Dodaj do ulubionych

Meble na wymiar DOmibud

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 10:50
Szukam własnie dobrego fachowca który robi dobrze meble łazienkowe, co powiecie o Domibud, miał ktoś jakieś doświadczenie z tą firma?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hana123 Re: Meble na wymiar DOmibud IP: *.eltronik.net.pl 21.12.12, 08:54
      Wykonali fachowo szafki do wnękowej mojej kuchni. Wszystko sprawnie i w przystępnej cenie firma solidna , polecam
    • Gość: Marinas45 Re: Meble na wymiar DOmibud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.13, 13:41
      Domibud ? To najlepsza firma jaką znam.
    • Gość: Agnieszka Re: Meble na wymiar DOmibud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 15:22
      No ja Ci powiem, ze kuchnie zrobili dla mnie przesliczną, dawno juz nie byłam tak zadowolona. A jakość to najlepsza.
      • Gość: M. Re: Meble na wymiar DOmibud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 11:31
        zgadzam się z waszymi sugestiami. wszystko w jak najlepszym porządku, nie mam zastrzeżeń. polecam.
    • Gość: gosc Re: Meble na wymiar DOmibud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 14:09
      Ja mam od nich komodę i jest bardzo elegancka i funkcjonalna, przy czym świetnie wykonana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka