Gość: Bezrobotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.11, 18:22 Poszukuję pracy, posprzątam, zaopiekuję się dzieckiem, umyję okna. Proszę o podanie maila na forum jeśli ktoś jest zainteresowany. Mimo, że skończyłam 50lat nie brak mi zapału do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Poszukuję pracy IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.11, 11:20 Muszę porozmawiać z mężem.... i może pomożemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 12:26 Szkoda że mi nikt nie oferował pomocy pracy jak wpisałań temat że potrzebuje pracy. Gdzie mam 2 małych dzieci które od września idą do szkoły i nie mam za co im kupić czegokowiel . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 14:27 Proszę się odezwać ; lidia1971@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 15:10 Starszym osobom pracę się oferuje a młodym co mają dzieci to nie. Aha bo jak się ma dzieci to jest problem dla pracodawcy. No tak przecież tak to wygląda w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Poszukuję pracy IP: *.tktelekom.pl 02.08.11, 15:17 gosia ile masz lat? ja pracuje w hurtowni :D gdzie są zeszysty itp :D to moze jakos bym CI pomógł :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 15:50 31. Bardzo bym była wdzięczna. Bo co mam iść na ulice i dupy dawać żebym dzieciom było dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca pracy Re: Poszukuję pracy IP: 213.199.253.* 02.08.11, 15:56 I przez takie osoby jak "bezrobotna" nie ma dla nas młodych ludzi pracy w tej naszej Polsce. Żenada. Na emeryturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 16:03 Właśnie ją też się zdenerwowałan. Bo ilekroć wchodzę na forum jest osoba poszukująca pracy i nie ma żadnego odezwu a tu proszę starsza pani i sama widziałas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotna Re: Poszukuję pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 16:39 Ludzie!!! W jesteście chorzy na głowę. Ktoś chce sobie zarobić na chleb, bo jest bezrobotną osobą bez prawa do zasiłku i nie ma żadnego (!) źródła dochodu. Takie przypadki są w naszym kraju. Dla młodych jest pracy sporo tylko to młode towarzystwo jest leniwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 17:14 Weź mnie kobieto nie denerwuj. Najlepiej to narzekać na młodych i powiedzieć że leniwe. Nie stawiaj wszystkich jedną miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 17:21 OK,masz ciężką sytuację chcesz pracować rozumie-a czemu kobieta 5o lat nie ma prawa sobie dorobić czy zarobić na życie?Też nie powinnaś mierzyć wszystkich ,,emerytek"jedną miarą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 16:39 Puknij się w głowę!!!a kto da kobiecie w 5o lat emeryturę???praca jest tylko młodzi chcieli by od razu 3000zł zarabiać!!!a tak nie ma nigdzie moi drodzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Poszukuję pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 16:42 Brawo!!! Dla młodych jest całe mnóstwo. Ale najlepiej się użalać i mówić DAJ,DAJ a nie wziąć się do roboty. Na zeszyty daj. No szok. Jak można tak pisać. W życiu nie dałabym takiej osobie. Ale jeśli ktoś prosi o pracę to i owszem. Trzeba dać wędkę a nie na gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 17:21 Ją wyraźnie pisze że chce pracę a nie zeszyty bo zrozumiałam o pracy w hurtowni zeszytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 18:24 A co cię tak dziwi że młodzi by chcieli by tyle zarabiać. Mieszkanie dzieci szkoła żywność ubrania to wszystko kosztuje. Wszystko idzie do góry nawet chleb . A ty co. . . Mądra jesteś bo masz posadke załatwiona przez znajomych albo męża który na wszystko zapieprza i go ciągle w domu nie ma może ci rodzina pomoże. Bo nikt nie pomoże bo nie mam nikogo żadnej rodziny. Nie uźalam się nad sobą i również szukam pracy przez te forum . A tu zaraz taki atak. . . Za co pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poszukuję pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 16:40 No właśnie, to jeszcze nikomu nie dałaś? A mogłabyś już coś zarobić :) Idiotka. Zrezygnuj z internetu to zaoszczędzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukująca Re: Poszukuję pracy IP: 213.199.253.* 02.08.11, 16:51 Całe mnóstwo pracy? Dziwne. Jestem kobietą. Chodzę po mieście nie ma ogłoszeń, chodzę do PUP a tam są ogłoszenia dla frezerów i tym podobne ogłoszenia, stażów nie ma bo brak funduszy. Kupiłam dziś tygodnik to są ogłoszenia dla murarzy, kierowców, mechaników, operatorów koparek itp. Mam wyższe wykształcenie. Byłam np na rozmowie rekrutacyjnej w sklepie BOTI w kauflandzie. Powiedzieli mi, że mam za wysokie wykształcenie. A dziwką nie zostanę bo się szanuję! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 16:55 Poczta przeprowadza akurat rekrutacje,udaj się do kadr i zapytaj....praca nie kończy się tylko na sklepie i Ciechanowie-MOBILNOŚĆ!!!a to ,że masz wyższe wykształcenie to nic nie znaczy-bo większość je ma!!!lepszy dobry piekarz jak słaby lekarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszukująca Re: Poszukuję pracy IP: 213.199.253.* 02.08.11, 16:57 Poczta przeprowadza rekrutację od paru miesięcy. Mają moje cv od dawna i jakoś cisza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTA Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 17:08 A może po prostu się nie nadajesz?papierek to nie wszystko-trzeba jeszcze coś potrafić!!!ja znam dziewczynę po studiach która pracuje jako listonosz,znajomi się z niej śmieją - tyle tylko,że ona pracuje a na nich takie 50 latki-mamusie pracują bo dzieciom się nie opłaca za 1700brutto....no tak -lepiej nie mieć nic niż zapracować na 1250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asystentka Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 17:43 ciechanow.olx.pl/asystantka-iid-230662143 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggggg Re: Poszukuję pracy IP: *.mimer.net 02.08.11, 20:14 W Ciechanowie jest dużo pracy dla młodych ludzi ????? śmiech...... Ja szukałam pracy pół roku i nie było dosłownie nic. Nawet w tepsie szkoleń nie było! Jaki finał tego? że jestem w Norwegii i truskawki zbieram bo w kraju nie mam na co liczyć.... Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Poszukuję pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 18:54 CV leży na poczcie a Ty w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEONIDAS Re: Poszukuję pracy IP: *.xdsl.centertel.pl 03.08.11, 19:44 Większość czyli o kogo chodzi?? Tych co ukończyli WSH w Pułtusku?? Nie ośmieszaj się. Jak zabierasz głos to się przynajmniej opanuj od pieprzenia głupot. Słaby lekarz to niby jaki lekarz?? Taki co pracuje społecznie?? Nie rozumiem cię i większość tu zaglądających. Też mam wyższe wykształcenie i nie zaliczam się do tej opisywanej przez ciebie "większości" bo skończyłem dobrą państwową uczelnię. Ubliżasz mi śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 03.08.11, 13:34 Oczywiście,że dla młodych nie ma pracy-godnej pracy,odpowiedniej do ich kwalifikacji. Szczególnie w szkołach woli się dać dorabiać emerytom niż dać szansę młodym.Ktoś zaraz powie-dyskryminacja starszych.Ale starsi mają emeryturę,źródło dochodów i co najważniejsze-dostali kiedyś szansę na to by się rozwijać,by mieć godną pracę,by spróbować swoich sił w zawodzie.Teraz tą szansę trzeba dać ludziom po studiach,starsi już ją wykorzystali! Ktoś się dziwi,że młody człowiek chce zarabiać 3 tysiące,ale przecież dzisiaj to absolutne minimum by się utrzymać! Wszystko jest bardzo drogie a człowiek harujący na cały etat ma prawo dostawać odpowiednie wynagrodzenie! Gosia,bardzo mi przykro,ale jeśli zależy Ci już na pracy jakiejkolwiek to do TP zatrudniają każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalekodoemerytury Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:55 mam 48 lat , jestem wykształcona,jak mogę nadal się szkolę, zarabiam 1500 zł w księgowości po tylu latach pracy, miałam pracę dodatkową ale nie miałam nic czasu dla córki... a pieniędzy nie wiele więcej,,, . tez chcę zmienić pracę, czy dostać lepszą dodatkową , dzieci wykształcone wyjechały za granicę, bo tu razem wszyscy pod mostem byśmy wylądowali, . Podziwiam młodych ludzi , którzy w tych czasach decydują się na powiększanie rodziny..Nasze państwo chciałoby jak największy przyrost naturalny ale wychowanie dzieci pozostawia samemu sobie , zasiłek rodzinny ok 91 zł to śmiech, ja nawet tego nie dostaję bo jako samotna matka mam za duży dochód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 03.08.11, 14:10 Dlatego ją że względu na ta sytuację nie decyduje się na więcej dzieci. Gdybym miała nawet jedno to również nie a powtarzam że mam bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 03.08.11, 14:15 A na czym polega praca w tp i jakie są zarobki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEP UP Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 17:25 ...no proszę....nasza mentalność-zes....się a drugiemu nie daj-niczym psy ogrodnika!!!bo jak MI się nie udało to i KOWALSKA też nie powinna pracować!!!w tym wszystkim szkoda tylko dzieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia do xxx Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 19:08 Ty nie bądź taki mądry lub mądra bo przyjdzie czas że ty nie będziesz miała pracy i będziesz szukający. To dlaczego bezrobotna szuka pracy na forum też niech złoży cv a nie. Ktoś na parę groszy i szuka pracy a ktoś nie ma nic i też szuka pracy. Kurwa jakie to wszystko mądre bo ma pracę. Tylko ciekawe czy sam sobie ją znalazłes . Czy nie znajomy albo rodzina. Kurwa. Debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Poszukuję pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 19:19 Kulturalnie proszę. Wnioskuję, że tzw. buraki w wieku do 40lat mają problem ze znalezieniem pracy. Gdybym tak przeklinała też pewnie nikt nie chciałby mnie zatrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 20:07 Możesz mnie nazywać jak chcesz. Ale życie ogólnie jest brutalne. Nie każdy w życiu ma super start w życie dorosłe jak kochających rodziców i ich wsparcie albo pomoc. Narazie. Z mojej strony koniec tematu. Życzę miłego życia i pracy bezrobotnej. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 20:16 Ty masz pretensje do całego świata ,że nie pracujesz!?!praca sama nie przyjdzie!!!też mam małe dzieci 4 latka i roczek,bardzo długo nie mogłam znależć pracy ,ale w końcu się udało i dostałam ją właśnie na poczcie!!! codziennie przychodzi niania do dzieci-płacę jej połowę tego co zarabiam!!!zostaje mi 600zł...ale lepszy rydz jak nic,też mam wyższe wykształcenie i co z tego...PS.NA FORUM PRACY NIE ZNAJDZIESZ-A JUŻ NA PEWNO NIE TAKĄ ŻEBY DZIECI UTRZYMAĆ!!!.......CYTAT Ktoś na parę groszy i szuka pracy a ktoś nie ma nic i też szuka > pracy. Kurwa jakie to wszystko mądre bo ma pracę.......A TU MOJE ZDANIE DROGA GOSIU....PRACA JEST TYLKO TY SZUKASZ SZAMA NIE WIESZ CZEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 20:24 I uwierz dziewczyno,że innym też jest zle....ja też wszystko co mam to dorobek mojej ciężkiej pracy nikogo więcej!!!I gdybym mogła to bym rękę wyciągnęła do Ciebie....i może tak zrobię bo wiem ,że najgorsze co może być to kobieta która się stara,chciałaby jak najlepiej dla dzieci a nikt nie chce jej dać szansy bo też to przeszłam...zostaw namiary na siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddd Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 20:31 ale do ru...ie to pierwsi i bachory robic tak ? a potem co szkoda dzieci ? psiochi wam zaszyc i na drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia do dddd Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 21:02 Niewiem czemu się tłumacze tu każdemu z was. Ale wiedzę że byście mnie najchętniej tu zlinczowali. A więc drogi dddd . . Ją mam bliźniaki które bardzo kocham i zrobię wszystko żeby w życiu im niczego nie zabrakło. I nikt mi nic nie musi szyć bo właśnie na sytuację nie staram się o więcej dzieci-ale masz rację co do swojej wypowiedzi ponieważ mnie sama denerwuje fakt gdzie jest bieda i dużo dzieci ale w takich rodzinach jest właśnie ciepło i miłość. Pozdrawiam. Czy to źle że chce żyć trochę lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia do sisi Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 20:54 Sisi ją wiem że ludzie mają gorzej że tracą pracę lub dorobek całego życia w ułamku sekundy . Ale dziś są takie czasy że kto nie kombinuje ten zginie trzeba umieć sobie radzić z tym wszystkim. Każdemu z nas jest trudno i ciężko dlatego trzeba sobie radzić. Nie chce pomocy tylko pracy. Moge nawet kible sprzątać ażdemu z nas jest trudno i ciężko dlatego trzeba sobie radzić. Nie chce pomocy tylko pracy. Moge nawet kible sprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 20:40 Dobra ok. Piszcie co chcecie. Macie rację. Każdy ma swoją indywidualną sytuację i do końca prawdy nie napisze aby tak żeby wyglądało że jaki to jest poradny. Dobra. Moje dzieci głodne nie są i nie będą pracę znajdę lepsza a na nanie zapie...c nie będę i połowę wypłaty jej dawać. Masz małe dzieci to nie masz jeszcze dużych wydatków do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 20:46 No zajebiście. Powiedzmy że zarabiasz 1200zł na tej poczcie 600ZŁ DAJESZ NIANI. I co 600zł ci zostaje na cały miesiąc na życie a na mieszkanie nie dajesz. No chyba że się mieszka się u rodziny albo ktoś ci pomaga. Więc nie pie...mi tu głupot że jest ci tak dobrze na tej poczcie i na wszystko ci starcza-JĄ nie mam do nikogo pretensji. Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia do sisi Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 21:18 Sisi przepraszam ale czasem nie daje rady. Ludzie nie znają twojej sytuacji i skoro nie potrafisz znaleźsc pracy to i nie chcesz to jesteś do niczego. Nie kochana ją też pracowałam ciężko i w cedrob i w innych zakładach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 20:48 I co pójdę na ta pocztę i co dam niani zapłacę za mieszkanie plus rachunki i co. Bo ją to pie... moge nic nie jeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Poszukuję pracy IP: *.182.87.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.08.11, 21:49 oj teraz Gosia polecialas... na miejscu potencjalnego pracodawcy po Twoich postach, zastanawialbym sie czy taka furiatke, nie potrafiaca wazyc slow - bym zatrudnil.. . Ale powodzenia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:00 a ja bym zatrudnił gdybym tylko mógł ale nie mogę:( ja bym bardzo chciał zęby znalazła prace ale naprawdę w Ciechanowie ciężko jest bo w dobrych firmach to rodzina rodzinę obsadza i nie mówcie ze tak nie jest bo pracuje akurat gdzie jest dwóch szefów i ich żony tez pracują tylko ja zarabiam 2000zł a one po 4000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 02.08.11, 22:02 No i dobra. Nie mam dać z siebie zrobić śmiecia tylko dlatego że szukam pracy. Dobra. Dajcie mi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Poszukuję pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:03 własnie kur... dajcie Gosi spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poszukuję pracy IP: *.tktelekom.pl 03.08.11, 08:59 Każdemu tak łatwo się wypowiadać. Ja też skończyłam studia, pracowałam w kilku firmach np z pup na dwóch stażach, kilka razy na zlecenie. Ciechanów jest specyficznym miastem takim jak wiele innych w naszym kraju i nie mówicie, że jak się chce to się znajdzie. Zaczęłam szukać - wysyłałam cv wszędzie gdzie tylko zobaczyłam ogłoszenie. Byłam kilka razy na takich rozmowach jak pracodawca zobaczył obrączkę zaczął mnie wypytywać kiedy ślubowałam, że jestem w takim wieku, że zaraz pewnie będę miała dzieci a wiążą się z tym zwolnienia, urlopy itp. Chodziłam po firmach, ale na rozmowach było po 10-20 osób a stanowisk 1 i niestety nie udało się. Ciekawe jak by było jakby osoby które teraz pracują straciłyby pracę jak szybko znalazły by następną. Ciężko jest. Wiem jak się chce to się znajdzie, ale do tego też długa droga. Więc dla wszystkich poszukujących -Nie poddawajcie się - trzeba wierzyć, że wcześniej czy później się uda. Trzeba śledzić ogłoszenia w necie co jakiś czas rundka po mieście może jakieś ogłoszenie wpadnie w ręce. p.s.Dajcie spokój Gosi - dziewczyna nie napisała postu " dajcie mi na chleb" tylko poszukuje pracy może ktoś coś słyszał. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Poszukuję pracy IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 00:16 gdybym miała firme miałabys u mnie etat z twojch wypowiedzi wynika ze jesyes konkretna osoba wiesz co chcesz tylko ten chłam boi sie ciebie przyjac bo może bys miala wyższe wykształenie od nich,pseudo biznesmeni reprezentujący nasze miasto tatuś dał firme i się szpanuje ,cięzką i uczciwą pracą mozesz dorobić się tylko garbu.Pracodawcy zatrudnijcie gosię a bedziecie mieli wspaniałego praqcownika-czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia do teresy Re: Poszukuję pracy IP: *.opera-mini.net 04.08.11, 14:41 Bardzo ci dziękuję za wsparcie. Doceniam to. I dziękuję za apel ale na tym forum nie ma to sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gosi Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 03.08.11, 20:15 Praca w TP(budynek przy sądzie na Mikołajczyka) to telemarketing.System dzwoni Ci do ludzi a Ty proponujesz im przedłużenie umowy z telekomunikacją. Zarobki są różne,w zależności ile umów przedłużysz.Masz stałą pensje plus prowizje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Gosi Re: Poszukuję pracy IP: *.play-internet.pl 03.08.11, 20:15 Jeśli jesteś zainteresowana to wystarczy,że złożysz CV do portiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Poszukuję pracy IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 00:20 a co tam portier rządzi Odpowiedz Link Zgłoś