m.maska 15.04.25, 16:53 Trzy debaty i... wynika z nich jedno, kiedy nie ma PO, moze byc kulturalnie, spokojnie a nawet przyjaznie, kandydaci sie do siebie nawet usmiechali i nie bylo w tych wystapieniach nienawisci, ktora epatuje Trzaskowski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: DEBATY 15.04.25, 16:59 Stanowski cytuje Trzaskowskiego z książki...Trzaskowskiego Odpowiedz Link
m.maska Re: DEBATY 13.05.25, 10:17 Bosz.... Trzaskowski siedzial obok ziecia samego Trumpa. Niesamowite. A potem, potem poszedl za nim do toalety i usiadl juz nie obok ale nawet na tym samym sedesie kiedy tamten opuscil juz te toalete. Jaki to jest maly czlowiek, nie do wiary, ze sie jeszcze z tym obnosi. Powinien to utrwalic na selfie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DEBATY 14.05.25, 19:29 m.maska napisała: > Bosz.... Trzaskowski siedzial obok ziecia samego Trumpa. Niesamowite. A potem, > potem poszedl za nim do toalety i usiadl juz nie obok ale nawet na tym samym > sedesie kiedy tamten opuscil juz te toalete. Jaki to jest maly czlowiek, nie d > o wiary, ze sie jeszcze z tym obnosi. Powinien to utrwalic na selfie. > Chodzenie za kims do toalety i jeszcze chwalenie sie tym to takie bardzo godne dupiarza Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: DEBATY 14.05.25, 19:42 m.maska napisała: > Bosz.... Trzaskowski siedzial obok ziecia samego Trumpa. Niesamowite. A potem, > potem poszedl za nim do toalety i usiadl juz nie obok ale nawet na tym samym > sedesie kiedy tamten opuscil juz te toalete. Jaki to jest maly czlowiek, nie d > o wiary, ze sie jeszcze z tym obnosi. Powinien to utrwalic na selfie. > Ja zaś słyszałam, ze zięć podobno powiedział, że gdyby wiedział kim jest Trzaskowski dałby mu w mordę. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: DEBATY 15.04.25, 19:48 Też to zauważyłam, i wniosek może być tylko jeden: Nie ma wojny polsko-polskiej. Jest tylko wojna wydana Polakom przez Platformę ,a głównie Tuska! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DEBATY 16.04.25, 03:46 m.maska napisała: > Tańczący z rekinami... > > > No pieknie. Rekiny tez sie usmiechaja, pewnie z radochy, ze zaraz rafauka al dente miec beda. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DEBATY 05.05.25, 10:20 A rafauek ostatnio usmiecha sie jakos dziwnie niepewni, podejrzewam ze lekko go szturchnac a zacznie kwilic jak niedozywiony niemowlak. Odpowiedz Link
m.maska Re: DEBATY 06.05.25, 00:52 Uwazam, ze jego sztabowcy juz dawno stracili nad nim kontrole, to co on z siebie wydaje, jest tak prostackie, no ale byc mozeten sposob tych jego tyrad jest dostosowany do jego wyborcow. Tego nie da sie sluchac, te pokrzykiwania i te banaly: "jak bedziemy razem, to bedziemy razem, bo razem to wszyscy byc powinnismy, no i razem to wszystko nam sie uda, bo tylko razem jestesmy razem". Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DEBATY 06.05.25, 21:00 Sztabowcy chyba bezradni, bo facet wyraznie psychicznie lezy juz na glebie, nizej nie moze... ale za to eksplodowac moze i wtedy skonczy sie to jakims tak wulgarnym atakiem na przeciwnika, ze nawet fani zlapia sie za glowy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: DEBATY 06.05.25, 21:11 al-szamanka napisała: > A rafauek ostatnio usmiecha sie jakos dziwnie niepewni, podejrzewam ze lekko go > szturchnac a zacznie kwilic jak niedozywiony niemowlak. > Nie wiem czy zauważyłyście ,że jak się dupiarz denerwuje to piszczy jak mysz w klatce. Czasem się zastanawiam co on od Nitrasa bierze, może za dużo? Odpowiedz Link
m.maska Re: DEBATY 06.05.25, 23:22 rena-ta49 napisała: > al-szamanka napisała: > > > A rafauek ostatnio usmiecha sie jakos dziwnie niepewni, podejrzewam ze le > kko go > > szturchnac a zacznie kwilic jak niedozywiony niemowlak. > > > > > Nie wiem czy zauważyłyście ,że jak się dupiarz denerwuje to piszczy jak mysz w > klatce. > Czasem się zastanawiam co on od Nitrasa bierze, może za dużo? Bez brania to on by raczej juz odpadl od tej sciany... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: DEBATY 07.05.25, 20:18 To jest dobre: Ludzie Trzaskowskiego JUŻ USUWAJĄ Ten WYWIAD?! Mam NAGRANY [; Radio Zet ]; Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: DEBATY 07.05.25, 20:22 rena-ta49 napisała: > To jest dobre: Trzaskowski rzekomo „tracił zasięg” w czasie niedogodnych pytań, a na dogodne odpowiadał. Kompromitujący go wywiad został usunięty z YT radia Zet. Tak to się robi. System medialny jest szczelny w 100%. x.com/CDzwoni/status/1920085992855248946 Odpowiedz Link