2003
przeciw 'średniowieczu' w psychologi 'niemca' fre.uda
wojsko policja technika polityka
nie daj zkanalizować percepcji sztucznym fasadowym mediom
opanuj bramki własnego umysłu
'obcy' wyłączanie pól świadomości wypieranie woli wybory "i.dola"
algorytmy percepcji w znakach graficznych
2006 03 06
..nie daj sie zastraszyć ..."żeby tylko izolacja była"...nie daj się odizolować od otoczenia jak pi.jo.la u zimo.longów... "obcym wywiadom" które dysponują technikami mkultra do przekształcania osobowości na bezwolnego robota .."rozkaz".."polecenie"..a po 12 latach kobieta mówi "to nie jestem ja"..ktoś mówi "a ona popełniła samobójstwo"...czy obcy "morderca" powtarza dwa razy scenę w której mówi do komórki "słyszysz?" ..kogo kurczaki w makro czy "kadrowca" w policji ..czy replay "słyszysz" u mnie w domu to start głosowego mkultra ?
....w 2005 r zostałem zaatakowany w sposób podstępny przez nieujawniające się "siły" terroryzujące mnie systemem "mkultra" głosowym szpiegującym myśli .."najnowsza technika wojskowa"..na zasadzie presji przesłuchania
..system wykorzystuje przewagę technologiczną i bezprawnie
wydobywa odemnie informacje z mojej podświadomości ...
szantażuja mnie i zastraszają ..niby miękko ..a wygląda to na kontynuację techniki typu mkultra drenażu osobowości od 1984r i w kielcach od 1989r system drobnych kroków powoli przystosowujących organizm do presji i niepowodujących reakcji obronnych ...odruchów obronnych... zakłócenia snu
..dziwne dźwięki pojawiajace sie znikąd w tym budynku i przed na tle skansenu dziwnej niemocy i budwowlanych błędów.. drenaż psychologiczny bazuje na emocjonalnej depresji kontrolowanej przez ubecki system nazywany przezemnie systemem sztucznej ... kurewny o osobowości 'pływającej' czyli bedącej w totalnej depresji z powodu traumatycznych przeżyć poddającej się bezwolnie presji otoczenia ..w 84r po słowach ubeka "wiem wszystko" nie udało mi się z nią nawiązać już kontaktu emocjonalnego..
jest to kobieta z którą związałem najsilniejsze emocje ..która pomogła mi przetrwać najtrudniejsze chwile będąc tylko w moim sercu
2010 05 06 ..monolog ..nie bLoG
"on ją ma w sercu"..(2005ub "głos"facet)bite w umysł/fale
/ ////prądem fal w pe'n is../nad info s'łownych
nis ko/wy.sok.oko...srein.bah.n ..kolOR "pkp" bile.t biDe.t/łódź..lot.nik/to.piony/-pieli/369 wieś/krawiec/szyja
bikup "władza" fałsz książ.ka wlk..puzle "zakaz"inkwizytor stArachowice relikt zwierze alfa wyłudzenia przywłaszczenia
2010-2014 rp złodziejska fałszywka deubekizacji z ipn