Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      zapalenie ucha

zapalenie ucha

(5 wyników)
    • co kilka tygodni mam zapalenie ucha, macie jakieś domowe sposoby zeby sie tego uporczywego bolu pozbyć, no bo ile mozna brac antybiotyki????
    • w poniedzialek zaczelo bolec mnie ucho tylko pare godzin rano obudzilam sie i nic na nie nie slyszalam bylam u lekarza przepisal mi antybiotyk.Ucho nie boli mnie w ogole, ale juz od 5 dni nic na nie nieslysze i mam szum w uchu.Miala ktoras co stakiego kiedy to minie????
    • Znacie jakieś domowe sposoby? Boli mnie lewe ucho tak w środku, to chyba zapalenie.
    • Witajcie, mam pytanie. Nie wiem od czego tak się dzieje ale czuję w uszach takie nierównomierne stukanie, podobnie do tętna ale to nie tętno, bo jest ono bardzo nieregularne. Dodam że tak się dzieje jak leżę na tym boku. Nie mam pojęcia co to jest. Obecnie boli mnie to ucho, dzisiaj mnie kuło, boli mnie też ta sama strona gardła więc myślę że może to być zapalenie ucha, ale czy te stuki to normalne są, czy biorą się z innej przyczyny. Piszę bo może ktoś ma podobnie. Jest to po prostu ...
    • Obudziłam się dziś ranoz zatkanym uchem. Troche gorzej na nie słyszę, próbowałam już przepłukać je wodą i zatykać nos i usta i dmuchać, ale to nic nie dało. Prosze, pomóżcie, ja już nie wiem co mogę z nim zrobić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się