "chłód" w oku i suchość. Do tego stopnia, że jak przesuwam soczewke, zeby troche ja rozruszać, to bardzo boli. Gdy zdejmę soczewki - wszystko jest ok. Dodam, że gdy zaczęłam je używać, to tak nie było, zmieniło się dopiero po kilku miesiącach. Czy to jakaś słabsza wersja suchego oka? Bo słyszałam, że ta choroba objawia się troszke ostrzej niż u mnie... Da się to jakos w ogóle wyleczyć? Jakieś kropelki na to są? nie cierpie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się