Dodaj do ulubionych

Mam postulata

18.03.12, 16:48
Po pierwsze primo, czy moznaby jakis obrazek chociażby ryby w galarecie wkleić w logo forumy
Po drugie primo, czy moznaby emotki włączyć, bo mojej natki zielonej nie widać
Po trzecie primo czy mozna drogę ewakuacyjna lepiej oznakować, bo ciemno w tym akwarium i się wpakowałam w jakiegoś korala
Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: Mam postulata 18.03.12, 17:06
      Wszystko się zrobi wink Naturalnie wink. Tylko, ze ja "początkująca" i wszystko tak powoli, małymi krokami... smile
      • leziox Re: Mam postulata 18.03.12, 18:07
        Ciepla Nata ma postulata
        Czy mozna by tu,do kata
        Wpakowac jako persona non grata
        Fotke kata grajácego w skata...
        • rybka.11 Re: Mam postulata 18.03.12, 18:13
          Muszę chyba i tu załozyć Ci jakis poetycko-epistolarny kącik Leziowink
          • leziox Re: Mam postulata 18.03.12, 18:15
            A to zalezy kiedy mnie napadnie.Jak mnie nic nie napada to nie pisze nic tygodniami a potem w pare dni nadrabiam to czego wczesniej nie wymyslilem.
            Potrzebuje posady naczelnego satyryka czy co,abym mogl zarabiac kase pisaniem.
            Tylko chetnych nie ma na razie.
            • rybka.11 Re: Mam postulata 18.03.12, 18:17
              To może weź tą "tacę" dunajcawink. Przejdź po melynie i pozbieraj "co łaska"wink
              • rudka-a Re: Mam postulata 18.03.12, 21:05
                Jak tylko przejdę na emeryturę, to założe Osiedlowy Klub Emerytów i tam będę urządzałą wieczorki poetycke przy świcach i recytowała Twoje wiersze suspicious wstęp oczywiście płatny, bo to będzie ekskluziw, a nie jakie takie tam..badziewie wink))
                • rybka.11 Re: Mam postulata 19.03.12, 05:59
                  Lezio będzie mógł zrobić całe... "tournee" bo takich OKE'ach wink). I się dorobi (gdyby się teraz nie dorobił). Tylko czy Tobie rudka-a on pozwoli na sobie zarobić?wink)
                  • leziox Re: Mam postulata 19.03.12, 08:05
                    No pozwole zarobic Ryzej na sobie,ale to chyba jasne ze haracz jakis bedzie musiala niestety placic.
                • cieplanata Re: Mam postulata 19.03.12, 10:35
                  Ruda chce zarobić na emerytach? a ja myślałam, że Rudzielec będzie swoje wiersze emerytom czytał na pokrzepienie serc, jak przeczytają to nawet rozrusznik im będzie nie potrzebny takiego kopa dostaną wink
                  • rudka-a Re: Mam postulata 19.03.12, 12:41
                    Przy moich, to zasną, ale przy Leziowej lekturze szczęki im opadną big_grin w dosłownym znaczeniu te szczeny suspicious
                    za darmo, to będzie szatnia big_grinbig_grin
                    • leziox Re: Mam postulata 19.03.12, 17:31
                      No bo emeryci emerytami,a zyc przecie z czegos trzeba,nie?
                    • rybka.11 Re: Mam postulata 19.03.12, 19:51
                      rudka-a napisała:

> za darmo, to będzie szatnia big_grinbig_grin
                      • leziox Re: Mam postulata 19.03.12, 21:14
                        I tak doszlismy od akwarium do codziennego materializmu.
                        No ale tak to wyglada,samymi rozwielitkami Rybka sie nie naje.
                        • rybka.11 Re: Mam postulata 19.03.12, 21:35
                          ...bo rybka to też pije, i to nie wodę akwariowa...wink
                          • leziox Re: Mam postulata 19.03.12, 21:50
                            Ja rozumiem ze tys Rybka wyjatkowa.Akwariowo-Melynowa big_grin
                            • rybka.11 Re: Mam postulata 19.03.12, 21:53
                              Na Waszej krwi wyhodowana big_grin
                              • leziox Re: Mam postulata 19.03.12, 21:55
                                Moze nazwijmy to-na piersi,bo ta krew to mi wampiryzmem tráci jakos albo moze piranizmem big_grin
                                • rybka.11 Re: Mam postulata 19.03.12, 22:00
                                  Lezio - ale Ty nie dysponujesz piersią, co by mnie na niej wychowaćwink))
                                  • leziox Re: Mam postulata 19.03.12, 22:28
                                    Jakze nie,mam piers calkiem pokazna i wcale nie zwisajaca.
                                    Jak sie na niej kobita uwali to miejsca ma dosyc.
                                    • rybka.11 Re: Mam postulata 19.03.12, 22:51
                                      big_grin Że nie skomentuję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka