Dodaj do ulubionych

Hydraulik Piaseczno

14.01.13, 00:09

MŁ Serwis Dom Biuro oferuje wykonanie prac remontowo- naprawczych w Twoim domu. Przeznaczony jest dla klientów indywidualnych i firm. Jeżeli chcesz znaleźć interesującą ofertę, to koniecznie powinieneś wejść na moją witrynę internetową www.serwis-domowy.com, na której znajdziesz interesującą ofertę przedstawiającą wiele ciekawych usług remontowych. Z wielka chęcią wykonam dla Ciebie

Usługi hydrauliczne Piaseczno
Podłączenie pralki, zmywarki
Montaż kabiny prysznicowej, uszczelnianie
Montaż umywalki, zlewozmywaka, wc
Wymiana montaż, baterii,spłuczki, syfonu
Wycinanie otworu w zlewozmywaku

I wiele więcej

Montaż mebli Piaseczno, szafy, meblościanki, komody, witryny, łóżka
Składanie mebli kuchennych IKEA BRW
Montaż blatu kuchennego, wycinanie otworu pod zlewozmywak, płytę
Montaż drzwi wewnętrznych i zewnętrznych
Wieszanie szafek, półek, obrazów, lustra
Montaż karniszy, rolet
Montaż reklam kasetonów, menubordów
Montaż suszarki łazienkowej
Malowanie mieszkania Piaseczno, biura, sklepu
Montaż TV LCD na ścianie
Montaż klimatyzacji i wentylacji
Prace dom, ogród
Montaż okapu i podłączenie
Wymiana gniazdek i włączników elektrycznych
Montaż oświetlenia, żyrandol, kinkiet, lampa
Montaż paneli podłogowych
Montaż listw przypodłogowych

Jeśli chcesz, by praca była wykonana fachowo- zapraszamy do nas.
Od poniedziałku do soboty od 8:00 do 22:00
Tel 503 901 700 Hydraulik Warszawa Piaseczno, Góra Kalwaria, Józefosław, Konstancin Jeziorna itd
Obserwuj wątek
    • 1antoni Re: Hydraulik Piaseczno 23.02.13, 12:35
      polecam usługi
      warszawa-hydraulik.pl/
      tel. 602 304 544

• Gość: Żuberek Re: Hydraulik Piaseczno IP: 46.115.105.* 23.02.13, 12:55
        Z samego Piaseczna nikogo nie znam, ale z Wa-wy mogę polecić Darka Wyrzykowskiego - fachowiec w każdym calu - jego www: warszawa-hydraulik.pl/
        • Gość: marta Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.ilot.edu.pl 23.04.14, 10:33
          dzień dobry,

jestem z Piaseczna i ostatnio skorzystałam z usług bardzo dobrego fachowca. Pan Grzegorz to hydraulik z dużym doświadczeniem, został mi polecony przez znajomych i nie zawiodłam się, zamontował w mojej łazience sanitariaty bardzo szybko i sprawnie a przy tym jest niedrogi.

p. Grzegorz tel. 509 744 829
          polecam
          • Gość: Natii Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.connect.netcom.no 07.06.14, 17:19
            Witam. Serdecznie polecam firme "sanibud", tel. 501299360
          • mkserwis aaa Hydraulik Piaseczno 02.08.14, 08:09
            Montaż i uszczelnianie kabin prysznicowych z hydromasażem zamkniętych i otwartych wszelkiego typu z sauną ,radiem , telefonem , Tv wraz z podłączeniem hydraulicznym,przeniesieniem punktów wodnych, wymieniamy zagrzybiony silikon , demontaż , wymiana i montaż sedesów , pisuarów , bidetów , wanien , umywalek , zlewów , wieszaków łazienkowych, szklanych parawanów , kaloryfery , przerabiamy hydraulikę itp . Nasze usługi oferujemy na terenie Warszawy i okolic .

Kontakt :507508684

e-mail : s-mk@go2.pl
        • Gość: Bartosz Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.connect.netcom.no 07.06.14, 17:20
          Polecam firmę "sanibud" tel. 501299360
      • milcia01 Re: Hydraulik Piaseczno 28.02.13, 23:45
        Polecam serdecznie hydraulika który wykonał w moim domu instalacje C.O. (nowoczesny kocioł gazowy który wychwytuje różnice temperatur z pogody). Facet naprawdę zna się na rzeczy. Nie pamiętam imienia ale mam tel. 512-035-848, jest z okolic Grójca, ale działa również w Piasecznie!
    • Gość: Robert Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.14, 22:54
      510667510 hydraulik godny polecenia w Piasecznie
      • Gość: ZdzisławLesznowola Re: Hydraulik Piaseczno IP: 5.174.50.* 27.03.14, 12:31
        Ja skorzystałem z usług firmy instalacjeceramika.mazowsze.pl - świadczą zarówno usługi hydrauliczne, prowadzą też sklep z wyposażeniem. Od A do Z.
        • Gość: marta Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.ilot.edu.pl 23.04.14, 10:44
          dzień dobry,

jestem z Piaseczna i ostatnio skorzystałam z usług bardzo dobrego fachowca. Pan Grzegorz to hydraulik z dużym doświadczeniem, został mi polecony przez znajomych i nie zawiodłam się, zamontował w mojej łazience sanitariaty bardzo szybko i sprawnie a przy tym jest niedrogi.

polecam
          • mkserwis aRe: Hydraulik Piaseczno 02.08.14, 08:09
            Montaż i uszczelnianie kabin prysznicowych z hydromasażem zamkniętych i otwartych wszelkiego typu z sauną ,radiem , telefonem , Tv wraz z podłączeniem hydraulicznym,przeniesieniem punktów wodnych, wymieniamy zagrzybiony silikon , demontaż , wymiana i montaż sedesów , pisuarów , bidetów , wanien , umywalek , zlewów , wieszaków łazienkowych, szklanych parawanów , kaloryfery , przerabiamy hydraulikę itp . Nasze usługi oferujemy na terenie Warszawy i okolic .

Kontakt :507508684

• Gość: pirania-esz Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.subscribers.sferia.net 20.02.15, 21:53
            Zgadza się, to rzeczywiście znający się na rzeczy fachowiec hydraulik - skorzystałam z usług Pana Grześka tel 509 744 829 po przeczytaniu opinii w internecie, zależało mi na czasie i to właśnie ten Pan wybawił mnie z niespodziewanych kłopotów. NA 1000% polecam.
            Pozdrawiam niezdecydowanych :) . Pani Marto, bardzo dziękuje za zamieszczenie swojej opinii, bardzo mi to pomogło. Naprawdę dziękuję :)
            • martulinaxx153 Re: Hydraulik Piaseczno 07.06.17, 14:50
              Dołączam się do poprzedników, wczoraj awaria w łazience (urwana bateria łazienkowa) - jeden szybki telefon i jestem uratowana. Pan Grzegorz nawet sam pojechał do sklepu po nową baterie, ponieważ nie mam samochodu a do fachowego sklepu mam dosyć daleko.
              Polecam
              • ta_nie Re: Hydraulik Piaseczno 08.07.17, 20:22
                Chciałam polecić usługi Pana Grzegorza (tel. 509 744 829). W dniu dzisiejszym wykonywał naprawy hydrauliczne w moim domu, sprawnie i fachowo. Zajął się usterkami zgłoszonymi przeze mnie a także dodatkowo przetkał niedrożności w wannie i rurach, o których nie miałam pojęcia. Bardzo dziękuję.
                Dziękuję wszystkim, którzy zamieścili swoje opinie, pomogło mi to podjąć decyzję.
    • Gość: agiea Re: Hydraulik Piaseczno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 20:32
      Uwaga na hydraulika - glazurnika - elektryka Piaseczno, facet Tomasz Ż., pracuje głównie weekendowo. Może i początkowo tanio wychodzi, ale poprawek sporo. Działa sam, doświadczenia nie ma. Obraża się na uwagi i wzmianki o poprawkach. Więcej na blogu "zapetlona": zapetlona.blogspot.com/2014/06/uwaga-na-hydraulika-glazurnika-z.html tam też zdjęcia jego pracy. Na chwile obecną zostaliśmy z głęboką dziurą w ścianie pod kaloryferem, raz tylko zagipsowaną dość solidną warstwą, i jak miał być i dokończyć - tak go nie ma...
    • mkserwis AAA Hydraulik Piaseczno 03.08.14, 10:26
      Drobne prace hydrauliczne
      Przenoszenie ,montaż i demontaż grzejników,
      Przenoszenie punktów wodnych ,wymiana zaworów ,
      Uszczelnianie kabin prysznicowych,
      Wymiana zagrzybionego sylikony w kabinie prysznicowej i na wannie,
      Wykonywanie izolacji przeciw wodnych ,
      Wykonywanie wodnego ogrzewania podłogowego i ściennego ,
      Montaż wanien ,kabin prysznicowych ,umywalek ,sedesów ,bidetów ,dodatków łazienkowych ,kranów
      Montaż odpływów liniowych ,stelaży sedesowych ,stelaży bidetu
      Demontaż starych punktów hydraulicznych
      Wykonanie instalacji wodno-kanalizacyjnych
      Wykonanie podejść wodno-kanalizacyjnych
      Instalowanie kratek wentylacyjnych
      Instalowanie drzwi rewizyjnych

kom :507508684

tagi:

Hydraulik Stara Miłosna ,Hydraulik Wawer ,Hydraulik Radość ,Hydraulik Józefów ,Hydraulik Wesoła ,Hydraulik Warszawa Grochów ,Hydraulik Warszawa Praga ,Hydraulik Warszawa Gocław ,Hydraulik Warszawa Saska Kępa ,Hydraulik Międzylesie ,Hydraulik Warszawa Wola ,Hydraulik Warszawa Ochota ,Hydraulik Warszawa Stegny, Hydraulik Warszawa Wilanów, Hydraulik Warszawa Sadyba ,Hydraulik Warszawa Siekierki ,Hydraulik Warszawa Bemowo ,Hydraulik Warszawa Jelonki ,Hydraulik Warszawa Ursynów ,Hydraulik Warszawa Bielany ,Hydraulik Warszawa Żoliborz ,Hydraulik Warszawa Białołęka ,Hydraulik Warszawa Tarchomin ,Hydraulik Warszawa Żerań ,Hydraulik Warszawa Brudno ,Hydraulik Warszawa Targówek ,Hydraulik Marki ,Hydraulik Zielonka ,Hydraulik Warszawa Śródmieście ,Hydraulik Warszawa Centrum ,Hydraulik Warszawa Powiśle ,Hydraulik Zielonka ,Hydraulik Ząbki ,Hydraulik Warszawa Rembertów ,Hydraulik Warszawa Anin
    • www.serwis-domowy.com Re: Hydraulik Piaseczno 03.03.15, 23:32

Hydraulik Piaseczno zapraszam
      Jeśli szukasz Hydraulika, który wykonuje usługi hydrauliczne
      solidnie i w przystępnych cenach to wykonam zlecenie w mojej ofercie

Podłączenie zmywarki, pralki.
      Montaż wymiana kranu, baterii.
      Montaż wymiana zlewozmywaka
      Montaż umywalki.
      Montaż szafki pod umywalkę.
      Wymiana zaworków i wężyków.
      Montaż WC.
      Wymiana naprawa spłuczki.