gorgos0 29.11.13, 10:37 Poszukujemy osób do wypełniania ankiet. wymagania: - systematyczność - komputer - dostęp do internetu Zainteresowanych prosimy o kontakt. www.netankiety.pl biuro@netankiety.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sms Re: Praca w domu - Ankieter IP: 46.77.124.* 13.12.13, 00:08 Proszę o więcej szczegolow potrzebuje pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Praca w domu - Ankieter IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.14, 13:18 Witam.Chciałabym sie dowiedziec na czym polega polega praca.jestem zainteresowana.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martamaja Re: Praca w domu - Ankieter IP: *.centertel.pl 05.07.14, 10:45 Witam! Chciałabym pracować w domu jako ankieter. Mam dwie małe córeczki więc zajmuję się ich wychowaniem. Proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
mauritiusa Re: Praca w domu - Ankieter 11.03.16, 14:54 Witam, Odpisuję z zapytaniem. Czy udało się Pani znaleźć taką pracę? Są to uczciwe oferty? I na czym konkretnie polegają. Jeśli znajdzie Pani chwilkę bardzo proszę coś skrobnąć na ten temat na adres m.dabrowska1@vp.pl bardzo mi zależy, gdyż jestem w takiej samej sytuacji jak Pani półtora roku temu. Z góry dziękuję i pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś