Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      ulubione

ulubione

(12 wyniki)
    • -- Z praktyk syjonistow Autor: o_brother1 Data: 28.02.07, 18:03 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- www.dailymotion.com/group/15960/video/xgfh3_brave-zionists-occupied-palestine
    • Autor: longwehicle Data: 02.11.06, 07:55 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- Spierd..w takim razie na forum MA RYJA!!!
    • Kraków Re: na TWA żaden nie zajrzał tylko prosto tu, po Autor: longwehicle Data: 06.08.06, 09:16 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- hauuuu!!Nie na pielgzymce głupców krakowskich do Torunia????
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=52002205&a=52488449 post kompletnie nie na temat wątku taki spam utrudnia zainteresowanym przeglądnie watku
    • Weekend(8)

Sprawdzam co moze byc przyczyna wyciecia watku. Na razie testuje tytul i uzyszkodnika. PS. Natomiast przyczyna nie bedzie powtorzenie watku bo tamten drugi juz wyparowal.
    • czy tak ma wygladac zgodna z prawem działalność romana j jako admina ? Płock Re: Odwet "Salonu" Autor: roman_j ☺ Data: 27.01.07, 22:17 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- To nie jest "goły" link. Piszę to na wypadek, gdyby Pan nie wiedział. :-)) Zresztą nie mam w zwyczaju kopać leżącego. Ja jako zwykły forumowy cieć mam teraz więcej władzy n...
    • "Grey" - prawdziwy czy fałszywy Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: chegalplock Data: 02.02.07, 22:58 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- Czy to cos zmienia? Oczywiście, że nie! Wielgus jest wspaniałym przykładem karirowicza minionej epoki. Jest to ogromny wstyd dla miasta. A banda rozgoryczonych pseudokatlików radiomaryjnych to hańba dla naszej społe...
    • Czy ktoś może mi wyjaśnić czym poniższe posty zasłużyły na wykasowanie przez toruńskiego admina? Czy tak się nazywa moderacja? Nieobraźliwe opinie były usuwane już wielokrotnie. Teraz macie dowód na szalejącego nieobiektywnego i stronniczego cenzora.
    • Proszę o reakcję na coraz częstsze i coraz bardziej obraźliwe napaści czy może napady chorej kobiety na uczestników dyskusji na forum Psychologia. W tym wypadku reakcja admina nic nie pomaga. natasha zmienia się w zzeusssa lub innego boskiego_admina i nadal obraża we wszystkich wątkach. Czy nie ma sposobu na uciszenie tego rodzaju trolla? ps. nie jestem jedyną osobą do ktorej kieruje takie słowa, także na pocztę prywatną o czym zapewne administracja portalu wie, prawda? Oto ostatn...
    • z Daną lecą w niebyt a takie gó.. w pożegnalnym wątku zostaje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=75289788&a=75301366 I nie piszcie co trzeba zrobić , bo kliknęłam i napisałam. Eeech szkoda słów .
    • dlaczego nie mogę tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=78146924 dodać do "ulubionych"? Bardzo proszę o odpowiedź;dziękuję z góry.
    • pomyliły ci się fora, synku... Autor: peteen ☺ Data: 22.02.06, 22:36 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- skargi i protesty na adminów składa się na forum o moderacji, ewentualnie pisz od razu na adres: jabbur@gazeta.pl każdy twój post łamiący regulamin, bądź nietykietę będzie nadal cięty równo z murawą...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się