04.04.12, 00:38
pożyczę 60 tys. pod mieszkanie tbs w Międzyzdrojach /nowe ,60 m2 dwa balkony , centrum/
Obserwuj wątek
    • kasiora.pl Re: pożyczka 15.09.12, 13:47
      Szybkie pożyczki bez sprawdzania w BIK

- musisz mieć 18 lat.
      - bez BIK
      - bez zdolności kredytowej
      - dogodny system ratalny.
      - bez formalności
      - szybko i prosto
      - masa zadowolonych klientów w Polsce.

Jeśli brakuje Ci gotówki wejdź na nasza stronę i wypełnij bezpłatny formularz.

kasiora.pl

kontakt:
      www.kasiora.pl
      Pożyczka bez BIK

Kontakt:
      bok@kasiora.pl
      • thom123 Re: pożyczka 11.09.14, 18:18
        Profesjonalne doradztwo finansowe w zakresie pożyczek z BIK oraz bez BIK.
        20 banków i 15 parabanków w jednym miejscu. Decyzja do 2 godzin.
        Bez opłat, bez poręczycieli, bez zabezpieczenia.
        Każdy wniosek rozpatrujemy indywidualnie.
        Obsługujemy całą Polskę.

Zapraszam do kontaktu
        607 818 569
        email: pozyczka.kredyt@wp.pl
        • Gość: kapelusik Re: pożyczka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.11.16, 18:04
          bardzo dobrą firma pożyczkową jest również extraportfel . Pierwsza pożyczka przyznawana jest do 2000 zł na okres 45 dni bez odsetek całkowicie . wiec tyle sie oddaje ile sie pożycza.
    • kendrickloans Re: pożyczka 02.12.16, 15:10
      cześć

Mamy swój e-mail z serwisu internetowego świata stara się o kredyt i potrzeb finansowych. Jesteśmy firmą Należności, dajemy kredyty inwestycyjne, pay-dziennie pożyczki, kredyty samochodowe, kredyty studenckie, kredyty firmowe, Biznes Pożyczki i Personal Loans z 3% stopy procentowej, wiemy, jak trudno jest uzyskać pożyczkę z Bank i kosztowne spłacić i nigdy nie będzie uzyskać kredyt na mniej niż 12% stopy procentowej banku lub firmy pożyczkowej publicznym i dlatego wzięliśmy ją na siebie w tej firmie rozdawać pożyczek bez żadnych kłopotów i przy niskie oprocentowanie. Dajemy pożyczki szalejące od 3,000 do 10.000.000,00 a to obejmuje funtach brytyjskich i europejskich euro, jak również i mamy swoje oddziały we Włoszech, Irlandii i Republice Południowej Afryki. Pamiętaj, że bierze pieniądze i odwagę, by zarobić. prosimy o kontakt z nami za pośrednictwem bezpośredniego email: (daniellawsonloans@gmail.com)

Dane osobowe wymagane

Pierwsze imię:
      Nazwisko:
      Tytuł:
      Data urodzenia:
      Joint Application (Tak / Nie)
      Szczegóły kontaktu
      Telefon domowy:
      Telefon komórkowy:
      E-mail:

Dane kontaktowe / Aktualne dane adresowe
      Aktualny adres Szczegóły Jazda w pobliżu

Numer domu:
      Nazwa domu:
      Kod pocztowy:
      Nazwa ulicy:
      Powiat / Miasto:
      Kraj:

Szczegóły o pracę

Rodzaj zatrudnienia:
      Miesięczny przychód:
      Godzin na tydzień:
      Stanowisko:
      Nazwa firmy:
      Czas z Pracodawcą:

kredyt Szczegóły

Cel pożyczki:
      Kwota kredytu:
      Trwanie:

pozdrowienia
      Daniel Lawson
      Spiker
      Szczyt Rozwiązanie finansowe

Kredyt i zaoferuj pomoc finansowa
    • nestiana Re: pożyczka 01.02.17, 23:29
      ja skorzystałam z pożyczki wonga i nie można złego słowa powiedzieć. Bardzo fajna promocja i pierwsza uczciwa reklama, która mówi prawdę o pożyczce.
      • oewonga Re: pożyczka 14.02.17, 17:46
        Witam! Nestiana, dziękuję za skorzystanie z oferty pożyczki w wonga.com. To pożyczka, która udzielana jest na jasnych i przejrzystych zasadach. Wspomnę, że w swojej ofercie mamy standardową pożyczkę do 60 dni, której maksymalna kwota wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł (pierwsza pożyczka). Mamy także pożyczkę ratalną - do 3000 zł, którą można spłacić w 12 miesięcznych ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.pl - pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej wonga.pl. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w Biurze informacji Gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga.pl/live_chat?utm_source=gazeta. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.
        • Gość: Marinette Re: pożyczka IP: *.centertel.pl 27.09.19, 16:10
          A ja mam takie pytanie jeszcze, jak radzicie sobie z osobami, które np nie płacą Wam na czas ? Mam kilku klientów, którzy notorycznie mi sie spóxniają. Albo nie płacą w ogóle i myślę tutaj o takiej firmie jak Solventoir. Czytałam, ze jest bardzo skuteczna, korzystał ktoś może ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka