Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      zaburzenie widzenia

zaburzenie widzenia

(3 wyniki)
    • Od kilku dni mam chwilowe zaburzenia widzenia ,zwłaszcza w prawym oku(rozmywa mi się obraz).Tuż przed tym pojawia się lekki ból głowy w okolicach czoła,i uczucie jakby oczy same mi się zamykały,ogarnia uczucie senności(choć przespałam normalnie noc)i tak jakby dzwonienie w uszach.Czy ktoś może mi podpowiedzieć co to może być?
    • Mam 31 lat,rok temu przydarzylo mi sie to po raz pierwszy:mrowienie dłoni lewej ,mega mrówki,wrazenie nie mojej dłoni do łokcia,potem lewa strona twarzt,kacik ust,nos,język a potem zaburzenie widzenia na lewe oko -puścilo po jakiś 10 minutach Miesiac temu powtórka ,lewa strona zakonczylo się to potwornym bolem glowy ,wczoraj z koleji prawa ale znacznie słabiej. Sprawa kardio ?neurologiczna ? Żyje normalnie ,stres jak u kazdego,nie pije kawy,alkohol okazjonalnie po 2 drinki,nie pa...
    • Od kilku lat cierpię na migreny. U nas w rodzinie o dziedziczne - ojciec, jego siostra.. W Polsce neurolog stwierdził, że to wina niskiego ciśnienia, zalecał regularne ćwiczenia i picie dużych ilości wody. Jednak moim migrenom towarzyszą czasami zaburzenia widzenia - przed nastąpieniem silnego bólu głowy pojawia się brak widzenia na lewe oko (od połowy lewego oka w dół). Z racji , że mieszkam za granicą poszłam do tamtejszego okulisty. Okulista przebadał oczy na wszelkie sposoby i powi...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się