Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      szablon

szablon

(8 wyników)
    • Jak to zrobic? "Witajcie na nowym forum. Przyszedł czas na zmiany, stare miało już 4 lata i sporo rzeczy się w nim zdezaktualizowało. Dla tych, którzy lubią stare, mamy szablon klasyczny."
    • Bo w ustawieniach zmiana na wygląd klasyczny i zapisz ustawienie po nie działa.
    • Dla tych, którzy lubią stare, mamy szablon klasyczny..................gdzie on???
    • mialam przez chwile "stare forum" ;] jak sie wejdzie w forum ukryte do ktorego nie ma sie dostepu i sie zglosi do niego, to komunikat o poinformowaniu na maila o przyjeciu lub odrzucaniu byl na starym schemcie;] wspomnienia mnie naszly...az sie lezka w oku zakrecila ;]
    • Poczytalam troche i dalej nei wiem gdzie on jest czy trzeba specjane zamowienie zlozyc ?? ani w ulubionych nie ma ani tym bardziej pod ulubionymi nic nie mam do klikniecia wwrrr oddajcie stare forum !!
    • ?
    • 1. tradycyjny blad w zarzadzaniu - nowe osoby musialy zrobic wszystko od nowa ' bo takie jest lepsze - ich jest lepsze ' 2. trzeba bylo zrobic nowy srodek 'engine' a pozostawic stare szablony z mozliwoscia korzystania z nowych 3. w projektowaniu nie bral udzial profesjonalny projektant od ergonomii interfejsow, wszystkie lub wiekszosc poprzednich doswiadczen zostala zgubiona w nowej wersji 4. ogolnie dziala wolniej, moze ktos zapomnial wylaczyc 'debug mode...' 5. wyglada jak o...
    • dla swoich użytkowników?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się