1zorro-bis 08.06.11, 08:33 8 czerwca....!!!! Witam Wszystkie spiochy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 12:22 Czesc Zorro - i tak jak widze wstajesz pozniej niz w domu... ptakow mniej? czy ciszej swiergola?... czy Wy juz teraz pozostaniecie na miejscu, czy nadal na walizkach trzy dni tu, cztery dni tam? to takiego urlopu chciala AL, quer przez cala poludniowa Europe - no to teraz dopiero widze... to mi pachnie pakowaniem i rozpakowywaniem...musze to przemyslec Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 14:14 A tak, zeby Wam smutno nie bylo, to u mnie jest w tej chwili 15°.... niestety tylko... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 15:08 nie....teraz siedzimy 7 dni na jedny,m miejscu! hotel na plazy. Morza szum.....ptakow spiew.... sie la lala lala ..... Jak kiedys Czerwone Gitary spiewaly.... Chyba? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 15:18 pewnie zaraz wywala, wiec zeby nie bylo watpliwosci...... .zamknij Dzięki Tobie Forum może być lepsze - zgłoś wpisy łamiące regulamin założycielowi forum. Jak rozmawiać z nastolatkiem? Jak rozwiązywać konflikty? Zapraszamy na forum eksperckie fundacji ITAKA PODWÓRKO.. A kto tutaj Maske-zalozyciela Podoworka zabanowal? Autor: 1zorro-bis 08.06.11, 15:17 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedzladnie to tak?! A fe......! Jestem zniesmaczony.....jak to niektorzy mowia.... Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 15:26 Nie, nie, nie - ja nigdy tam nie byłam założycielem... błąd...Zorro... tak się rozłożyły karty Ale faktem jest, ze na niektórych forach banuje się nawet z innych powodów niż trolowanie - nie wchodzę w to. Wolnoć Tomku w swoim domku... znamy to już z przeszłości. Hi hi... persona non grata jestem... ale to już przeżyłam też w innym wydaniu - kiedyś Ci to opowiem. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 15:33 Ale jestem w dobrym towarzystwie, AL tez jest zbanowana, tylko, ze Ona wiedziala o tym wczesniej, a ja nie... Jak myslisz, jak dlugo powisi Twoj watek tam?... Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 16:21 I od razu dolaczysz do NAS.... klub otwarty Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 15:55 Aaaa...pamietasz Zorro kiedys przeze mnie napisana "hierarchie"? bo jesli nie, to moge Ci przypomniec... zbanowana to ja jestem jeszcze w innych miejscach, niepokorna, zbuntowana, mowi i pisze to co mysli, takze to co niepopularne... pamietasz nasza dyskusje, po tym co dzialo sie na Zamku Eltz? no sprobuj cos takiego oglosic publicznie - to tak jak ostatnio napisalam, ze zebractwo to plaga, od razu znalezli sie obroncy zebrakow, powstal nowy watek, dalam tym pozywke - bo wszyscy ci obroncy zebrakow, po prostu kochaja zebrakow i kazdemu cos rzuca... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 16:44 Jeżeli jeden urlopowicz i to z samego południa Europy zgłosić się na wątku potrafi, to ja, co prawie za zakrętem jestem też. Hallllllllloooooooooooooo Mój urlop zbliża się niestety ku końcowi i to wielkimi krokami, że też trzy tygodnie potrafią buć takie krótkie...eeeeech AL Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 16:54 Oczywiście powinnam była napisać być a nie buć Maseczko coś Ci podesłałam na pocztę, ale nie wiem, czy doszło, mam kłopoty z tym polskim netem AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 16:56 Cieplutko witaj AL trzydzieści dwa w cieniu dzisiaj u mnie więc mogę cieplutko prawda Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:14 Tylko 32!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio byłam zmuszona jechać pociągiem chyba z czasów jeszcze przedkomunistycznych, coś okropnego: odór, nieopisany brud, a do tego stał pół dnia w pełnym słońcu - sauna. NIGDY JUŻ NIE WSIĄDĘ DO CZEGOŚ TAKIEGO!!!!!!!! AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:17 A u mnie nieustajaco 15° - zimno jest i tyle.... AL, doszlo... i co ja mam z tym zrobic? az sie boje....ale juz zrobilam...nooooooo Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:20 Hihi, na wszelki wypadek podesłałam na drugą pocztę AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:21 A tak w ogole to witaj AL, fajnie, ze jestes... Ty nie za rogiem jestes, tylko bardziej w srodku niz my Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:27 Tylko, że w tym środku serce puka nie tak jak powinno. Rozglądam się za tym rogiem i twarz mam chyba pełną przerażenia, przynajmniej uczucia tego nie potrafię tak do końca opanować, drażliwa się stałam....buuuuuuuuuuuuu, ja chcę już do domu AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:28 AL jechała przed komunistycznym pociągiem a może był to ten pociąg Masko z clipu zespołu Rednex Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:35 Dodam, że pociąg zatytułowany był Intercity, czyli niby lepszy. Nie potrafię sobie wyobrazić jak w takim razie wygląda zwykły osobowy... AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:49 hihi... pewnie lepiej... TransRegio jade w niedziele na lotnisko do Frankfurtu a potem sie przesiadam na ICE w Mannheim - ale tam to lepiej niz w samolocie - jechalam jak lecialam do Turcji... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:16 Witaj Blanko ja skorpion i też dobrze strzelałem i nie tylko byki ortograficzne w wojsku w strzelaniu byłem jednym z najlepszych - dużo dziesiątek ze stu metrów ale za to nikogo nie ubiłem - tak ostrożnie strzelałem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:29 Czy mogę grzecznie zapytać gdzie jest Blanka...i kto to AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:33 Blanka jest na watku cytaty, byla u Nas juz baaaardzo dawno i chyba odstraszyly ja trolle, zniechecila sie, ale juz na Kalejdoskop kiedys zagladala - tylko jak widac jest zapracowana - cos jak Basia, ktora jak widze wciaz zaglada, ale malo pisze... co to znaczy pracowac przy kompie, mozna zagladac w kazdej chwili AL - nie strasz mnie - a co to ma byc? oboz przetrwania? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:36 to, ze pociag stary to nic. Ale to ze brud, smrod i syf to wstyd!!!! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:40 Ale za to mamy demokracje Zorro ,wolność słowa i swoboda u nas więc co tam smród Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:48 Ale przecież może być jedno i drugie, no nie? AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:52 No nie AL - wszelka krytyke nalezy OLAĆ, bo jestesmy tak cudowni... Kolej za darmo niekogo nie wozi i mozna czegos oczekiwac... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:55 Uffff, już myślałam, że to łaska ze strony kolei że w ogóle mnie zabrali.... AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:52 Oczywiście że może a nawet powinno. Cóż mam powiedzieć, że wstyd mi za rodaków brudasów którym sam nie jestem ? ten mój kuzyn który od lat mieszka w Austrii o którym Ci pisałem /rodzony brat tego co stukał u mnie po śmierci w boazerię/ ma podobnie jak Ty. Już zapomniał jak było bo do kraju rzadko przyjeżdża. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:56 Nie Czarek, to nie ludzie - to wina kolei - bo porzadek powinien byc robiony przynajmniej raz na jakis czas, to sie zbiera przez lata cale. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:57 Ja nie zapomniałam, ale to straszne doświadczyć czegoś takiego po latach na własnej skórze AL Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:58 za komuny byl syf w pociagach bo srodkow czystosci i papieru toaletowego nie bylo, ale teraz???! Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:01 to albo oszczednosc na personelu, albo personel do kitu - gdzies tkwi feler... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:08 ....albo inne wyobrażenia....w bardzo ponoć dobrej restauracji zamówiłam sobie sałatkę, drogą i opisywaną tak szumnie, że ślinka ciekła....hmm, zupełnie nie nadawała się do jedzenia AL Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 19:14 Ja rzadko jeżdzę pociągiem , ale jak ostatnio jechałam, było czysto. Był papier toaletowy i ręczniki. Nawet woda była Intercity jest droższy, ale warunki przejazdu, wcale nie są lepsze. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 19:25 noooooo.....z plazy wrocilem, teraz pora na kolacyjke z winkiem! To do jutra! Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 19:29 Czy juz Was strzaskalo na heban? a tutaj ziiiiiiimno jest... Smacznego Zorro i prosit!!!! a jakie jest korsykanskie wino? tam chyba przewaza czerwone... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:43 .....noooooo, bez trudu można by było zdrapać kleistą warstwę trzydziestoletniego brudu. Do toalety nikt się nie odważył pójść, bełkotało coś tam straszliwym pogłosem, starsza pani w moim przedziale zasłabła od tego zaduchu, pewnie też bym zemdlała, ale musiałam wziąć się w garść i jej pomóc AL Odpowiedz Link
blanka-anka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:40 Ty Czaruś, to faktycznie jesteś skorpion Ten to żywemu nie przepuści! Lepiej pochwal się jakimś ostatnio złowionym okazem Podaj nazwę rybki, wagę oraz długość...hihihi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:46 Aaaaaaaaaaaaaaaa, teraz to już wiem. Witaj Blanko-anko, dziewczyno o chabrowych oczach i szyi ozdobionej indiańskimi amuletami Dawno Ciebie nie widziałam AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:47 Blanko jak ktoś mi na odcisk to ja Go bez łeb ostatnią rybką był około półkilowy leszczyk a że złowiłem tylko jego więc życie darowałem ale potrafię być litościwy również dla ludzi uwierz Czarusiowi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:52 I dobrze zrobiłeś, nie jestem wegetarianką-namawiaczką, ale takiego małego to jeść się wręcz nie godzi AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:56 Ja więcej wypuszczam niż biorę ale te niezbyt wyrośnięte są najsmaczniejsze AL osobiście jednak bardziej smakują mi ryby morskie i przyrządzone w/g południowej receptury. Przypomniała mi się Grecja Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:54 Czarus nie udawaj, zes taki wspanialomyslny taki polkilowy leszczeyk to ma wiecej osci niz warto w nim grzebac, dlatego taki litosciwy byles... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 17:57 Częściowo masz rację ,co do ości ale że leszcz mięso ma bardzo smaczne to fakt Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:00 O to to, Maseczka ma rację, w małym leszczu 98procent to ości AL Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:04 Kochani ale przecież za to wszystko odpowiadają konkretni ludzie !!! o kolei mówię i o wszystkim. Dalej nie pociągnę bo wejdę w politykę i będzie znów - tryk tryk dwa koziołki idę coś zjeść. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:08 Kolej to spolka i z polityka nie ma nic wspolnego - to ludzie, to brak obowiazkowosci, to niefrasobliwosc... ale OLAĆ krytyke... Odpowiedz Link
blanka-anka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:00 Tak czułam... że jednak dobry z Ciebie chłopina Czaruś Witaj Al A wyobraź sobie, że ja Ciebie dobrze zapamiętałam. Dobre to były czasy, gdzie karabin pod ręką był... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:03 Karaaaaaaaaabin? Ja myślałam, że raczej łuk i pierzasta strzała....oczywiście żartuję, na urlopie jestem to i w głowie nie po kolei AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:06 AL, to Ty zupelnie jak Zorro, zlagodnialas na urlopie... a ja mu chcialam na zamku Pyrmont taka drewniana szabelke kupic - tylko ze ponoc spiczastego sie nie daje w prezencie, wiec zrezygnowalam Czy ja tez na urlopie zlagodnieje?... Odpowiedz Link
blanka-anka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:11 Al, to mamy podobnie Jednak myślę, że jest to wina ciśnienia A leszczyk jak to leszczyk, bardzo smaczny ;D Tyle, że ościsty! Ale od czegoś przecież są widelczyki? Prawda Maseczko? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:16 Ha, ciśnienia, powiadasz? Nie zaprzeczę, bywa. Ale co tam widelczyki. Gdybym rybę jadła, to najchętniej palcami AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:21 AL nie jada niczego co przedtem sie poruszalo o wlasnych silach, ewentualnie wiatrem napedzane tylko A ja na rybki musze miec ochote i czas, wtedy moge sie w tym grzebac... Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:04 O matko, a co Ty w policjantow i zlodziei chcesz sie bawic? tego tu jeszcze nie bylo jak do tej pory Czarek i Zorro potyczki prowadza, trykaja sie jak dwa kozly - teraz Zorro chyba bardziej pokojowo nastawiony jest, wypoczety na urlopie, jakby mnie zadziorny... Ale takie karabiny zawsze trzeba miec pod reka....a jesli trzeba to i siekiere Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:13 Ani nie złagodniałam, ani nie zokrutniałam, pozostałam ta sama, tyle że w głowie zamieszanie, no i ręce zbyt mi tu często opadają AL Odpowiedz Link
m.maska [...] 08.06.11, 18:26 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:37 A teraz w urlop z powrotem wskakuję....do napisaniaaaaaaaaaaaaa AL Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 18:59 Do popisania... A gdzie jest Zuuuuuuuuuuuuuuuuuza_anna? Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 19:06 Jestem Maseczko, czytam coście tutaj napisali. No, chwilowo nie mogę dołączyć do waszego zbanowego Towarzystwa, ale to pewnie kwestia czasu. AL, i Blanko witajcieeeeee! Al, wracaj, bo tęskno mi za Tobą Blanko, jak to miło widzieć Twój nick, u nas Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 19:08 aaaaa, o Zorrku zapomniałam. Cześć urlopowiczu! Odpowiedz Link
blanka-anka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 22:01 Cześć Zuza! Tobie jest miło, ale Al uciekła, a Czarkowi na odcisk nadepłam chyba. Nie jest to miłe uczucie, gdy wszyscy odwracają się do Ciebie plecami No cóż, chyba sobie zasłużyłam. Idę już sobie. Trzymajcie się Zuziu i Maseczko Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 22:09 Blanka, co Ty piszesz - nikomu nie nadepnelas na odcisk - AL jest na urlopie w kraju i nie ma dostepu do netu - tylko okazjonalnie, dobrze, ze w ogole sie pokazala... spojrz o tej porze teraz w czasie wakacji wszystko zamiera. A Czarek? no ten nigdy sie nie obraza.... Zorro i tak o tej porze zawsze znika, a teraz jest tez na urlopie...a mnie chodzi net jak chce i Zuza tez pewnie juz spi... Blanka, a niby o co mialby sie ktos obrazac? czy my jestesmy mimozy? Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 22:10 p.s. a ja sie musze zmobilizowac w koncu do tego nieszczesnego prasowania, bo czas mi ucieka. Odpowiedz Link
blanka-anka Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 22:18 Kochana Maseczko ;* Ty wiesz ile jest warte to moje obrażanie Do licha...przecież kto jak kto, ale Ty na pewno mnie znasz Jestem dzisiaj trochę niedysponowana, więc się wcześniej położę Do jutra Maseczko. Dobranoc. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 22:22 Dobranoc Blanka... a ja...ufff...ide zobaczyc czy jest cos w telewizji, bo bez tego mi to prasowanie nie pojdzie, mowy nie ma... Spij dobrze...i zagladaj czesciej Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 8 czerwca....!!!! 08.06.11, 22:51 Masko !! jak ja był mógł obrazić się na Blankę skoro praktycznie Jej nie znam pewnie przeczulona jest dziewczyna za to niezwykle miła i sympatyczna - mam nadzieję że przeczytasz to bardzo miła dla mnie Banko za co z serca dziękuję nie zawsze ma się czas usiąść i pisać bo ma się inne obowiązki. Miłego prasowania Masko Odpowiedz Link
1zorro-bis 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 07:26 dziendoberek Wszystkim spiochom! Tym zidiocialym rowniez! Lepiej zidiociec za wlasne pieniadze niz zdebilec za kredyty bankowe, he, he, he....:_D O! Jaki ze mnie fajny zidiocialy idiota.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 09:41 Cześć Zorro! a Ty co, z rana w takim bojowym nastroju? Dzień dobry Wszystkim, i Cz, i M.. A ja przed chwilą wstałam, i kawką się delektuję. Narzekałam na upały, a dziś narzekać nie będę, bo pogoda jest tylko do spania Dnia cudownego życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 10:15 w bojowym nastroju? Jak czytam takie glupoty no mi sie na bojowy nastroj zbiera.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 11:06 Nie czytaj Zorrku, bo szkoda czasu! ale...nie dziwię Ci się Odpoczywaj wczasowiczu! " Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota." - Hermann Hesse Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 11:32 oj odpoczywam! Ale zawsze cos! Wlasnie dostalem wiadomosc, ze ......ach szkoda slow! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 11:37 Nieraz niespodziewane wiadomości, mogą człowiekiem potrząsnąć. Trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 9 czerwca....!!!! Pora wstawac... 09.06.11, 11:44 AL!, dziękuję, za życzliwość dla mnie. Takiej niespodzianki jak Ty mi zrobiłaś, rzadko mi się zdarzają. Nie jestem w stanie ochłonąć, a łzy kapią mi ze szczęścia. Jeszcze raz dziękuję. W tamtym roku z Maseczką, też mi zrobiłyście niespodziankę. Dziękuję Wam Obu, nigdy nie zapomnę Odpowiedz Link
m.maska Re: 9 czerwca....!!!! Pora vwstawac. 09.06.11, 12:36 Dzien Dobry Kalejdoskop... Zorro - widze, ze o godzine przesunely sie Twoje poranne pobudki... przeciez kiedy jestes w domu, tez nie musisz tak wczesnie wstawac... moze pozniej wstac, pozniej isc spac - w tym samym czasie spadnie Ci tyle samo euro do koszyczka, noooooo... chyba, ze w zimie, wtedy moglbys ich nie zauwazyc na trawniku, i czysta strata. Witajcie Odpowiedz Link
m.maska [...] 09.06.11, 01:27 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska [...] 09.06.11, 04:18 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
zuza_anna [...] 09.06.11, 12:26 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 12:39 No tak... Zuza... to juz wiem dlaczego chciala ode mnie Twoj adres a ja zauwazylam, ze adres obrazka ukradli w Twoim Urodzinowym watku... musze chyba zmienic adresacje...podeslij mi linka tam gdzie Ty adresujesz. Bandziory. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 12:49 Cześć Maseczko! Niespodzianka, nad niespodziankami Ale, coś mi się zdaje, że Ty dobrze Maseczko wiedziałaś, po co Al, mój adres dajesz, no chyba, ze się mylę proszę bardzo... www.imageshack.us/ Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 12:54 Eeee... nie wiedzialam ja nigdy nic nie wiem, taka jestem gapa I to to adresuje obrazki? czy to trzeba instalowac?... nie podoba mi sie, ze obrazek jest i nagle go trafia i zostaje takie cos - to nie fair... tak moze sie stac z adresami z Majeczki naukami dla trolli, tak moze sie stac i teraz - to jest zwykle swinstwo... dlatego takie rzeczy umieszczam tez w galerii - wtedy jest pewniak Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 13:01 No dobra, nie wiedziałaś Musisz sama wypróbować, ale obrazki nie znikają. I nic nie trzeba instalować. Z pliku, ściągasz obrazek. Kopiujesz adres, i tyle. Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 13:06 Dzieki, wkleilam to juz w zakladki... Noooooo i AL juz wraca w niedziele, nastapi wymiana - ja lece w niedziele... i wczoraj udalo mi sie wyprasowac to co bylo na jedna kropeczke teraz jeszcze to na dwie i juz moge zaczac myslec o pakowaniu. Moze uda mi sie dzisiaj przez to prasowanie przebrnac - Booooooze jakie to jest nudne. I wcale tego duzo nie jest tylko ja mam straszliwa niechec, bo to takie jalowe i jak wyjme z walizke to drugi raz ta sama robota... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 13:20 Oj Maseczko, ja też nie lubię prasowania, nie Jesteś uosobiona, chyba większość kobiet tego zajęcia nie lubi. Ale, jak Cię znam, dasz radę Zmykam, na razie Odpowiedz Link
m.maska Re: 8 czerwca...Dziękuję AL !!! :) 09.06.11, 13:31 Aaa Przewrotna Karolina wczoraj mi wyznala, ze lubi prasowanie - pierwszy raz mi ktos powiedzial, ze to lubi.... widac wyjatki potwierdzaja regule Pa... Odpowiedz Link